В очакване на ....Свети Валентин.... или .... Трифон Зарезан? Испания

• 27 393
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
Мимии извинявай че не ти писах мила, честита работа, сега остава и квартира да намерите свястна и нещата лека по лека ще се наредят.  bouquet
Гоя дано да е така, надявам се наддаде през последните седмици и най важното да се обърне в правилната посока, иначе ножа ми е гарантиран.
Bec каква е тази изложба, нещо май не съм допрочела, всички говорят за нея, май трябва да се върна назад да допрочета, покрай всичките ми притеснения последния ден, не съм се зачитала много в мненията, но веднага ще си поправя грешката, заинтересувахте ме. newsm78

# 241
асто,мисля 4е съм 4ула правилно,тъй като последващия коментар беше,4е е много крайно това предложение.Тези неща оба4е не се въвеждат така лесно,пък и могат да се променят,все пак.
За абортите съм против това държавата и църквата да решават по ред при4ини.
Аз досега такова нещо не ми се е налагало.Както казваш,имаш ли добра подготовка и познания,риска е сведен до минимум.
НО,все пак принципно ако оставим настрана хората дето не мислят за предпазване и се оставят на каквото дойде,има и такива,които е по_добре да абортират,отколкото да страда после това дете.Или пък да има мед.показания за прекъсване на бременноста,а да не се позволява.Друго_уж е забранен аборта,а във всяка пахина амария която отвориш на гинекология имат реклами"Легално абортиране".Ей,как стават тия работи?Изобщо цялата работа покрай тия аборти,освен лицемерна,ми се вижда и супер пе4албарска на гърба на народа.А и последно,но не и на последно място,4е по принцип нали всеки управлява своя живот?
Абе това са неща,които и да ги обсъждаме,не зависят ит нас.
Я кажи хотели,мотели в и около Сантандер,щото април ще идваме,уредила съм визита с др.Herranz,потвърдиха ми отвсякъде,4е е най_най_за Испания.

Хеи,любителките на винце,няма да ви изброявам че много станахте...как не ви беше срам да пропуснете българското винце-то не беше френско,то не беше пелин...Аз гласувам с две ръце за едно хубаво мерло или каберне, ама made in бг! Joy

То си е ясно,бе Тонитка!Но с френското сравних,защото те 4ак се самозабравят,а не са нито единствени,ни най_добрите.

# 242
Момичета минавам на бързо да ви оставя едно линкче с малко снимчици от Бг и в най скоро време ще допълвам.
Лека и спокойна вечер и весело започване на празниците на всички, които ще празнуват.  Hug

Ето, заповядайте http://s144.photobucket.com/albums/r196/silrai/Bulgaria/

# 243
Вес,снощи ме изненада сеньор Цикъл -ша му са не знае и женското му тегло Crossing Arms.К'во да се прави,като си го имам,ще си го търпя,поне до следващите 9 месеца пауза Laughing.Ама кога ли ще е? Thinking

Gery_to,да ще шкуря врати,с електронна лихадора.И понякога ще боядисвам.Работата не е тежка и ми е позната от преди 3 години.Тогава и на фреза ,и на циркуляр, и на банциг съм работила.И с мотокара се справях екстра.Та така,но за документите няма да прибързвам все още.Квартирата ни е осигурена.Чакаме само да довършат обзавеждането и да включат електричеството.А мама ще дойде да вземе др. месец Иви ,до август ще им разказва играта.Тя ще постои един месец,за да я посвикне Иви с нея,и тя да му опознае навиците и щурия нрав.Мислихме,мислихме,и решихме,че така за сега е най-добре.Пък и на мама и тати разчитам и се доверявам ,че ще дадат всичко от себе си да се грижат за Иви,вместо сляпо да се доверявам на чужд човек.

Тони,наистина,нещата се нареждат идеално,и се моля да не се скофтят в последният момент.По-горе описах на Гери как са нещата,че да не се повтарям.Накрая ще се окаже,че само си късах нервите напразно. Твоите изследвания кога са?

Мимки,благодаря ти миличка Hug! А ти поуспокои ли се?Спокойно,ще се завърти бебка,ще наддаде...всичко ще е ОК! Peace

Момичета,като споменавате за винцето,и то за БГвинце,аз залагам на виното на моят баща - тъмночервено,гъсто и леко сладнеещо(почти като "Меча кръв"),но аз си го разреждам с безалкохолно.

# 244
Gaby_s , зло да те забрави Rolling Eyes! Извинявай! Благодаря ти много! Ще прегледам внимателно рецептите,и ще покажа резултатите от творенията ми.Още веднъж,много благодаря! Hug

# 245
марица незнам какво кога и каде сиу 4ула, но само искам да ти кажа 4е гледам 3 пъти новини на ден, сиака сутрин 4ета весник, и ме траго сиака сутрин лос десаъунос де теле5, ако не знаме6 каква програма е, ми главно за политика се говори, и после за ниакои нови книги или ниакоиа новина импортанте от дениа. та такъв коментар ако бе6е излиазал от устата на рахои ти гарантирам 4е пренсата сте6е да гръмне и само за това сте6е да се говори, тъи като коментара е ма4иски а предполагам поне това знае6 каква борба е с него. та аз в интернет дори един коментар не намерих по вапроса. покажими даде ната новина, стото ако бе6е истина сте6е да е заглавие навсиакаде. единственото което допускам е както ти казах с матримониото еклесиастико, или с геиовете, но то ниама да е ново, тъи като ти повтариам в плена кампаниа са, и наи малкиа им коментар е титулиар на дениа. влес в страницата на пп и си истегли в пдф пропуестите им досега и ако иа намери6 ми иа покажи.
за абортите ве4е ти обиасних каква държава е испаниа и е ненужно да ти гоп повтариам за да сравниава6 ли4ните си мнение с един народ, повтариамтиаз в ниакои отно6ениа съм за но например като в изнасилваниа и подобни.......
освен това ти казах 4е ако пък не си искал да забременее6 и се съмниава6 4е си забремениал, има6 едни хап4ета за следвастиат ден, утива6, дават ти ги пие6 ги, и не изисква6 от държавата да ти пласта аборта стото си си прекарала много добре ама после 6а му мислим(обръстам се към теб се едно се обръстам към мен или към които и да е, говориа генерално). а за прекъсване на бременността поради медицински при4ини сте ме извиниава6 но то е в сила, друг е вапроса дали е задължително. аз когато биах бременна в сила има по закон 3 екографии, 1вата между 9 и 12 седмица на коиато се гледа ел плиеге нукал дали има синдоме на даун, другата втора е между 18 и 20тата седмица за гледане на на органите и дали си4ко е наред, тъи като легално ако не е наред може6 ако иска6 да абортира6 до 23тата седмица, и третата еко е мислиа до 33 седмица или 34тата за да се види дали бебето е наместено и как е.
моиа приателка абортира легално в 14 седмица тъи като детето и идва6е без кранео.
после идват 4асните клиники в коитосресту 500 евро до 13 седмица те абортирват, друг е вапроса 4е го правиат нелегално и до 29 както го дадоха скоро по телевизиата, та ако има такива които са били луди глави и безотговорни, или пък са обмислили положението си, ами да си платиат и да абортират, се пак има много други по важни вапроси които триабва да влиазат в сила в сегуриидад социал, 4е да стигаме до абортите.
ми сти провериа, зависи дали искате до болницата или по централно или на плажа. с кола ли сте идвате?

# 246
Силрай,радвам се,че и ти се радваш за мен,и ти благодаря от сърце  Hug! А снимките са сртахотни! Толкова са сладки момиченцата ти,и ти си гуапа и миловидна...А тоя сняг плевенски го виждах когато беше и по-голям.Кръстницата ни ни праща снимки. А,да не забравя,нали ще сложиш после снимка на Аудито? Това ми е любимата марка коли,ама и ние засега само мечтаем за Ауди.

# 247
Привет и от мен , момичета. Гледам обсъждате предстоящите празници. Аз тази година нито Трифон, нито Вальо ще празнувам, но за сметка на това месецът е изпълнен с лични празници. Пожелавам на всички весело изкарване на утрешните праници, а аз лично си мисля че 2 в едно е най добре да се празнува.
Понеже водолейките са много да ви предложа един хороскоп:  http://yovko.net/?p=735
На мен направо ми настръхна косата-толкова е верен за мен самата. Мили водолейки, споделете после какво мислите.

# 248
  • En un lugar de La Mancha...
Вес,нещо не ми излизат влакове от тук до Гуадалахара или аз нещо съм в грешка.Знаеш ли ти за някой и как точно да търся спирката newsm78?

Силрай,да са ти живи и здрави дечицата,много са сладки Hug.И страшен сняг сте уцелили май #Crazy.

Гери,точно така ми бяха казали,но вместо селище явно е квартал.Много пари въртят тези руснаци,от какво ли Thinking...

Веднъж беше ставало въпрос са абортите в едно предаване и си спомням,че казаха,че сегуридад сисиал поема аборт ако плодът има малформации или ако психолог установи,че майката е изпаднала в много тежка депресия в следствие на бременноста.

# 249
  • E-CLM & CH-VD
Хайде, честит празник на всички - кой каквото празнува, и все такива поводи да има   Laughing

Саби, писах ти на лични Hug

Силрай, страхотен сняг! Вярвам, децата истински са се забавлявали!

Мимки, изложбата е за човешки тела, някои без кожа, други само кости. Не знам дали е подходяща за бременни newsm78

Тонита, доколкото видях, и през уикенда работи, но е по-скъпо.

Асто, гледах го диспута, отгоре отгоре, но утре ще ти пиша мнението ми, че сега ми се спи, а и днес нещо ме надуха вятъра и ме цепи главата. А между другото, за онзи, първия пост, се сетих, че май го прочетох, казваше ми, че аплодисментите не са режисирани, за него ли ставаше дума? newsm78 И един малко личен въпрос, ако не искаш, не отговаряй. Ти католичка ли си в момента, или си православна от преди идването ти тук?

# 250
Весело празнуване на Трифон Зарезан и Св.Валентин!
Желая на вси4ки ви да се опияните от любов и не само днес!

асто,ами не знам защо не е гръмнала пресата,но пък забелязах нещо странно между антена 3 и Рахой.Антената нали е на Мърдок,а 4овека на Мърдок е Аснар?И друго забелязах поне за нашия комунидад,тъй като всеки ден 4ета вестници,запо4ва се яко промиване на мозъци по определени теми.Не знам дали до там 4ак трябва да се стига,но все пак не е моя работа,нито пък ме засяга ли4но.За валенсиански комунидад си мисля 4е Рахой и партия ще са водещи,по принцип тук това се полу4ава по избори.Но времето ще покаже.
А ина4е за идването,няма да сме в болницата,а в клиниката му.Не може в болницата,тъй като не сме от Кантабрия.Тя е в централната 4аст,но ние ще сме с колата,така 4е няма зна4ение къде е хотела.Излезнаха ми в нета доста,но не знам.
Кажи там забележителности,места,които трябва да се посетят,хубави места за хапване,тъй като два дни ще сме в града.

Пиша като гост,тъй като днес форума е странен.

# 251
да ви е честит разника на тези които празнуват с половинките си luvbed cheers и тези които са сами Peace

# 252
Честити празници на всички!Много любов и вино през днешния ден, а през останалите-в по-умерени количества.[/b]

Bec , наистина много се забавлявахме всички.

saby, Мимии , благодаря ви.

Мимиии, аудито го има в тортената тема, ако не можеш да я намериш, пиши ми на лични да ти пусна линк.

Весело празнуване на всички и до скоро.

# 253
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЛЮБОВТА И ВИНОТО !!!
ВЕСЕЛО ПРАЗНУВАНЕ !!!

Аз щото се похвалих от мойта госпожица, че спи до късно и ей я днеска ме събуди в 9 часа. Съответно вече и се спи и мрънка в ръцете ми, ама не се сеща какво и е  Wink

За романтичните ни мъже и моя е от същата група като на Асто и Гери, чак понякога ме е яд на него  Close

ох, ставам да приспивам ...

# 254

Честит свети валентин на всички обичани и обичащи
                                       Честит трифон зарезан на любителите на виното

Общи условия

Активация на акаунт