Party time за АвГусТинСкАтА дружина, стават на ГОдина и ПоЛоВина!

• 15 054
  • 283
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Галеееееее страшно ти завиждам /благородно де Mr. Green/ Обожавам ги тези кучета. Моят дзвер за съжаление го дадох на една приятелка, която живее в къща, за да го гледа. В гарсониерата нямаше да му е добре Sad

# 61
Пак съм аз  Hug
И не мога да си намеря място от щастие   newsm44 newsm44 newsm44

Днес си получих преждевременно подаръка за Св. Валентин  Laughing /татито не можа да издържи да го крие до тогава  Joy/ Сдобих се с един чисто новичък лап топ  Laughing и съм страшноооооо щастлива. Хайде почерпете се, че да ми служи дълго и безотказно - а и вече ще имам навсякъде връзка с вас  Heart Eyes

/не съм толкова добра в черпенето като Елионка, ама ще ме извинявате. Важното е, че е от сърце  Heart Eyes Hug/

А това е специално за Албенчето  Hug

Mama_Galia_66 снимката е невероятна  Peace Hug

Елфче, дано нещата се подобряват при вас. Много гушки за сладуркото ни Ивчо  Hug

# 62
Мама Галя, да са ти живи и здрави дечицата, сладурчета са Hug И как хубаво си играят двамата Wink И хъскито ви е много сладко Peace
Между другото нашето хъски се оказа не много хъски, но пак си е хубаво, но нали си е наше Laughing
ВСТ, благодаря за момините сълзи Hug и честито за придобивката. Със здраве да си го ползваш и да ти е жив и здрав съпруга, че ти прави такива подаръци Heart Eyes

# 63
  • София
Вст, честит ти подранил подарък!   Peace Безаварийно и дългогодишно да ти служи!  Simple Smile
Мама Галя, наистина са ти много чаровни момченцата!  Hug Кученцата също!
:
Между другото нашето хъски се оказа не много хъски, но пак си е хубаво, но нали си е наше Laughing
  Joy Hug развесели ме! Какво се оказа, че е? И мелезчетата са сладки, всички са неповторими  Wink
Аз пък завиждам дори и неблагородно  Mr. Green на тези майки, чиито деца вече имат кучешки.
Лека ви нощ!
 Heart Eyes

# 64
Оказа се, че е смесица между хъски и някаква друга северна порода/според ветеринаря/. Просто кучето е с по-къси крака и нали е апетитно, та е пухкаво. Моите мъже нали са много вещи в областта на кучетата, за хъски им го продали, за хъски го платили Mr. Green Тя нашата е дълга и широка, мъжете бяха тръгнали за аквариум, а то... ooooh!

# 65
  • София
albena_vlady Аляски маламут е другото. Ето такова

Много приличат на хъскито, но са по-масивни кучета Wink

# 66
  • гр.София
 Спрете да ме дразните с тези красиви кучета!!
 А моят мъж,дето е висок и едричък иска...пинчер. Да вдигал джабала и да си го носи в джоба Shocked

ВСТ,честито и наздраве! Сега нямаш оправдание да не ходиш на Боровец.

# 67
blanc нямам - затова тази събота и неделя сме там  Joy

# 68
  • София
Спрете да ме дразните с тези красиви кучета!!
 А моят мъж,дето е висок и едричък иска...пинчер. Да вдигал джабала и да си го носи в джоба Shocked

По тоз повод на ЛС ще ти разкажа любимия ми нецензурен виц за пинчер-нинджа... Joy Mr. Green

# 69
Пак ли аз съм първа PartyВиждам обаче че настроението ви е страхотно.Нана, недей така с вицове на лични Naughty Не е честно Crossing Arms
Галя, кучетата са страхотни Hug
Вст, честит ти лаптоп.със здраве да си го ползваш ! Виждам че сте на пролетна вълна с тези прекрасни цветя.Мен ме е обзело , неясно защо, едно такова  радостно настроение и ми е мнго приповдигнато тази сутрин, независимо от ранното ставане.Даори  се усмихвах по път за работа, пеех си в колата и чух  че пеят птички навън  GrinningЕй такива работи много ме зареждат Hug
За зъбите....Дари е само с 6 Rolling Eyes.Всъщност може и  някой друг да  е поникнал, ама не ми дава да видя.Днес ще ходим на консултация и  ще ни бият пентаксима.А също така днес, както и мнгоо други наши августинчета правят година и половина Hug Та, аз ще  ви почерпя  с малко предпролетно настроение Hug

И накрая искам да ви пожелая хубав  и усмихнат ден  bouquet

# 70
  • София
Velmar честита ви годинка и половина   bouquet, да ти е жива и здрава Дари и само да те радва  Laughing
Честито и на другите августинчета ставащи днес на година и половина.

И ние сме от ранно ставащите и съответно ранно лягащите имаме почти същия режим като на мама Галя, с тази разлика, че заради зъби ( кучешките най-вероятно) вече от няколко дена се буди в 5.30 сутринта и това е  #Crazy, и аз съответно с него ( поне успявам да се оправя бавно за работа  Grinning).

а за кучетата и аз много харесвам хъскито, но миналата пролет си осиновихме едно улично ( или то по .-скоро си ни хареса и ни прелъсти), което много прилича на хъски, но е с кафяви очи, даже не лае, а вие....ако това е някакъв признак, де.  Може би нейде в кръстоските с уличните е имало и хъски  Wink

приятен ден и от мен 

# 71
  • гр.София
 Ами,още нямам виц в пощата си Crossing Arms. Нана,пусни го тук,с буквени съкращения.Децата да не го четат.
 Велмар,наистина ми създаде пролетно настроение Hug
 Честита годинка и половина на една голяма група августинчета  bouquet

# 72
  • софия
Добро утро!
И ние днес ставаме на годинка и половина  Party.Честито и от нас на останалите днешни наборници  Grinning!
ВСТ,честито,мацка!С пожелания да си го ползваш често ,търсейки зад океански маршрути,за прекарване на романтични разходки с татито  Grinning!
ние още сме с биби,за приспиване,за успокояване,когато искам да и запуша устата
шишетата си ги ползваме,защото вечер още си хапваме АМ
количката си я ползваме редовно,защото ако не е в нея просто  ooooh!....няма такава гонитба

# 73
  • София

Аз имам познат, много висок мъж, които, преди години намери един пинчер на улицата и си го прибра, а след време си купи и един мъничък и ни го показа, като си го беше сложил в джоба на ризата. Беше много весело като ги извеждаше на разходка, той върви, а те ту от едната страна, ту от другата, лаят, обикалят го, тичат, а те тичат малко на една страна  Joy

vst_80 , честито, със здраве да си го ползваш!

Mama_Galia_66 , и дечицата са страхотни, и кучето, да са ти живи и здрави!

# 74
Определено след поста на Велмар с тези цветни цветя, като че ли и мен ме обзе пролетно настроение  Laughing.
Честита годинка и половина на големия отбор днес  Heart Eyes.
Vst_80, честит ти лаптоп, явно си била много послушна  Wink   bouquet.
И аз най-накрая получих потвърждение на пощата за регистрацията  Peace.
Дядо ми имаше пинчер и почти винаги, като излизаха навън го носеше подмишница. Хората много им се радваха. Но имах и една приятелка с пинчер и баща й без да иска го настъпи, та му беше счупил крачето. Много са малки  Rolling Eyes.
Мама Галя, страхотни снимчици  Peace.

Общи условия

Активация на акаунт