В очакване на ....Свети Валентин.... или .... Трифон Зарезан? Испания

• 27 429
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
  • E-CLM & CH-VD
сега като обсъдихме политиката, кажете нещо забавно, че много на сериозно го подкарахме.
Аз досега се смях на едни снимки които ми пращат приятели, но не знам как да ви ги кача да ги видите-формата е pps? Hug

Качи презентацията в http://www.sendspace.com/ - не е нужна регистрация, и после копирай тук линка, който ще ти даде, а ние ще я изтеглим, предполагам става въпрос за не повече от 1-2 Мб.  Peace

# 106
Благодаря Вес  bouquet  bouquet  bouquet
Дано ви харесат. Hug
http://www.sendspace.com/file/1161ax
http://www.sendspace.com/file/kb284b
http://www.sendspace.com/file/pmu4m2
http://www.sendspace.com/file/510d7i
http://www.sendspace.com/file/8g4ky5
Има за всички вкусове, ако ви харесат ще ви кача още. Hug

# 107
Вес и Карчита са прави толкова горе долу вървят наемите на апартамент и с всяка година се вдигат. Не всеки може да си позволи да наеме самостоятелно жилище, броят се на пръсти хората които имат такава възможност.
Тонита благодаря ти че обърна внимание за картата, до сега не бях го забелязала, но ще го поправим веднага.  bouquet Иначе сме добре, растем и ритаме като за световно, остана още малко идната седмица имам последна ехография да видим как е беба.
Гери страх ме е да кажа че се разбираме със съквартирантите, защото като кажа така става нещо и отношенията се обръщат с главата надолу. По правилно е че се търпим едни други, не е лесно съжителството, но и двете страни като правят компромиси е по лесно.
Вес можеш ли да ми пуснеш някоя и друга рецепта за картофи?  chef Искам да изпробвам нещо ново.

# 108
  • в Tara
на тези избори имаме право да гласуваме.
преди месец ни бяха пратила писмо, ако ще гласуваме да се регистрираме

# 109
Момичета кога се записват децата за първи клас?

# 110
  • E-CLM & CH-VD
на тези избори имаме право да гласуваме.
преди месец ни бяха пратила писмо, ако ще гласуваме да се регистрираме

На президенстките избори?  Shocked С бг националност?

Ако е така, значи май сте единствените. Аз поне не съм получила нищо, а покрай новогодишните картички бях като залепена за пощенската ми кутия Joy

Мимки, ще гледам да сканирам тези дни нещо от книгата, но трябва да съм на моя комп, че на този не мога Confused

# 111
Тонита сега мисля че е картата е правилнаhttp://www.digitalbg.info/bgescom/news.php
Вес няма проблеми когато имаш време не ми е спешно.

# 112
ПЛАМ ПЛАМ, ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ   bouquet  bouquet  bouquet
ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО, МНОГО РАДОСТИ ДА ВИ НОСИ   bouquet
НА ТЕБ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ   bouquet

# 113
Честита да ви е рожбичката , Плам Плам!Нека ви носи много радост и усмивки!

Тони,благодаря,че си се сетила за мен Hug!Времето наистина е супер,но сме на късо с парите,поне докато се разплатим за колата,а и събираме за евентуална предплата за наем,че ако ни дадат обещаната къща...ще се поохарчим.Та с разходките малко ще се поразделим.Кибичим си тук и така.Тъпичко,но няма да е за дълго.Как сте вие?

Саби , ЛаАда, Кар4ита, Hug,благодаря момичета!И аз нямам търпение да се махнем,а разправии с тия психопати избягваме.Тук от известно време,нямам отърване от главоболие от простотията на съквартирантите,та хич не ща и да се разправяме повече.Махаме се при първа възможност ,и не искам и в пътя да ги срещам.

О'Хара, newsm10 за аватара ти!Направо ни развесели с мъжо.Той е голям почитател на Бацо Гацо Laughing.

# 114
Гледай ти...политката обсъждат моите хора тук...Интересно ми беше да ви чета...

Плам Плам,честито ти момченце!Да расте здрав,умен и послушен!

Днес отново денят е слънчев и ще прекараме в разходки!Целувам ви милички...

# 115
Добро утро на всички!
Със добра закуска приказката върви повече smile3503

А слънчицето дето е при Габи тука хич го няма засега...Мрачно е...При други обстоятелства с удоволствие бих си полежала до ...11 #Crazy
Да ама не!Андреа казва "ставайте всички защото аз съм се наспала" още в 8.

Незнам кой питаше за ескритурите на жилището-в нашия случай от нотариуса изпращаха всичко в банката и ние от там си получавахме и копията и оригинала.

Тонита,много са готини презентациите,някои вече ги бях виждали но са сладурски newsm51

# 116
  • Spain
БГЕнджълс аз бях писала за ескритурите - ами явно и двата ни съседа са били прави - единия каза в банката , другия при нотариуса и се 4удех откъде да я търсим. ще трябва да проверя къде е Simple Smile .
нормално е да не си доспива6,  като гледам  колко голяма е дъщеря ти -Гери по това време по-късно от 7.30 не ставаше = събота , неделя .. няма такива по4ивни дни Simple Smile
аз забравих да се похваля- ве4е спи моята дъщеря в собственото си легло в другата стая . е понякога ревейки пристига към 5-6 сутринта ,но това да е !
ГАби и при нас е мра4но ,дано слън4ицето да се задържи по - дълго при вас !
Клара как с те вие , как ти се отрази престоя в БГ. Видях снимки на малкото 4ове4е ... голяма е сладурана , целувай и ма4кай докато можеш ,4е бързо растат и по4ват да имат "собствено мнение" за вси4ко !
лек и ползотворен по4ивен ден желая на вси4ки !
а кои е на аватара ти Хара ? аз като не следя живота и тв-то в Б-я незнам за какво става дума  ?

# 117
Здравеите!Влизам на барзо 4е сам много зле Sad и мен ме ьжана някаакж грип и едва стоя на каката си нямам сили за ни6то.Малкия се поупряви милия но трябва да ти4ам след него да го дигам и направо ме болят вси4ки мусколи.А и моя ми дига кравното- #2gunfire това мажете не са като хората.Изклу4ение има маже които помагат,моя се оправдава 4е ходи на работа.Викам му да го окапи малкия 4е нямам сили все едно не го казах.После това за6то е тук,за6то е марсно #Cussing out,аз едва варвя.Поне ви се оплаках в такива моменти ми липсват маика и баба. CryКар4ита трябва да пита6 каде се подават документи за у4или6те,голямата трябва да по4не на три години.Сега се подават март и ули за да по4не септември.Големи са кукли двете пу,пу.Хаеде да ходя да лягам малко 4е напреаво едва стоя.Целувки Hug

# 118
  • ES
Здравейте моичета,

ветото е наложено от обстоятелствата. Кабелът от антената е вътрешен, минава през стената не се спуска през терасата и за да гледаме бг сателитна телевизия трябваше да отрежем кабела на антената.  Sad Мислехме сумати вариянти, но нищо не измислихме. Мъжо купи стайна антена, но тя нищо не лови. Ако на вас ви идва някаква идея?... А свеки не може да окупира нищо в къщи и много се съобразява. Само с манджите имаме разногласия, но тя казва, че ако искам да ям манджи каквито харесвам да готвя аз. И когато нямам време и готви тя ям позапържени манджи с джоджан, понеже чубрица ядат само на леща, която пък не готвят.  ooooh!

И аз не съм чувала да можем да гласуваме за парламент и президент, нищо, че плащаме данъци като всички. Аз мисля, че в Германия, след като напуснеш страната завинаги можеш да си изтеглиш осигуровките, които си плащал докато си работил там, не съм сигурна дали важи за данъците. Но в БГ според закона за ДДС, на чужденци, които са си платили ДДСто в БГ при покупка им се връщаше, даже в МЕТРО имаше една специална каса, на която не им взимаха ДДСто. Което е малко нелепо, защото те са чужденци, но потрбяват стоки и услуги в БГ, нали това е смисъла на ДДСто като косвен данък.

Тонита, с глас сме се смели с мъжо на заспалите малки животинки и дечица, а фигурите от пясък, зеленина и лед са наистина внушителни.
Хайде до скоро

# 119
  • E-CLM & CH-VD
Рози, я да го стегнеш малко този твой мъж, как така няма да помага  Close. Връчваш му малкия, да излизат на разходка, даваш му храна, пампи и поне 3 часа да не се връщат. А ти лягаш, взимаш лекарства и заспиваш малко, за да се ободриш.

Гери, т.е. ползвате кабела на антената, която имате за испанската, за да гледате бг тв ли? Че нещо не можах да разбера newsm78

Общи условия

Активация на акаунт