Party time за АвГусТинСкАтА дружина, стават на ГОдина и ПоЛоВина!

• 15 054
  • 283
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Ели, честит юбилей! Бъди здрава, щастлива, все така красива и много усмихната!

Честита ни нова тема!  Hug Не мога да ви изчета, много сте дейни напоследък!  Simple Smile Което е хубаво.
Не смея да кажа, че ние сме по-добре с изхождането. Освен това урината му е чиста, слава Богу. Благодаря ви за вниманието!   bouquet НанаHug
За спането - и Ивчо е от късно заспиващите - след 22.30ч.
Шишета си ползваме още  Rolling Eyes , с тях си пие АМ.
Спинки, много е хубав рицарят ти!  Heart Eyes
Мама ГаляHug   bouquet Дано таткото се навие за сестричка!  Peace
Не помня какво друго сте писали  Embarassed Crazy

# 46
  • София
Karim засега нищо няма по шопско по тази тема или поне аз не съм разбрала Mr. Green

Калоян има три шишета с биберони, но сега вече ползва основно едно - това за АМ. Все още пие вечер преди спане по 180 - 210 мл. Иначе заспива много различно. Принципно го слагам в 20.30-21 часа според това кога се е събудил следобяд, но има вечери, когато заспива в 23 часа.

Елфче  Hug  bouquet

И накрая, но не по значение

Честит рожден ден Ели! Много любов и щастие!

# 47
  • София
А, сетих се  Laughing
- зъбоникненето при нас е ужасно трудно  Confused
- разнасяме се на ръце
- сам не заспива
- ползваме си количката за разходки навън на по-дълго разстояние
- прясно мляко в кремчета не съм му давала още  Blush
Я да ви питам - има ли смисъл изобщо да подавам сега документи за ясла?  newsm78 hahaha Нали срока е до края на май  Crazy

# 48
ЕЛИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН   bouquet Присъединявам се към пожеланията на другите мами  bouquet
ВСТ, как се зарадвах на момините сълзи, нищо че не са за мен Mr. Green Това са любимите ми цветя.
Аз получих потвърждение за успешно направената регистрация. Чудя се обаче какво от това, като единия номер ми е 150, а другия 216 newsm78
Шишетата и аз си пазя още, че Деница пие мляко преди заспиване, всъщност това си й е вечерята.
Количка не ползваме отдавна, понеже се счупи. Понякога я возя в колелото, но по-често си ходи.
Спинки, пак извади сладурска снимка на Ивчо Hug Пожелавам ви много търпение оттук нататък щом са ви потвърдили диагнозата.
Велмар, и при нас едно време Влади като беше малък положението беше подобно. Дълго време кашлица без причина, астматични пристъпи, антиалергични сиропи месеци наред. Спряхме го от ясла една зима и положението се нормализира от сама себе си на следващата година. Май наистина го беше израстнал. Оттогава, да чукна на дърво, боледува най-много по една седмица през зимата.
Анди, и аз правя кремчетата на Деница с прясно мляко откакто стана на 1 г. и 2 мес Peace. Обаче не съм й давала да пие.

П.П. Няма ли нови снимки за разглеждане Wink

# 49
Честит рожден ден на Ели! Нека 30-те да бъдат още по-хубави от 20-те ти години!
Добре дошл на Мама Галя и прекрасните и момчета! Дано таткото скоро да "реши" че искате и сестричка Grinning (и аз съм привърженик на този метод, та доста често мъжа ми е убеден че на него му е дошла идеята)

На Алекс му поникнаха зъбите неусетно, за 1 месец поникнаха 4-те кътника и 4-те кучешки зъби и сега вече е с 16 броя.

Биберони моето диване никога не е използвало, нито пък залъгалки, но още суче. Иначе яде и кисело мляко, когато поиска и доста му харесва, но нее редовно, просто когато ние ядем и той хапва ако иска. Същото е и с прясното мляко.

Вода пие от съвсем обикновена чаша, или от пластмасова бутилка, започнах да му предлагам на 6 месеца и за 1-2 месеца се научи.

Сам и моя не заспива. Заспива с кърмене (ако аз съм под ръка) или с гушкане (ако ме няма). Заспива късно, към 22-23 часа, по-рано ако се опитвам да го приспя просто не става. Но и спи до 9-10 часа сутрин, което ме устройва, защото и аз не съм ранобудна.

Количка не използваме отдавна, защото на мен ми е по-удобно така, иначе Алекс си седи в нея.

# 50
Поникна ни и четвъртия "кучешки" зъб! Еврикаааа! Вече сме с 16 забчета.    

# 51
Не знам кое е по-трудно - моето ранно ставане или вашето късно лягане. Но колкото и да ми е криво, така като че ли повече ме устройва, защото така или иначе ставам рано за детската на баткото, а вечер след 20 часа лудницата е на 50%.

Kaili , дано да си права и аз да греша за течностите. Все пак аз съдя само по две дечица, ти би трябвало да знаеш по-добре. Но на мен така ми казаха - не давайте вода и много течности, че не е свикнал.

По въпроса за зъбоникненето мога да изпиша романи. Днес пак имаше внезапни писъци от болка. Започват, пищи малко, мажа калгел и спира. И само се държи за муцунката, милия. В момента ни мъчат и 4-те кучешки едновременно и са почти на повърхността. Дано скоро се появят и да има после почивка преди последните 4, че ми е много жално като го гледам как се гърчи като червейче.

Приспиването при нас става самостоятелно - целувам, казвам лека нощ, гася лампата и излизам от стаята. Е, докато трае вечерния тоалет пея и разказвам приказки, естествено.

# 52
  • София
Честит рожден ден на Ели! Желая ти много щастие и любов!  bouquet

И на Марти, остават още 4  Crazy

# 53
  • Бургас
Честит рожден ден на Ели! Желая ти много щастие и любов!  bouquet

И на Марти, остават още 4  Crazy

А пък ние сме с 8 и половин кътник. Simple Smile

# 54
  • софия
ЕЛИ,ЧЕСТИТА ЮБИЛЕЙ!

Аз също получих мейл за успешна регистрация  Peace!

# 55
  • гр.София

А пък ние сме с 8 и половин кътник. Simple Smile
Това кътникът,който те беше шашнал ли е ?

София скоро пържоли няма да яде. Марулке , изоставаме и от вас.
 Дани, и аз получих едни йероглифи.Метнах ги на една приятелка и тя ми разчете и-мейла.

Бубче, в Клюкарника има тема на 1стр. за 25-ия кадър.

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 22:45 от blanc

# 56
Ако сте разгледали предишните, ето ви малко пресни снимчици http://www.snimka.bg/album.php?album_id=217057

# 57
  • София
Гале прекрасни са и Митко и Милен Grinning Ама ми кажи това невероятно хъски твое ли е, че моето още не мога да го прежаля в сърцето си Wink

# 58
О за зъбките- ние се нареждаме отзад на опашката. Wink Тони е с 6 /горе 4 + 2 долу/ и един показал се предкътник горе  newsm78 ,поне си мисля че е предкътник.

Ели,честит рожден ден! Още поне 3 пъти по толкова да празнуваш с любимите същества до теб!   bouquet

Карим надявам се че клюките няма да се окажат истина,макар и в мен да гложди едно съмнение. Все пак такова предаване не се прави без пари и не мисля че всички ще работят 2 мес. само за идеята. Може да съм малко песимист,но все пак не е само дома в Могилино. А другите домове, в които децата не са с такива заболявания и се водят здрави, а се отглеждат в подобни условия?

Галя много са сладки и двамата ти юнака. Hug

Пожелавам ви лека нощ и сладки сънища на всички! Hug smile3524

# 59
Нана, това е любимата играчка на момчетата - нея си я осинових първа на 2 годишна възраст  Laughing
Тя ми поддържа баланса на броя женси крака у дома, че иначе съм загубена. Имахме още едно хъски, но с тежка епилепсия и предпочетох да го махна за да не гледат децата пристъпите.
Ей така се забавлявам като има време /жълтата грейка побира моята особа/

Общи условия

Активация на акаунт