....за пиърсинга, татуто и още нещо....- 4

• 28 678
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
Аз лично бях изненадана от цената на моята татуировка(а не е малка). За такава добра изработка- 40 лв направо си е без пари...Очаквах много повече( не бях се интересувала предварително),  бях решила, че ще я правя и толкова, без значение цената Grinning
Иначе познавам разни самодейци, които взимат много повече, а не може да си сигурен какво ще ти праснат за цял живот- та да се чудиш после какво да правиш това безформено нещо върху себе си...  Thinking

# 226
За еднаквите татуировки .... след като имам такова притеснение,че може да ми се повтаря,значи определено не съм я видяла на Северния полюс ,а нашия град Simple Smile
Това ми беше идеята
А за татъ на триъгълника-аз имам там и от личен опит,ако искаш да се вижда,я направи по-нагоре  Simple Smile

# 227
За еднаквите татуировки .... след като имам такова притеснение,че може да ми се повтаря,значи определено не съм я видяла на Северния полюс ,а нашия град Simple Smile
Това ми беше идеята
А за татъ на триъгълника-аз имам там и от личен опит,ако искаш да се вижда,я направи по-нагоре  Simple Smile
Ние пък с Руска си направихме еднакви.

# 228
кой ще ми каже кога долу-горе започва люспенето на новото татоо? Правих си в петък и имам чувство че ще започне да се бели, струвами се че е раничко. Какво ще кажете? Grinning

Ами...до кожа си е, а също и колко плътни са ти линиите. Но след 3-4 дни започва процесът.

Руске, Ла Бомба - Емо взе 40 лв на musicwoman, а нейната не е с големината на 10 стотинки Wink
Баси, па се преебахме ooooh!

Рускееее, другите ще ги правим при Емо Crossing Arms
А точен адрес на Емо? Whistling

# 229
Киска ще ни го каже Peace

# 230
  • софия
На Хаджи Димитър10 е студиото.Пряка е на бул.Васил Левски.

# 231
На Хаджи Димитър10 е студиото.Пряка е на бул.Васил Левски.
Hug

# 232
# 233
  • Варна
Аз пак да питам: колко време след люспенето продължихте да се мажите Laughing

# 234
След като напълно се обели - 2-3 дена с Пантогел (беше лято и ми изсъхваше кожата)!

# 235
хоп, да се отчета, че нещо забравих форума тези дни
мацкиии, мерси за линковете.
Значи, ако ще е на крака, искам да е на глезена и да е нещо фино... хм... да му се невиди, искам си пеперудата на корема пък Sad
За крака ей тези двете си харесах, нещо средно между тях ...  http://i53.photobucket.com/albums/g61/silver1985/np9o-flower.jpg  и http://i53.photobucket.com/albums/g61/silver1985/np83-floral-tattoo.jpg

или пък .. приемам идеи къде да ми "кацне" онази пеперуда.. ако някой помни... няколко страници назад Simple Smile

# 236
Втората много ми харесва. Peace

# 237
Втората много ми харесва. Peace
и на мен втората,
ама ако е малко по- малка и по- на горе Peace

# 238
Да, наистина ако е по-малка ще е по-добре.Ама на тва място май боли доста- много е нежна кожата там Rolling Eyes

# 239
Дамм, тази втората и на мен много ми харесва. Няколко страници по-назад я бях дала като линк и аз.
То така като ви чета, май излиза, че няма място, на което да боли по-малко.. Навсякъде си боли достатъчно  Joy

Общи условия

Активация на акаунт