ПЛЕВЕН _ 41

• 14 558
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
  • Плевен
Ха добър ден и от мен. Да отбомбим положението Joy
Ние решихме да спрем диетата. Ужасно съм гладна вече за нещо различно от месо и съм се наточила на една тортичка Embarassed
Сега ще се сблъскам и с йо-йо ефекта. Sad

# 181
  • Плевен
Здравейте от нас с Михаела Hug
plamsi,колко дни изкара на диетата? а защо само месо ядеш? има и други неща,може и баничка да си направиш,е с трици,но пак е нещо,и кремче също.Във втората фаза има и зеленчуци.Не се отказвай! и на мен ми се яде какво ли не,но като се кача на кантара и ми идва вдъхновение да продължа Simple Smile

# 182
здравейте момичета и от мен. )))

охх, за диетите, аз вчера си взех една зелка и от днес започвам на ограничен режим, че е направо ужас
по празниците си турих 1-2кг, после ги свалих, ама сега си сложих 2-3
четох и една диета с грейюпфрути, просто преди всяко ядене се изяжда половин грейпфрут. аз и без това много ги обичам, та мога и това да вкарам. ))

утре отивам на поход да кауфланд да си взема карта и да събирам мечета, имам само 4ри от 2пакета памперс та бая още ще ми трябват за играчка. )))

# 183
  • Плевен
Откъде се вземат мечетата?

# 184
От пакетите на памперсите Памперс и мокрите им кърпички.

# 185
  • плевен
Здравейте и от мен.
Марио вече е добре и това много радва.Днес ще ги снимат за картички за осми март.Той по принцип много обича да се снима,но за календара за нова година се уплашил от фотографа(сигурно си е бил страшничък) и е излязъл разплакан на снимката.
Момичета доволни ли сте от тези памперси на Памперс.Аз да ви кажа никак не бях доволна.Първите месеци след като се роди Марио му слагах такива и той все беше мокър.Сега от известно време взимам ЕВИ БЕЙБИ и съм страшно доволна.Друг е въпроса, че са и доста по-евтини.

# 186
  • плевен
Атракция сега прочетох какво ви се е случило.
Слава Богу,че сте добре.Марио когато беше още в проходилката бръкна с ръчичка във врялото кафе на т.н. ми свекърва и тогава щях  да умра от ужас.Цялата му ръка до дланта беше подута и с мехури,а той не спря да реве почти цял ден.
Важното е да не се случват необратими неща.

# 187
  • Плевен
Здравейте от нас с Михаела Hug
plamsi,колко дни изкара на диетата? а защо само месо ядеш? има и други неща,може и баничка да си направиш,е с трици,но пак е нещо,и кремче също.Във втората фаза има и зеленчуци.Не се отказвай! и на мен ми се яде какво ли не,но като се кача на кантара и ми идва вдъхновение да продължа Simple Smile
5 дни изкарах аз.И с тези трици хич не ми е вкусно. Тъй че почвам да си ям по-умерено Simple Smile

# 188
Пламсито, пък и на теб не ти трябва  Naughty Я не си мъчи душичката  Grinning

# 189
Здравейте от нас  Simple Smile
 Като гледам,че всички сте на диета,чак ми става неудобно  Blush Обаче пробвах една пола,която си бях ушила зимата преди да забременея и ми става  Party ,само коремът ми стърчи напред,трябва да взема мерки за свалянето му. Друг е въпросът,че точно преди да забременея пролетта и лятото бях на диета и упражнения и бях свалила няколко килограма,сега се чудя от къде съм имала тогава воля за тези неща .
 Веси,радвам се,че сте добре  Peace
 За тези,които се итнересуват от детска кухня - няма да работи от 1 март за неопределено време поради ремонт

# 190
Здравейте ,да се оплача -
има съобщение ,че Млечна кухня излиза в ремонт от 1 март.Тя си има нужда ,ама сега трябва да готвя , а хич ме няма.

# 191
tony, аз никога преди да имам деца не бях готвила, но и двете ги изгледах без никаква млечна кухня, така че щом аз мога, всеки може, като знам как не ми се пипваше на мен да сготвя каквото и да е навремето  Mr. Green А сега готвенето за нищо го нямам, даже взе да ми става приятно  Rolling Eyes

И аз имам спешна нужда от диета, но май преди да се стопли няма да събера сили за нея. Лека седмица на всички  Simple Smile

# 192
Да ви пратя едно линкче за новата клиника "Св.Панталеймон" На Дружба. Един колега я направи.Едната гинеколожка там ми е приятелка - д-р Луканова. http://www.bgsever.info/

# 193
  • Плевен
Да ви пратя едно линкче за новата клиника "Св.Панталеймон" На Дружба. Един колега я направи.Едната гинеколожка там ми е приятелка - д-р Луканова. http://www.bgsever.info/

Мерси!Тя е точно над нас ,но не бях запозната точно какви лекари има.Полезна информация Peace

# 194
  • Плевен
От пакетите на памперсите Памперс и мокрите им кърпички.
Този път ще пропуснем. Няма памперси, няма мечета. Ще чакаме друга игра.

Общи условия

Активация на акаунт