ПЛЕВЕН _ 41

• 14 529
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
Валенце, не са, те са в поръчката от 27ми. ) Ще трябва още да се почака. )) Там са и моите маратонки и обувки. ))

# 76
  • София
Валенце ,коя е вашата градина-да имам впредвид .Щом има такъв контрол е много добре
Тони,градината е оздравителната градина Темнуга в Мара Денчева.Отскоро контрола е толкова затегнат,преди не беше така.Сега на вратата всяка сутрин се гледат гърлата на абсолютно всички деца.Болните се връщат,била съм свидетел неколкократно.

# 77
Похвално е, че във вашата градина е така. Дано занапред се вземат някакви мерки и във всички детски заведения да има такъв контрол. За мен е недопустимо да се водят болни деца.

# 78
Грета,жив и здрав да ти е Ванката и все така да расте    bouquet Ние на 10 месеца сме толкова килограми ( не ние,ами Мира, аз съм много пъти по десет  Mr. Green )

# 79
  • плевен
Добро утро момичета.
Да се похваля-Марио днес няма да е на ясла,баща му си издейства да го освободят от работа и ще се гледат.А той вече е доста добре-нощем изобщо не кашля,само сутрин като стане от сън.
Иаз съм против болни деца да посещават ясли и градини.Но повярвайте понякога няма избор.Сега баща ми ще ме свърже с някаква жена,която гледа болни хора в Ортопедията(тя си е към такава фирма за болно- и детегледачки), та следващия път(дано не е скоро) като ми се наложи да разчитам на нея.
То се е видяло,че  от т.н. свекърви(поне от моята) нищо не става.
Дикси,Атракция как се справяте вече с гърнето?

# 80
Здравейте ,момичета.
Валенце,аз също ще записвам моята Мими скоро във вашата градина.Дали имат свободни места или и там ги е налегнал дефицит както се чува за другите градове?Честно казано изобщо нямам представа по този въпрос.И още едно въпросче-необходими ли са изследвания,след като детето няма да има прекъсване от яслата към градината?

# 81
Ще ви споделя за един така наречен за мен проблем.Дъщеря ми все още спи с памперс,а ако не го сложа мокри чаршафите.Пробвала съм всевъзможни начини за отучаване,но безуспешно.Опитвах се да я накарам да се събужда и да ми казва,когато и се пишка,но не стана.Понеже е вече на 3 год. и три месеца,пък и нали ще тръгва на градина ми се струва,че имаме проблем.Може би пак ще се обърна към Валенцето.Нали и твоята Мими е колкото моята Мими на годинки,та вие преодоляхте ли това нещо?Притеснявам се,че в градината ще се карат на детето за това.
Благодаря предварително и се извинявам,че пълня темичката с моите проблеми.  Blush

# 82
Здравейте, да ви се оплача искат да ни приемат в болницата с малкия. Водих го тази сутрин при д-р Дишева в Авис Медика. Установи Бронхопневмония.  Посъветвайте ме какво да правя.  Praynig
Мисля към 13 часа да го заведа при Българанов  newsm78

Последна редакция: чт, 07 фев 2008, 10:39 от TINA

# 83
  • плевен
Според мен го заведи и при Българанов,но ако и той каже,че сте за болница не отказвай, бронхопневмонията особено при децата си изисква болнично лечение и наблюдебие.
Дано бързо се оправите.

# 84
То е ясно че ако и той подтвърди диагнозата и метода на лечение ще се влиза, но нямам представа Дишева колко е добра  newsm78
Може ли да й се доверя   newsm78

# 85
TINA , много жалко за детенце  Sad И моето мнение е да го заведеш при Българанов и  каквото те посъветва той да го послушаш .Бързо оздравяване  Hug

# 86
  • плевен
Тази Дишева честно казано не съм я чувала.Може и да е добър лекар.

# 87
  • Плевен
Момичета, ще ходя да записвам Михаела в ясла. Какви документи трябва да нося,знаете ли? А дали има значение в колко часа ще отида?

# 88
Момичета, ще ходя да записвам Михаела в ясла. Какви документи трябва да нося,знаете ли? А дали има значение в колко часа ще отида?
Аз отидох сутринта, около 8ч. - гледах да засека директорката рано Simple Smile Никакви документи не съм носила.

Дикси,Атракция как се справяте вече с гърнето?
Не се справяме. Вече не иска изобщо да седне  Confused

Тина, откъде дойде тази пневмония? Дано оздравява бързо Ники  Hug

# 89
Atrakcia, сложила си линийка за килограмите,значи сериозно си се заела с диетата. Аз още не мога,ама така ще е - докато си седя в къщи само се чудя какво да набивам  Blush

Общи условия

Активация на акаунт