ПЛЕВЕН _ 41

• 14 564
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
  • Плевен
Ние ходихме на разходка до Кауфланд. Пак има промоционална игра на Памперс, като миналата година, та си взех и карти  Party
И аз си взех карата,но предния път не си изпратих мечетата и сега имам точно 20 бр Whistling

Как върви диетата? Колко дни ще ви е ударния режим?Сподели някоя интересна рецепта,ако си намерила.

# 166
Благодаря ви за пожеланията!
Atrakcia, спокойно , щом са ти казали , че детенцето е добре, не се притеснявай, по някой път стават и инциденти.
на болните пожелавам скорошно оздравяване!
А на всички много хубави и слънчеви дни и да тръгваме по разходки. Спомням си, че миналата годиан февруари имаше много топли дни и ние понеже се женихме на 10 март, много се надявахме на един от тези дни, ама точно тогава беше студено, но дано все пка има и топло в най-скоро врме, защото мене това седен вкъщи много ме тормози.
*Краси*, пиши ми на лични като решиш, ще се радвам да разхождаме наборите заедно! Wink

# 167
Честито бебче на Ewito  и добре дошла на новата мама   bouquet

# 168
Като споменахте Кауфланд - днес им разглеждах брошурата, има някакво намаление 50% на много стоки. Аз си харесах доста неща - предимно домашни потреби и като си направих една калкулация,ще ми излязат около 40 лв. Пък понеже ние с мъжа ми не сме много по романтиката и не ми се подаряват разни шоколадови сърца и т.н. за Св.Валентин му харесах един комплект инструменти  Mr. Green

# 169
  • Плевен
Здравейте момичета. Hug
Ние се прибрахме,беше супер,малко студеничко,но беше добре.
Атракция съжалявам за неволите който са те сполетяли,най радостното е че на детенце нищо му няма.
И Меги два пъти пада от спалнята(която хич не е ниска)надолу с главата и си изкарвах акъла,но за щастие
без последсвия.
Ewito честито бебче и от мен.  :bouquet
Yoya добре дошла  bouquet

# 170
Някой може ли да обясни по-подробно в какво точно се състои тази промоция на Памперс с мечетата, изязвам ги от пакета и после какво, пращат ли се някъде?

# 171
# 172
В подфорума На пазар, има специална тема за играта. Всичко,което те интересува, можеш да намериш там  Peace Иначе аз събрах от стари мечета за още 1 жираф и за още 1 мишка/куче/котка - каквото ми изпратят. Патицата не му е интересна Simple Smile

di_p, аз също след малко сядам с лист и химикал, да спретна списъче на Анатоли. Най-се кефя на грил-тигана Simple Smile

Как върви диетата? Колко дни ще ви е ударния режим?Сподели някоя интересна рецепта,ако си намерила.
Аз доста рецепти намерих, но не знам какво имаш /нямаш. Ще ти пратя на ЛС линкове,от където взимам рецептите. Диетата си върви, ще започнем 2 фаза на 15, петък,  в чест на Божидарковия рожден ден  Mr. Green

# 173
Аз сега четох за памперс и много ме е яд, че не съм видяла по-рано, изхвърлих един куп стари опаковки от памперсите. (((
а на всичко отгоре трябвало да се пъхнат в самоадресиран плик, който раздавали като подарък при изписването от родилното, ама аз такива екстри нямам. ((

# 174

а на всичко отгоре трябвало да се пъхнат в самоадресиран плик, който раздавали като подарък при изписването от родилното, ама аз такива екстри нямам. ((
Нищо подобно  Naughty Самоадресирания плик го дават в Кауфланд, Билла... В темата за играта, в На пазар, са ти отговорили Simple Smile

# 175
Аз пак по вечеря се включвам,че иначе никой не ме оставя Simple Smile
Уж бях писала вчера,но гледам не ми е излязъл поста,нещо е станало newsm78
И аз исках да питам за Замъка  дали става за зимата,има ли къде да играят децата или е само навън? Не,че ще отида скоро де Sad Много ми е далеко,а пък не се навих да изкарам една книжка.Пък и да изкарам съм голямо шубе де,но може ,няяякой ден Simple Smile

# 176
  • Плевен
di_p,и ние сме романтични колкото вас Laughing днес си получх валентинския подарък.Скара Joy да правя пържолки за диетата на нея. има и плоча,та там за зеленчуците.

# 177
Здрасти, Деси. Радвам се да “видя” някой познат тук  Hug Как е Яни? И ние днес се пробвахме в детския кът на Сторгозия(с Марти и Мели), но не ни се усмихна късмета. Явно през уикенда се правят много РД.
А на всички много хубави и слънчеви дни и да тръгваме по разходки. Спомням си, че миналата годиан февруари имаше много топли дни и ние понеже се женихме на 10 март, много се надявахме на един от тези дни, ама точно тогава беше студено, но дано все пка има и топло в най-скоро врме, защото мене това седен вкъщи много ме тормози.
Дано да се стопли наистина. Копнея за дълги разходки  Laughing

# 178
Атракция,няма ли да си отпуснеш душата за рожденния ден на Бужи, поне една тортичка?
За Памперс - и аз да взема та да изхвърля опаковките,ама де да знам,че ще има такива промоции  doh

# 179
  • Плевен
Ха добър ден!
УСПЕШНА И ПОЛЗОТВОРНА СЕДМИЦА НА ВСИЧКИ!

....Леле, голяма бомба е паднала днес...що така  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт