ПЛЕВЕН _ 41

• 14 553
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте и от мен. tony25 това с пъпчето не е за подценяване, намери детски хирург и направи консултация възможно най-скоро.

# 211

м/у другото в пощата,на пратките до 2 кг има пакет от ларедута,но не видях име.
  Ей сега ще се обадя на Дикси , да й кажа. Дано е нашия  Praynig

Тц. Не е нашия. Всъщност аз не съм проверявала отзад при малките пратки, защото не може да е до 2кг. нашата поръчка.
В пощата на гишето на Булпост, където проверявам, ми казаха , че има французки колет за Радмила. Ако се разпознае да бяга.

# 212
  • Плевен
Да не е общия ни с ТINA? newsm78

# 213
E, как да стане така, че да е под 2 кг. Няма такъв вариант при мен  hahaha    hahaha
Пълня кошницата до горе  Joy    Аз в четвъртък си получих от 10. 01, а в петък от 09.01, така че ще почакаме още малко, тя е от 16.01   Peace

# 214
  • София
Добър ден!
Знаете ли докога ще стои ледената пързалка?

# 215

Аз познавам Краси Грънчовски. Сега работи в Авис медика. Ама колко е добър, не мога да кажа. Знам, че доста пациенти има. А каво му е на пъпчето?
[/quote]

Ами още като се роди не го били вързали хубаво и до 2 месеца не падна.Педито ми казваше-всеки момент ще падне.Но един ден ми прекипя ,хванах детето и хайде горе в родилното -вързаха го наново ,накараха ми се едно хубаво ,че съм чакала два месеца,ама кой да знае-педито я питах хиляда пъти и според нея -всеки момент ще падне.
Но от няколко месеца забелязвам нещо като топченце до пъпчето и сега записах час за 1.30 в Екзакта Медика -д-рХинков ,като се върнем ще пиша.
Педито даде талон и каза ,че сигурно ще я оперират ,направо сърцето ми ще се пръсне -каква операция тя е толкова мъничка.......

# 216
Тони, сигурно има пъпна хернийка. Като плаче става ли по-голямо топченцето?
д-р Хинков е детски хирург и ще ви помогне  Peace

# 217
Да ,става по-голямо.Сега го забелязахме ,като я водих при педито ,като я видя и ревна силно и то се показа.
А тя по принцип не плаче ,кротичка е ,а нали е и облечена все в къщи и не го бях виждала толкова голямо.

# 218
Сега и аз да се изкаже за хернията.
Когато Ники беше на 1 месец забелязах същия проблем при пъпа. Заведох го при личната лекарка, която го залепи. След 20 дена, когато го махнахме положението беше стряскащо. Тогава с връзки успях да уредя преглед при детски хирург, не знам по какви причини не искаха да го прегледат. Когато докторът го видя утанови много голяма пъпна херния и слабинна херния, която трябваше да се оперира спешно. И така на 2 месеца претърпяхме първата операция. Ники я понесе много добре и бързо се възстанови. След това се почна едно лепене на пъпната херния от хирурга вече и тя значително се прибра, но коремчето на детето беше цялото една рана до 9-я месец, когато казах "край". Оставих го един месец без лепенки след което насрочихме операция. Беше на 10 месеца, когато я направиха, Ники вече беше проходил и когато го изкараха от операционната беше прав на леглото. Пак бързо се възстанови ( 5 дена) и мъките ни свършиха.   Peace 
След тази история няколко мои познати имаха пъпна херния на децата си. И при ранно откриване и лепене от специалист нещата са разминаха и без операции.

# 219
А , добър ден и от мен! Днес направихме обиколка в Кауфланд, взех си грил-тиган и започвам да мятам мръвки  Mr. Green  Пълно беше с пенсионери, грабещи тенджери,калъфи-де що е намалено, беше в количките им Simple Smile   Ходих и до търговиите, на автогара Север . Валя, мислих да ти дойда на гости с Бужака, но като не знаех там ли си, реших да не катерим стълбите Simple Smile

tony25, дано всичко мине благополучно  Hug

# 220
  • Плевен
Атракция, защо не се обади? Тук съм все още. Grinning
Какво друго е намалено освен тенджети, тигани, възглавници? Все още нямам брошурата.

# 221
  • плевен
Да ви се похваля - тока ни за миналия месец е 436лв.Мъжът ми като е видял в нета е вдигнал кръвно.
И това на радиятор,който работи нон стоп, друг радиатор който се включва за 5-6 часа на ден, бойлер и пералня вс. ден, но на нощна.И готвене на ток няколко пъти седмично.
Направо нямам думи.На мъжът ми заплатата вече е по направление.Добре,че съм на работа, иначе не знам.
Освен това климатикът ни вече 2 месеца е на ремонт и си е голямо мръзнене.
Ами това от мен.Дано до края на деня няма повече лоши новини,че не знам.

# 222
Тина ,благодаря за отговора.
Ще ми е от полза ако си спомняш името на хирурга и колко дни стояхте в болницата.
 Сега ходихме при Хинков ,каза че ще има операция ,но след няколко месеца.Сега избягват да правят заради грипа ,детенцето трябва да е напълно здравичко.
Освен ако не настъпят усложнения-топчето започне да расте бързо -тогава ще я оперира по спешност.
Успокои ме ,че уж не било сложно /ама за него,аз съм на тръни/,с пълна упойка ще бъде и трябвало да стоим 2-3 дни в болницата.
Аз измърморих нещо за условията в болницата/майка ми лежа скоро и беше ужасно/ и той ми каза ,че ходи и във Военна болница , а скоро започва работа в новата клиника на Дружба и ако искам може и там,защото условията са много по- добри.
Това е от нас.Засега продължавам да рева и да се обвинявам ,че не съм обърнала внимание по-рано и да се избегне операция ,но....дано всичко е наред Praynig.

# 223
  • София
Тони,пожелавам ти всичко да е наред. Hug Praynig

# 224
Нашите операции ги правиха в Русе, седяхме по 5-6 дни. Недей да се самообвиняваш и да ревеш, вярвай че това е за здравето и за доброто на детенцето. Не е сложно за тях, а за всяка майка си е едно голямо притеснение. Не ти ли казаха нещо за лепене?   newsm78    Знам за няколко такива случаи, с благоприятен изход. Може би зависи от степента и възрастта на детето  newsm78   Ако имаш въпроси или нужда от подкрепа питай на лични.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт