ПЛЕВЕН _ 41

• 14 573
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
Не знам, като невролог може да е добра, като отношение към нас като към пациенти - кръгла 0. Ние отидохме за преглед за евентуален неврологичен проблем. Добре, направи го, констатира, че всичко е наред, слава Богу. Кому беше нужно да ме засипва с предположения и намеци как съм оставяла детето си само и не съм му обръщала внимание и с такива страховити термини, без дори да обясни за какво става въпрос. В такива моменти на човек му минават какви ли не мисли през главата.

# 136
Здравейте, момичета, минавам само да се похваля набързо, че много-много време нямам.
Вече съм мама на момченце, което днес става на един месец, малко съм позакъсняла, но чак днес слободясах и реших да пиша. Embarassed
Малкият се казва Мариян, роди се с операция, защото беше с увита около вратлето пъпна връв и не можеше да влезе в родовите канали, че връвчицата му къса, но е голям мъж, роди се 50 см. 4150 гр.
Прегръщам ви всички, можете да го видите под линийката, чакаме само хубаво време за разходки!
Ако има някой в района или набор да пише!Ще се радвам да разцъкваме заедно!

# 137
  • Плевен
Привет!
Atrakcia  Hug, голямо премеждие сте преживели, добре, че всичко е приключило благополучно. Синините ще минат, но уплахата при теб ще премине малко по-бавно. Радвай се на Бужи и както са те посъветвали по-добре не говорете за случилото се пред него, а ти говори на воля с Анатоли какво те терзае, така по-бързо ще преживееш случилото се. Прегърщам ви и двамата. Hug
4o4olina радвам се, че и при вас всичко е наред. Аман от некадърни и необичащи професията си лекари, ами да не я работят тази професия или поне да не работят с пациенти...Може би ние трябва да отстояваме правата си, а не да се примиряваме. Ако има как да получават назидание .... ,но за къде по-сложни ситуации се измъкват та камо ли за такъв като вашия случай. Изчезна някъде човешкото отношение в ... процент от лекарите и за съжаление май все повече ще изчезва.
Ewito честито ти детенце, да ви е живо и здраво!

# 138
  • Плевен
Еви аз съм в 426 и сме горе долу набори,като се стопли 6те разцъкваме.
Атракция голям ужассте преживели,добре че сте добре и двамата.
чочолина тази лекарка няма грам мозък май така да ви изплаши.

# 139
Здравейте и от мен. )))

Атракция, много кофти това, но добре че всичко е наред.
Аз миналата седмица леко ударих главата на Калина в дръжката на столчето за кола, тя като ревна, страшна работа, акъла си изкарах-

4o4olina, при кой невролог ходихте, че то детски невролог в града има само един и е във втора поликлиника.

# 140
E, то бива неволи, тревоги. Успокойте се момичета  Hug  ще се оправят мъниците   Hug
На мен снощи ми се обадиха от детската градина, че пак имат в групата скарлатина. И сутринта се засилихме да даваме гърлен секрет, ама не можело докато пие антибиотик.  Rolling Eyes   Сега ще чакаме да свърши и тогава ще ходим. Дано да няма нищо   Praynig

# 141
Eли, честито момченце! stork-boyДа ви е живо и здраво и мноооого да ви радва!

# 142
  • София
Здравейте,момичета.Такъв "вирус" бяхме хванали,че още не знам как имаме компютър.Е,и този месец няма радост Cry,но какво да правя чакам следващия месец. Praynig
Атракция,радвам се,че сте по-добре.

# 143
Атракция, прегръщам те силно  Hug
4o4olina, и вие големи премеждия сте имали  Hug

Ewito, честита ви рожба! Да ви е жив и здрав малкия Мариян!

# 144
Здравейте, Плевенчанки! Надявам се приемете в редиците си една позаблудила се и късно открила ви мама  Rolling Eyes Не знам дали така е прието, ама все пак да се представя: Казвам се Йоана. Тази година ще чукна 30-те  Embarassed Както се досещате съм от Плевен. Имам две прекрасни дъщери. Много ще ми е приятно да си споделям трепети и тревоги, а защо не и разходки с вас  Laughing

# 145
Добре дошла Yoya, разбира се че приемаме нови момичета    Hug

# 146
Атракция, много неприятно изживяване сте имали  Shocked
Добре, че всичко е ОК Hug

Добре дошла на  Yoya  Peace

Честито бебче на Евито   bouquet

# 147
Ewito, честито бебче!Живо и здраво да ви е и да порасне прекрасен младеж  Simple Smile
Атракция, добре,че само с уплаха се е разминал Бужи.Той бързо ще забрави инцидента,но ти дълго ще го помниш   Hug
 4o4olina, и моята дъщеря,особено като чуе музика започва да се друса.Не обръщай внимание на приказки,че не се занимаваш с детето си,ти най-добре знаеш как си го гледаш.Щом Българанов казва,че всичко е на ред,значи е така  Peace
TINA , как сте вие, как е детенце?
bmanolova , не се отчайвай,може би другия месец ще има щастие  Hug
Добре дошла на новата мама  Peace

# 148
Привет от мен!
Честито бебче на Ewito! Да ви е жив и здрав!
Здрасти, Йоана! Напиши рождените ви дни за 1 страничка  Peace
bmanolova,   Hug

# 149
  • Плевен
Добре дошла на новата мама. Hug
Евито, честито ви момченце. Heart Eyes
Атракция, как е Бужи, ти успокои ли се?

Общи условия

Активация на акаунт