ПЛЕВЕН _ 41

• 14 569
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
Добре дошла, Уоуа!
Добро утро на всички!
Имам повод да почерпя Coffee cook! Ники вече 3-4 нощи спи непробудно чак до 8.00 - 8.30 сутринта. Чувствам се прекрасно, дано и занапред да е така.

# 151
  • София
Здравейте,момичета.Добре дошла на новата мама.Наистина гледам да не се отчайвам,но.....Благодаря ви.  bouquet
Хубав ден.

# 152
Благодаря ви за топлото посрещане, момичета!   bouquet
Атракция, аз съм родена на 7.05.1978г. Голямата ми дъщеря се казва Ванина и е родена на 27.02.2004г, а малката е Михаела - на 6.06.2007г. Благодаря, че ще ни впишеш  Hug

# 153
  • Плевен
Здравейте Simple Smile
Добре дошла на новата мама!
Да се запишем и ние  в редиците на болните Sad Михаела нощес направо изгаряше от температура.Водих я в дежурния кабинет сега.Казаха,че не й е зачервено гърлото и като я преслуша уж е наред,че тя се съдра от рев. Та дано се оправи бързо,че не мога да я гледам такава отпусната.

# 154
Здравейте ,
бързо оздравяване на всички дечица ,честито бебенце на Евито и привет на новата мама.
Лек ден.

# 155
Атракция, как е Бужи, ти успокои ли се?
Благодаря за вниманието, Бужи е добре, аз-не! Психически не съм добре, иначе синините и подутото не ги броя. Надявам се да се пооправя, защото така не може Simple Smile

Нади,бързо оздравяване на Михаела  Hug

# 156
Atrakcia, голямо премеждие сте имали с Бужи, единственото успокояващо е, че сте се разминали само с уплахата за него и с охлузванията. Наречи този ден за курбан и го спазвай, за да имаш поне психическо спокойствние. За Бужи не се притеснявай, той е много малък и няма да има спомен, освен ако не възприема твоето притеснение от разказа ти  за случилото се. Как сте вече, подготвяте ли рождения му ден?
Честита рожба на Евито, да ви е жив и здрав Мариян и с радост и щастие да изпълва живота ви.
Хайде, болничките  да оздравяват, че да се види краят на вирусите, защото наистина не се издържа вече!

# 157
Чак сега успях да се разпиша.
Атракция,нали е добре Бужи,спри да се терзаеш  Peace

# 158
Благодаря ви за топлото посрещане, момичета!   bouquet
Атракция, аз съм родена на 7.05.1978г. Голямата ми дъщеря се казва Ванина и е родена на 27.02.2004г, а малката е Михаела - на 6.06.2007г. Благодаря, че ще ни впишеш  Hug

Охоо, добър ден! Аз съм Деси, майката на Яна. Цунки на Ванина и на бебоната.
За неосведомените - Яна и Ванина може да се каже, че отраснаха заедно, с още няколко дечица, до годинката и до тръгването на ясла...

# 159
Честито на Евито! Да расте здраво и неревливо бебенцето и!

Добре дошла на новата мама!

И на пострадалите и болни бебоци - скорошно оправяне!

Аз днес изпращам Димана при майка, Иван ще го гледа другата баба, а аз отивам на кафе!

# 160
  • Плевен
Еее,Гретхен,ай честито.Ще си отдъхнеш за малко Peace
Честито на Еwito. Да ти е живо и здраво бебчето Hug
Днес май студеничко и не става за разходки. Скучен неделен ден. Sad

# 161
Здравейте  Simple Smile
Днес е много мързеливо време - студено навън, но пък няма никой пред компютрите ,що така  newsm78

# 162
няма никой пред компютрите ,що така  newsm78
Щото някой сме пред учебниците  Mr. Green
Гледам да опровергая модерната сентенция "Мишката изяде книжката"  Tired

# 163
Ние ходихме на разходка до Кауфланд. Пак има промоционална игра на Памперс, като миналата година, та си взех и карти  Party

# 164
А ние си излязохме с Яна и suadkopufence и Йоанчо. Поиграха на центъра с Радост, Драго я беше извел, понамръзнахме се и решихме да ги водим в детският клуб на Сторгозия, но там имаше рожден ден. И отидохме на гости у баба, която живее близо до Дикси. Похапнаха децата супичка, поиграха, а Яна и там остана, довечера ще я взема. В събота и неделя е много гъчкано в тоя клуб, долу кафето също беше препълнено с пушещи хора, аз явно съм ходила винаги като е спокойно. А Замъка удобен ли е за студеното време? Или само за лятото? Има ли вътре с какво да си играят децата?

Общи условия

Активация на акаунт