Party time за АвГусТинСкАтА дружина, стават на ГОдина и ПоЛоВина!

• 15 017
  • 283
  •   1
Отговори
# 30
Искам да пиша, а забравям за момент кой какво е писал.

Приветствам с добре дошла мама Галя! Искам да я поздравя за смелото и силно сърце да стане мама на двама малчугана. Да са ти живи и здрави дечицата, да ти помагат много след време.

Безмълвна съм за положението за детските ясли и градини в по-големите градове.  Аз сърбах попара във Варна, т.е. изкарах една нощна смяна с майка ми в колата пред 2 ясли, за да се вредим в Неофициалните списъци на чакащите, и така под входящ номер влизахме при дирекрорката.

Поздравявам Ели 78 за празника, щастие и любов  bouquet

Биберон(шише) за АМ и кисело мляко ползваме. С палеца в устата заспиваме....Количката докато я иска ще я ползваме, повече от удобно ми е- пазаря, ускорявам крачка като бързам... в Мол-овете е щур без количка. мога и цял ден да съм навън, иначе не....и т.н.т.

опитвам се по малко да го отуча от нощното АМ, намалих количеството на 2 по 120мл., дори го разреждам вече. И свикна. Предпочетох така, вместо изведнъж да го лиша от 800мл на вечер.

Болните да са здрави, иска ми се да присъствам на още една софийска среща. Ще се преместваме скоро обратно във Варна.

Толкова мога и това е от мен

Лек ден и до скоро

# 31
  • гр.София
 Пух,допълвам те... От друга тема една мацка вече е говорила със Сирма и са й казали,че всички съобщения пратени към пощи в абв. или яху -ги е приело като спам. Всъщност много хора още нямат потвърдителен и-мейл. Сега ги въвеждали ръчно newsm78.

Мама Галя,значи, ти пожелавам мома 4470!

# 32
Мойта поща е в Дир и още нямам, а регистрацията си я имам, като влезна в kg.sofia  newsm78.

# 33
Момата е планирана /за сега само от мен - таткото и дума не дава да се издума за трето, че младежите са много диви/ Аз пък съм на принципа, че истинската жена се познава по това, че успява да убеди мъжа си че той е искал дадено нещо да стане  Joy
Баткото в момента само си повтаря /без моя намеса/ - "искам сестричка, искам сестричка".

За детската ние получихме потвърждаващ мейл.

Ако планирате среща, с удоволствие ще се включим и ние.

# 34
  • гр.Добрич
Моите мъже заспаха и аз сърфирам яко. Тези дни обаче има голям проблем с форума.

Честит рожден ден на Ели78!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Елфче, как сте, има ли напредък?  Драсни 2 реда.

Ивчо не може още да пие с чашка. Задържа водата в устата си и вместо да я глътне, той я плюе и се кефи много. Преди заспиваше с АМ, но сега с новата диета така и не разбрах дали мога да му давам. В повечето има захар, така че в 22ч. яде 200гр. кис. мляко и 20гр. хляб. Много не харесва киселото мляко, но няма друг избор. Количката засега я ползваме, о и без това в студа не ходим никъде.

# 35
Спинки, дано се оправят нещата при вас.
Какво е това ядене в 22 часа  newsm78
Всъщност май само при нас дневния режим е изкривен  Cry
Ставане - 7
Закуска - 8
Обяд - 12
Сън 12-30-14-30
Следобедна закуска - 16
Вечеря - 19
Нощен сън - 20,30 най-късно.
Е, през нощта от 0 до 04 часа си пее и си изрежда думичките, които знае, но аз не му преча  hahaha

# 36
  • гр.Добрич
Mama Galia_66, Ивчо е диабетик от 1 месец и се налага да яде 6 пъти на ден в точно определени часове и определена храна. Преди заспиваше след 23ч. с АМ, но сега няма избор.

# 37
Спинки, разбрах за диабета - неприятно, но доколкото от обща култура съм запозната със заболяването - има начини да се канализира и детето да продължи да живее нормално, само с малко повече правила. Не дават ли шансове да се израсте - толко малко човече, а вече с ограничения  Cry
Въпроса ми за късното похапване беше принципно. Как ги удържате будни до по-късно. Митко сигурно се измолява доста и от двете излизания /сутрин и следобед/ за по 1-2 часа, без значение от времето.

# 38
Mama_Galia_66 , нашият режим е като вашия, само дето  пропускаме последната нощна купонджийска част Laughing Имаме и междинни прелапвания- особено между следобедната закуска и ве4ерята- най-често  във вид на плодово млекце  или някоя бисквитка.То ако я оставя, тя няма да спре да яде ooooh! Май пак ще се замисля за диета Blush

# 39
Здравейте и от мен в новата тема!
Блу, Бебон   bouquet  bouquet!

Добре дошла на мама Галя при нас.  bouquet Много се радвам че има хора като вас и дечицата намират родители които да ги обичат. Само не съм съгласна с мнението ти,че в домовете не ги оводняват или предпочитата децата да са със запек за да пестят памперси. Аз работя в тази среда и мога да ти кажа че броя на изхожданията се следи и предава от смяна на смяна. Но си има деца които са по запечени и се изхождат по рядко.Винаги когато има такъв случай се вземат мерки.
Винаги съм се радвала когато изписваме детенце,което отива в семейство и страдам когато се наложи да изпишем някое за да отиде в друг дом според възрастта.

За вечеря Тони яде малко супа или ястие и кисело мляко,но с лъжичка. От шише с биберон пие само вода и сок и преди да заспи изпива около 100мл. вода,като повече си играе с шишето.ДОри понякога се налага да сменям пижамката,че се е намокрил. А след 10 ч. започвам да го приспивам,но рядко успявам преди 11 ч.
Това е засега от мен.
 Hug за всички!

# 40
  • гр.София
 Е,веднъж и аз да си похваля детето,но С. угасва направо в 20.30 (ама и аз с нея   Stuck Out Tongue Winking Eye ) и спи до сутринта. На обяд отново спи два чАса-до към 16ч.  През останалото време ми го връща тъпкано.
 От доста време и аз избягвам да я вдигам,колкото и да се сърди. Ако стане напечено клякам (често се прегръщаме така насред улицата и вкъщи) до нея и така,докато забрави и се разсее с нещо. Вече какво ли не ме боли-кръст,гръб,глава...

# 41
  • Бургас
Честит Рожден Ден Ели!Желая ти здраве и живот изпълнен с много радости и усмивки!

Шишета не ползваме много отдавна,освен едно с накрайник,от което пие вода.
Ирен се отказа от АМ,когато беше на 1г и 2м.Оттогава сме на кисело мляко от лъжичка.По половин кофичка на вечер.
Количка използваме,колкото да отидем до кухнята и след това до някоя градинка или клубче.Едвам я удържам до тогава да седи в нея.Спрем ли и веднага иска да излиза.Но е удобно да ходим на разходка на по дълги разстояния,както и да пазарувам и т.н.

Mama_Galia_66 , защо се чудиш,ние кис.мляко си го ядем към 22.30,тъй като заспиваме към 23.30.

Spinki,много  Hugна Ивчо.Голям сладур е на аватара.

# 42
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Elli78!  bouquet

# 43
Привет и от нас! Ели честит празник!(Не разбрах рожден ден ли е или някакъв друг юбилей?!) С най-добри пожелания!  bouquet

Успях да поизчета малко от отминалата тема...  С тези дет.градини е пълен ужас. #Crazy В Бургас обаче все още не е въведена електронната система и се ходи лично от градина в градина. В комплекса в който живея, над 300 деца ще останат извън яслите, просто защото капацитетът им е малъки  няма място за повече. Много тъпо. Ходих направо при директорите и сега чакам. ooooh! Ще го вземат наблизо до дома ми, септември тази година. Държа да навърши 2 годинки.
Спинки, това с диабета ме изуми?! Shocked Не вярвам на прочетеното. Все си мисля че може и да е грешка в изследванията и ...все пак ако направите повторни...?! Боже, а Ивчо е толкова мъничък и невинен. ooooh! Hug
Нашата алергия е по-слаба, но не е отшумяла. Confused Излизат пъпки, но само по ръцете и краката вече. Все пак съмненията ни са за перилните препарати, омекотители и..някои от киселите млека. Явно има нещо в сухото мляко с което правят киселите или набухвателите. Thinking Следя дребния отдавна и...май нещата са такива.
Аз работя..лудница е с тези петролопроводи, мачове по волей и футбол, референдуми и какви ли не глупости из Бургас. Тук е моментът да отбележа, че из медиите тук се шушука, че от "Великолепната шесторка" ще приберат "хубав пай" от паричките.  #Cussing out А уж само за децата от Могилино!!!  #2gunfire Нана, ти не си ли чула нещо из шопските "клюкарници"? А за онова кремче за бебешкия запек...дам, и аз търсих преди година. Купих от Италия подобен. Играе ролята на клизма. Съдържат глицерин ако не се лъжа.... Много бързо действат, но не трябва да се привиква към тях. В БГ ги няма.
Спирам че се олях в писане.  Embarassed

И само да допълня...тинтин е майката герой за мен и моя бебок. В родилното ми помогна адски много! Тин, благодаря ти отново!
  Hug  bouquet

# 44
И ние сме от късно заспиващите - Лори рядко си ляга преди 22.30ч., ама при нас е разбираемо с това спане до 12ч на обед и след това от 14 до 16.30-17 ч.  Crazy Пробвала съм да я слагам по-рано да спи, но тогава ми се ококорва към 2 през нощта и лудее до 5 и пак си спи до 12ч. Така че за мен това е по-добрия вариант и ме устройва напълно - така мога да си се занимавам с моите неща по цели нощи и после да си мързелувам до късно  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт