ПЛЕВЕН _ 41

• 14 551
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
Тони, много е трудно сега в такъв момент да бъдеш успокоена, но все пак ние като твои съфорумки ще правим опити. Моят племенник също го оперираха от пъпна херния на 1година и 5 месеца и всичко мина за 5 дни. Важното е, че всичко сте хванали навреме. А за новата клиника тук на Дружба няма да сбъркате /тя е точно срещу нас/. Всеки ден гледам как броят на пацинтите се увеличава /и то на доволни пациенти/. Споделят, че условията и обслужването са на ниво и работят със здравна каса. Ще стискаме палци всичко да мине бързо и безпроблемно  Peace

# 226
  • Плевен
Здравейте!
Тони дано мине всичко бързо и успешно.Бъди силна,колкото и да е трудно. Peace
vesi@ какъв е този ток бе жена,ние имаме 44лв и ми се струват много newsm78
Момичета къде се загуби Валенцето?

# 227
Момичета къде се загуби Валенцето?

През уикенда беше Врачанка, но са си тук вече, а защо не се включва, не знам. Ей сега ще я привикам  Whistling

tony25,  Hug Всичко ще е ОК!

# 228
  • Неизживени спомени
zdraveite,oshte edno plevensko mamche se prisuediniava kum  kum vas!!!Kazvam se Iva na 22god. i imam sin na 5 meseca i polovina! Pozdravi Heart Eyes

# 229
Здрасти, iva_to! Добре си ни дошла  Hug

# 230
Добре дошла Ива   Hug
Ние току що се връщаме от Българанов. Още 5 дни ще сме на антибиотик. Имаме подобрение, но не е излекуван напълно.

# 231
  • София
Ауу,колко сте се размъчили за мене Mr. GreenТука съм..къде да ида. WinkДобре сме.Просто тия дни нещо не ми се пише,което е странно Mr. Green.Обаче ви чета Wink.
iva_to ,добре дошла! Hug
tony25,дано скоро приключи при вас проблема.Да ти кажа във форума пише един хирург от Пирогов,всъщност той е шеф на детска хирургия там.Аз лично съм се допитвала до него.Поне може да го попиташ,за да те поуспокои.Ника му беше май д-р оги..ако не го откриеш се сещам в коя тема пише,ще ти го пратя. Peace

# 232
  • Плевен
Що така бе Валенце,не ти се пише??? Heart Eyes
Добре дошла на Ива. bouquet
Разрастваме се бавно,но славно Peace

# 233
iva_to ,добре дошла !     :bouquet:vesi@ , направо се стреснах от сметката и веднага се разрових да проверя ние как сме 35лв, ама  2 сме сами с малката и на парно. Тони , пожелавам всичко да се оправи Peace

# 234
Добре дошла и на новата мама Ива! Hug
Най-добрата ми приятелка живееше до преди 2 години във Валенсия. Като прочетох такива спооооомени ме налегнаха Thinking.

# 235
  • Неизживени спомени
Mersi vajno e da se razshiriava krugut.Vie kakvi dechica imate?Az imam momchence na 5meseca i polovina i sega protestira che sum malko pred pc-to.

# 236
  • Неизживени спомени
hubavo e,che ot niakoi sluchaen chovek moje da se vurnat priatni spomeni

# 237
  • Плевен
Добре дошла iva_to Hug
само,ако може да пишеш на кирилица Peace

# 238
И аз се докопах до компа най-после Simple Smile Май и аз напоследък само ви чета.
Добре дошла на новата мама   bouquet
Веси,то си е за кръвно този ток. Да съдиш тия с климатика ,че с него колкото и да работи повече от 100-150 лв не съм чула някой да плаща.
Тони,стискам палци бързо да се оправите с този проблем.То си е притеснение за всяка майка,колкото и да казват,че не е страшно,само ти си знаеш какво ти е.Но наистина не се самообвинявай,ами по-скоро си смени личната.Не че избора е кой знае колко голям . Та ние не можем да знаем всичко.
Аз искам да ви питам случайно да имате идея къде може да се съхранява информация за часа на раждане на даден човек? Може би в ЕСГРАОН ли,къде ли  newsm78 Една позната ,която живее в чужбина ме помоли да проверя,но като не знам къде да питам.Ще съм благодарна за идеи.
А за този колет от Ларедута дали да не взема да проверя? моя определено е под 2 кг.,но пък поръчката ми е от 25.01. , да е пристигнал преди другите,малко ме съмнява Thinking

# 239
  • Плевен
djina, ти като подаде молба в яслата какво ти каза директорката?

ако искаш и на лични ми пиши

Общи условия

Активация на акаунт