ПЛЕВЕН _ 41

• 14 550
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
ЕЕ, браво ,Тина! Лекувай и си го глези в къщи  Peace Да ти е честит колета  Grinning

# 106
  • София
Тина,лекувайте се и скоро да оздравявате! Hug
Да ти е честит колета  Grinning
И нас да ни стига Laughing!

# 107
Тина,добре че ви се е разминала болницата.Дано бързо оздравява детенце Peace
Започнали са да идват колетите значи,дано скоро и аз получа моя,но е от края на месеца,та ще почакам предполагам.
Петя,и аз все се каня да те питам за сестра ти. Изписаха ли я вече,добре ли е? И как е бебчо?
nadi_mishi,къде реши да пускаш Михаела? Ако е за Щастливо детсвто там имат готова молба,само я попълваш и трябва да носиш копие от акта за раждане. За предпочитане е да отидеш преди 11ч.,макар че аз ходих следобед,че тогава имах на кого да оставя децата и не ме върнаха,но едва ли ще намериш директорката.

# 108
  • Плевен
Колко струва копирането на  снимки размер 10х15 от цифров носител в момента? Отдавна не съм вадила снимки,  само снимам.  Blush

# 109
Ето тук можеш да поръчаш по Интернет. Мисля че излиза по-евтино
  http://www.snimkitemi.com/store/

# 110
Колко струва копирането на  снимки размер 10х15 от цифров носител в момента? Отдавна не съм вадила снимки,  само снимам.  Blush
До колкото си спомням, около 0,30лв    Rolling Eyes

# 111
Да се впиша и аз най-сетне за днес. )

Така и не можах да стигна до пощата, но утре ще проверя за моя колет от 17ти, че голямо чакане го чакам. )))

За снимките 10х15 са 30ст, но на фотото, което е точно на спирката на Цветан Спасов в петък са по 20ст. )))

# 112
но на фотото, което е точно на спирката на Цветан Спасов в петък са по 20ст. )))

Да, там вадим и ние, защото събираме много материал и вадим 2 пъти годишно над 150 бр.

# 113
  • Плевен
Ехооооооооо къде сте всички newsm78

# 114
сестра ми  в петък я оперираха пак след много перипетии и я изписаха вчера. В събота ще отида да я видя......не знам дали ще трябват още операции обаче. Бебто е добре, майка ми го гледаше докато систера беше в болницата.

# 115
  • Плевен
TINA, добре,че се е разминало да постъпи дететнцето ти в болница и бързо оздравяване!
Djina, в Щастливо детство ,утре сутринта ще отида да подам документите.
Мирама,ако ти е дошла утре от 17.01 да свиркаш бързо,че и аз имам от тогава.
И д ви се оплача,че за последната поръчка от 30.01, ми бяха блокирали парите,а после от редута ми ги отказали и ги върнали по сметката ми. В другата тема видях,че има и други такива като мен,а днес и шефката ми каза,че имало нкакъв международен проблем с Виза.Много ми  е криво,защото има доста блузки за мен там Crazy

# 116
Благодаря на всики за пожеланията  Hug
nadi_mishi  и с моята поръчка от 29.01 стана така,  аз го приех за знак че трябва да спра с пазаруването   hahaha

# 117
  • Плевен
какво ще правим сега.аз имам още за една поръчка,но ме е шубе май Blush дали ще вземат парите и дали ще получим нещо newsm78

# 118
Моите пари все още са по сметката ми. Надявам се да не им дойде по някое врема акълът да ми ги блокират.   Praynig   Ще си наблюдавам сметката и ще се надявам да няма проблем   Peace

# 119
Моите пари все още са по сметката ми. Надявам се да не им дойде по някое врема акълът да ми ги блокират.   Praynig   Ще си наблюдавам сметката и ще се надявам да няма проблем   Peace
Изтегли сиги, да не ти ги изтеглят те  Mr. Green

И аз да се разпиша по вечерно врема. Днес бях софиянка, преди малко си дойдохме.
Така ми се иска утре пак да ида до пощата, но не знам дали не ги дразня служителките вече  Confused

Тина, много неприятно това с Никито. Дано бързо да се оправи  Hug

Общи условия

Активация на акаунт