Party time за АвГусТинСкАтА дружина, стават на ГОдина и ПоЛоВина!

• 15 054
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
Запис и от мен  Hug
Тези дни тъкмо се наканя да пиша и все нещо става с форума и немога да вляза  #Cussing out
Спинки,стискам палци този път нещата да са по-добри  и да попаднете на кадърни лекари: Peace Hug
yanast много е сладък Алекс  Heart Eyes
Vst, честит ти лаптоп  Grinning,страхотен подарък ти е направил татито   Peace
Пепър много неприятно преживяване си имала  Sad,на мен ми се случи същото преди 3 години,но на зъболекарския стол  Embarassed,казаха ми че на хората с ниско кръвно като им сложат упойка и така се получавало  Rolling Eyes
Относно темата за зъбите Даяна е с 15 и 16 е на път  Laughing
На гърне все още не иска да стои,използва го за играчка,но през м. април и аз смятам да се заема сериозно с въпроса  Grinning
За прахосмукачката съм казвала 2-3 пъти,побърква се от рев,а за сешоара няма проблем,редовно и суша косата след баня  Peace
За възпитанието и аз незнам какво да правя,мен изобщо не ме слуша  Rolling Eyes,но баща и само като и викне и застава мирно   hahaha
На мен ако ми се наложи да изляза да върша някаква работа,където трябва да съм без детето оставям Даяна на кумата и моите родители не са от Пловдив,а със свекито не сме се виждали от 10 месеца  Mr. Green иначе навсякъде е с мен  Grinning
Бързо оздравяване на болничките,а на всички с мрачно настроение скоро да им се подобри  Peace Hug
И накрая но не на последно място -ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ АВГУСТИНЧЕТА, КОИТО СТАНАХА  НА ГОДИНА И ПОЛОВИНА !!!   Heart Eyes
Лелеееее улях се  Embarassed Wink   Wink

Последна редакция: пт, 08 фев 2008, 18:51 от miss_74

# 136
  • софия
здравейте и от нас  Hug!
Честита годинка и половина на днешните ни мушмороци и целувки на Ивчо от Найа  Hug!
Пепър,мацка,какво си преживяла  Confused!Аз нямам страх от инжекции,но явно и на мен нещо упойките не ми понасят,защото когато си слагах циците и сега в Пирогов при първата операция явно правя някаква реакция,защото и двата пъти започвам да идвам в съзнание по време на операциите,защото се задушавам и не мога да дишам,но и в двата пъти явно лекарите бързо реагират,защото оцелявам  Mr. Green!даже в Пирогов ми казаха след това,че явно трябва да предупреждавам,ако се налага да се прави нещо в бъдеще,защото както се изрази единия лекар "съм щяла да дръпна плувката",или нещо такова  Rolling Eyes!
спинки,успех и от нас и дано този път ни зарадваш с добри новини  Praynig!
найа на гърнето не иска да прави нищо  Close!седи седи става права и се изпишква  и ме гледа.а се е научила от това,че аз и повтарям докато седи на гърнето -а-а-а  Wink ,тя е започнала да ме работи,като Дари и само ми аака и аз бързо свалям памперси чудеса,а тя нищо,или вече се е наакала до ушите.не знам как ще я караме още повече с това нейното акане по 100 пъти на ден.
а по въпроса,за смяната на пампа е ад  ooooh!!ако може да ходи нон стоп бърсак гола,ще и е най-добре!докато се обличаме е такъв рев,че цялата се разтрепервам.и аз давам мокри кърпички докато сменявам памперса  Joy!явно ни е някакъв августовски трик!
не помня какво още ...
много мрази да и суша косата без значение дали лееекинко попивам с хавлия или със сушоара,а прахосмукачката я обожава аз чистя ,я тя е полегнала върху нея и ми прибира кабела,защото точно там и се падат лакътчетата  Crazy

# 137
Здравейте!
Днес се прибрах  от работа на обяд защото мъжа ми щеше да кара леля ми при баба. Обаче всичко се обърка. Докато сменях памперса на Токи забелязах че пишлето е подуто и не ми дава да го пипна. Веднага се обадих на педката, а тя тъкмо приключваше смяната и успя да дойде у нас. Прати ни в Пирогов - с фимоза. През това време мъжа ми закара леля на автогарата (добре че имаше билети  Mr. Green). В Пирогов ни забелиха пишлето почистиха го и ми показаха как да правя компреси. Самата процедура беше много болезнена. Аз му държах ръцете и гледах през цялото време, а той милия  не спря да реве. Беше ужасно. Сега ще чакам да мине възпалението и след това ще го обрежем вече без да отлагаме, че това забелване е жестока работа. Токи толкова се измори, че нямаше как да не заспи към 17 часа и току що се събуди. Какво ни чака довечера не ми се мисли. А като пикае как реве не е истина просто. Направо ми къса сърцето.
Отивам да сменя компереса.
Лека вечер на всикчи.

# 138
  • софия
леле,дрймсче  Confused!

# 139
  • София
Дриймс, много ви гушкаме! Hug Hug Hug Милия Токи!
Май и февруари не ни тръгва добре - все някой ходи по б-ци  Sad
Дани, и аз не може да дишам на секциото, та ми даваха кислородна маска. Дали е било от упойката Rolling Eyes

# 140
Леле Дриймс, много неприятно! Поне имаш утехата, че ще мине бързо и без последствия. На моя мушок му се беше възпалила пишката през лятото, беше му влязъл пясък. Мина за 2-3 дни. Нашето беше по-леко де, ама да знаеш, че бързо минава...

# 141
Dreams, не се тревожи... минава за 2 дни. Даниел също мина по тази процедура, само дето лекарят беше бърз и не успя да реве много. Чак ме учуди, че се държа мъжки. Имаше малко кръв, беше увит с марля с реванол и при всяко пишкане пищеше. Урологът ми обясни, че не е болка толково, колкото неприятно щипене от урината... След 3 дни си пишкаше спокойно, но поне няколко седмици след това ми буташе ръцете когато опитвах да го измия в коритцето. Сега сме добре...
За памперсите, лоша работа е при нас. Не казва...не му се седи и на гърнето. Дупето му замръзва да виси, мрънка и като го облека с памперс и дрешки, едва тогава я свършва работата. Просто няма навик детето. Незнам как ще е лятото, като при жегите въобще не е добре за момченцата да са спарени в тези памперси. Не че за момиченцата е добре, ама...
За гледането...аз му намерих лесното за сега, но се обвинявам, че постоянно се въртят хората при малкия и сред тях ни едно дете. Той не умее да играе с деца. На моменти се тревожа. Една моя леля идва към 10 сутринта, взимат кухнята с малкия, храни го, приспива го и към 15ч аз вече съм в къщи за да я сменя. моята работа всъщност е без работно време и когато отида, тогава... Правя новините и тръгвам. На лелчето имам доверие. Заплатата и всъщност е майчинството ми. Майка ми ми помага вечер понякога, а свекитата през съботите и нделите, макар и да е рядко... Това е.

# 142
Благодаря ви момичета!  Hug
Успокоих се като казахте че минава за 2-3 дена. Ние все пак утре вечер пак ще ходим при уролога в Пирогов за да види как е или по скоро за да изкара някой и друг лев.

# 143
Честита годинка и половина на всички, празнували тялом или духом днес.
Пийнах кафе хапнах тортичка и не мога да се начудя, как ви оставят дребосъците на компютъра сутрин  newsm78 Мойто хакерче само да ме види да припарвам към компютъра и идва да го разглобява.
yanast много е сладък малчо.
Пепър, ужас, какво си преживяла. Бър-р-р, зъболекар  Mr. Green
Dreams, няколко мами на площадката пред блока опряха до лекарска намеса, и при всички децата реваха само ден до пладне. Успех!

Ох, старост, нерадост, докато напиша тия пе-шест реда, забравих какво се коментираше.
А, да! ooooh!
Митето обожава водата и от цялата процедура на къпането и сушенето, проблем ни е извеждането от банята - двама възрастни едвам го удържаме - крещи, дере се и се гърчи като червей. Не ми се мисли това лято как ще го вадя от басейнчето и как ще го опазвам от морето. Сушоара не ни притеснява, но пък ние се справяме бързо, че е плешандър.
С гърнето не съм се и захващала - подариха ни едно като столче, оставила съм го да го разнася из апартамента. Към края на май ще му махна памперса въобще и ако му се седи мокър - да се отучва бавно.
С гледането основно се справяме аз и мъжа ми. Винаги мога да разчитам на баби и дядовци, но те са все пак възрастни и е абсурд да им оставя двете деца, а ако ще влача едното с нас, то където едно - там и две.
Обаче си признавам че чакам евентуалното започване на ясла през септември, та да поема малко въздух и да си отспя /добре че нямам проблем с дневния сън/

# 144
  • В ЛЮтеницата
Дриймс, да нагушкаш Токи и от нас (най-вече от Лора  Blush) и да не му се притесняваш - ще му мине бързо и ще забрави! И да посетите скоро д-р Оги, за да мине всичко докато е малък  Hug.

yanast, малкия е голям сладур, но ти се зарадвах и на огромната стая. Така имам нужда от простор, направо се задушавам в тези кубчета тук...
vst80, чак сега събрах сили да превъзмогна силната ми, но благородна завист  Embarassed и да ти честитя лаптопа! Аз за компютъра нямам друга конкуренция освен Лора и нямам мотив да си поискам ...
Спинки, стискам ви палци и ви желая късмет!
И Лора е голям фен на водата и едвам успявам да пропускам някоя вечер къпането. Сешоар и прахосмукачка не мога да кажа, че обича.
А за смяната на памперси - мислех, че само тя е в някакъв странен период. Тотално ми отказва да й ги сменям. Убеждавам я по половин час и накрая се съгласява доброволно, но само ако сама се качи на повивалника (на друго място не успявам да я преборя).
Нови думи, на които знае и значението: лампа, шал, жаба, чакай, чаша, малка, гама(голяма), пунь (сапун), саб (хляб), гах(грах), моков (морков). А тя естествено се казва Лола  Laughing.

За зъболекаря - вие ме ожалихте, ама да ви кажа, освен че ме беше срам как се търкалях по земята  hahaha - след като ме свестиха останах със спомен за някакъв много хубав сън. Не помня точно какво видях, но помня усещането, че беше страшно хубаво, цветно и приятно, а някой ме викаше по име и не можех да разбера защо трябва да ми прекъсва идилията. Припаднах най-вече от страх. Познавам си се и затова исках упойката. Ама първия път не хвана. После уцели някакъв нерв и от болката ми прималя. Казах на сестрата, че ми става зле и да ме напръска, но тя реши да ме кара да ставам да изляза на балкона. Продължавах да се контролирам горе-долу, но й казах, че ако ме вдигне от стола ще падна, а тя не ми повярва. И естествено, че съм паднала, защото все пак ми се е смъкнало и кръвното... И така.. Резил на стари години.. Сега ми правят кариесите без упойка и не умирам и не припадам, ама този страх....

Пак се отплеснах с дълго писане. Бахи, ти си ми надеждата да ме надминеш  Laughing!

# 145
Дриймсче, много гушки за и от нас  Hug Миличкото то, дано бързо мине и наистина да е само за ден-два. Май това ни е предимство на нас с госпожиците, въпреки че аз доста се шашкам от замърсяване, че Лори ходи по голяма нужда направо безобразно Sad

За възпитанието - ами знам ли какво да ви кажа, много ми е трудно, имам чувството че като работех се справях по-добре с дечицата ми, а сега с моето си все нещо не ми харесва  Embarassed За мен децата са толкова различни, ситуациите също така че май няма формула на успеха тук  Laughing

Pepper   bouquet Hug То аз си нямам и конкуренция за комп  Embarassed - от време на време татито иска да гледа филми, ама е рядко. Но вие толкова много ми липсвате като ходим някъде  Embarassed, че той се е впечатлил - забелязах го аз, че последните пъти държеше в хотелите да има нет, че да се чувствам добре  Laughing Пожелавам ви от сърце и на всички вас, които имате такива желания, да ви изненадат скоро  Hug
А с преживяното от теб при зъбаря тотално ме отказа от посещенията в тези кабинети. Аз и без това влизам там само насила  Embarassed, само като чуя машинката и започвам да треперя и ми прилошава - ама при мен си има и причина /доста кърваво преживяване в детството  Rolling Eyes/ Как ще водя Лори след време направо незнам  Rolling Eyes

kabzimalka, val_stef
я разкажете с две думи какъв ще е този карнавал - опитах се да прочета в темата, ама все не ми остава време  Embarassed Имате ли нужда от софийска помощ  Wink Hug

И накрая - блазя ви за прахосмукачките. Ние скоро си купихме нова, доста безшумна, но въпреки това не може да се чисти ако не сме и двамата вкъщи - един разсейва или извежда лори, друг действа  ooooh!

# 146
От няколко дни форумът не иска да ме пуска и сега колко е бавен.Много имам zа наваксване.
Честит юбилей на Ели78 на патерица.
Честито и на всички навършили вече 1,5 августинчета.
Блу мерси zа темата.Бебон zаглавието много ми харесва.Тони М помислих,че чертичките са твой. Лека бременност на кумата ти. Това първа ли й е? Елфче оправихте ли се? На Алекс тиквата много му помогна. Мама Галя прекрасни са ти мъжете,а и четириногата мадама си я бива.Но най_много ме иzкефи мацката в жълто. А zа спането поzдравления smile3501 Май си единствената тук.Я раzкрий тайната. ВСТ честит лап топ. Как така свекърва ти не иска да вижда Лори? Блу, Дриймс бърzо оzдравяване  Hug Пепър голям сейр си направила мила. На мен zъболекарят по едно време ми беше  втори дом,така че напълно те раzбирам. Спинки успех миличка и кураж,ще се оправят нещата. Няма ли в Ст.З. подходящи лекари,че zа всяко нещо в Сф трябва да ходите? Карим мойте съболеzнования.

С прахосмукачката и сешоара нямаме проблем, със смяната на памперси също. Отдавна сме с накрайник,но аz и беz това нищо не хвърлям.Ако не ми потрябва скоро,ще го подаря в някой дом. Количката си я полzваме най_редовно и слава богу. В момента даже съм поръчала лятна.
За гледането си го гледаме двамата с таткото въпреки огромното ни семейство,на никого не му се zанимава. За въzпитанието аz много обяснявам.Понякога сякаш не ме чува,но аz продължавам да обяснявам,ако се налага и със строг тон.Засега слуша много да не каzвам голяма дума. Баща му пък го глеzи и му действа много успокояващо,така че се допълваме и все още нямаме проблеми.
Да се оплача,че напоследък Алекс не иска много да яде,а досега винаги си е бил лакомник. За сметка на това почна много да пие,над 1/2 литър на ден. Преди 3 седмици му иzлеzе червено петънце на врата и още си стой,а вчера му иzлеzе и второ. Притеснява ме да не са т.нар. родилни петна и да не се махнат.
При нас от 2 дни е пролет,даже кокичетата цъфнаха. Вчера ходихме в ботаническата градина, а днес на едно еzеро. Алекс имитира вече няколко животни и много zвуци ,напр. камбана, сирена на полицейска. Много хубаво каzва лампа,а когато иска да светна лампата с едно жално гласче лаампаа.

Опитах се да бъда максимално кратка и се получи това.Иzвинявам се. Пепър надявам се,да не съм те раzочаровала.
На всички  Hug

# 147
Ох, Бахи, мила, ами какво да ти кажа - просто след като мина погачата на Лори семейството му спря да се интересува от нея - не се обаждаха, не идваха да я виждат, не питаха за нея  Rolling Eyes То не е за разправяне, ако започна ще го докарам до един доста добър латино сериал - то не бяха забрани за сватби, проблеми по време на бременността ми, опит да ни оставят на улицата след раждането на Лори... Абе чудо  ooooh! И сега ни дели само една врата, но те нито се интересуват от нея, нито общуват със сина си /за мен да не говорим/. Подпалват телефона му през определен период от време докато не им осигури някаква сума пари и това е. Незнам, за мен те губят от цялата ситуация и се убеждавам в това всеки божи ден като погледна Лори.

А сега да оставя зад гърба си латино интригите, че отивам да спинкам и много ми се иска да сънувам нещо хубаво  Laughing
Специално за Велмарчето  Hug, но и за всички вас днес аз ще сервирам кафенцето, въпреки че бая ще изстине докато станете  Laughing

А на това попаднах докато търсех подходяща картинка и не се сдържах да не го сервирам за Пепър  Hug Heart Eyes

# 148
  • у дома
Специално за Велмарчето  Hug, но и за всички вас днес аз ще сервирам кафенцето, въпреки че бая ще изстине докато станете  Laughing

няма нищо, ще го претопля в микровълновата  Mr. Green

Dreams, spinki  Hug Hug

ния обожава къпането  Laughing само някой да спомене нещо за баня, къпане, чипкане или ако види легена си, хуква към банята с думите "пити-пит" (чипи-чип) няма значение по кое време на деня . поставя легена под душа и така  Simple Smile (веднъж простирахме заедно в спалнята и като свършихме, тя грабна легена който хич не е малък и тръгна към банята с думите пити-пит щастлива)  Mr. Green. дори една вечер нямаше време баща й да съблече дрехите  Joy Mr. Green къпането си е тяхна традиция, само като приключат се чува едно "мамооооооооо" от банята  Mr. Green

от едно известно време насам, когато съм легнала на дивана, а тя си щъка насам-натам, сеща се нещо... взима "поки"-те (пантофите ми) от земята, слага ми ги на краката, после ме хваща за дрехите и започва да ме дърпа и повтаря "тай" (ставай)  Laughing в повечето случаи няма причина, просто не ми разрешава да си почивам  Crazy

# 149
  • гр.София
На красивата ни августинка Бамбуча-Ч Р Д!!Бъди много щастлива!

Уф,току що разлях кафето си!
 Четох ви на диагонал.
 Бахи,чудех се къде си.
 Дриймс,прегръдки на Токи.Дано му мине за два дни,както казват момичетата.

Софийката от вчерашния преглед-мерене е 80см. и 10.500кг. (много малко,бе)

Пепър,да ти доведа Петър,да си припадате заедно при зъболекаря Sad

Успешен ден на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт