....за пиърсинга, татуто и още нещо....- 4

• 28 722
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
Ами при мен не се деформира, изобщо разтягането на корема не стигна до там(не знам колко ниско искаш да я правиш, моята е и встрани също така).А корема ми беше доста ниско през цялата бременност.

# 166
На Емо жена му пише във форума.Тя има тату на корема.

# 167
На Емо жена му пише във форума.Тя има тату на корема.

Знам, знам  Party  Засякох я преди време из някакви теми и много се изкефих Simple Smile
Ама нейното е огромно, доколкото помня...
Аз искам скромничко.. и почти се навих, че няма да има драма, дори и да решим още едно дете да имаме...
Ма мъжо ме манупулира и се опитва да ме откаже от идеята, точно с този довод.. за разтягане на корема и прочие ...

# 168

Ма мъжо ме манупулира и се опитва да ме откаже от идеята, точно с този довод.. за разтягане на корема и прочие ...
Предлагам дружно да го изплющим Joy

# 169
А не му давай да те разубеждава Crossing Arms Аз съм "за" да си направиш тату  Mr. Green

# 170
Arabesque, колко време му я правиха и наведнъж ли беше или 2-3 пъти?Питам, защото брат ми днес си прави на ръката, горе-долу същата големина, но неговата е с много запълвания и не стана за един ден.Твоят приятел боля ли го следващите дни, след като я направи или не?

# 171
Руми, за около 3 часа стана всичко. Момчето работи бързо явно, аз очаквах цял ден да дремем там. Ама не бих отказала, ако бяхме останали повече, защото онзи беше симпатяга  Joy Joy
За болката - да, боли, спор няма. Поне така твърди той. Под тази татуировка имаше друга от преди 3 години, която трябваше да се скрие и после ми каза, че където се минава върху старата татуровка боли доста повече.
Около 2-3 дена след това още го наболяваше, но това предполагам, че зависи от самата кожа....

# 172
  много ще съм ви благодарна да покажете своите обички, или такива, които страшно ви харесват-аз все немога да си избера нова

И аз искам нова за пъпа....събирам идеи за лятото Wink

# 173

Май започвам да се ориентирам към този вариант за името- на глаголица.Вие какво мислите?

# 174
По повод татутата на корема и жената на Емо аз го питах като бях при него как и се е отразила бремеността на татуто т.е двете и той каза че е нямало проблем разтеглила се е но после се е събрала въпроса е да не се нацепиш иначе всичко е ок  Grinning Нали и моята е ниско на корема  Wink и аз ще бременея и ще се разтеглям да се надяваме че няма да има последствия върху пилето  Grinning

# 175
Здравейте всички Simple Smile От много време чета във форума, но едва днес реших да се регна . Не случайно пиша точно в тази тема. Направих си татуировка преди 10 дни. Изчетох мнохо инфо преди това и винаги съм знаела, че един такъв татус трябва да е част от мен. Това е особен начин да изразиш себе си, авантюристичния си дух и свобода. Харесва ми. Искам да кажа на всички ,които се колебаят- направете го! Изберете татуса,който най-добре би изразил вашата същност и после изберете най-добрия в тази област, за да ви я направи(аз я направих при Емо и съм страшно доволна). Единственото, за което съжалявам е, че не я направих преди доста време Simple Smile

# 176
А снимка на татуса ще дадеш ли? Grinning

# 177
Ето какво става с един татус на стомаха повреме на бременност Mr. Green     
И не ми се смейте Sunglasses

# 178
Нищо не виждам newsm78- само един Х

# 179
Нищо не виждам newsm78- само един Х
http://images14.snimka.bg/002437928.jpg
Така се вижда Peace

Гущерче ли е било преди да стане дракон Joy