В очакване на ....Свети Валентин.... или .... Трифон Зарезан? Испания

• 27 393
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
Честит Свети Валентин

и Трифон Зарезан

и ..... Наздраве!!!!

Мили момичета , чувствайте се винаги красиви , обичани , желани и силни ! Наздраве !!!

# 256
Честит ви Сан Валентин!

Честит ви и Трифон Зарезан!

Силрай,много хубави снимки...пораснали дечица,красива мама ,превъзходна торта...и мноооого сняг!

# 257
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА! ПОЖЕЛАВАМ ВИ ДА СТЕ ВСЕ ТАКА ОБИЧАНИ И ОБИЧАЩИ!

Днес ходих да ми правят изследвания на кръв и микробиология и се върнах с набодени ръце, уж не можело да ми вземат кръв от една ръка, та за това от другата, но накрая се оказа че шишенцето било дефектно, а не че не могат да ми намерят вената, е извиняваше ми се после лаборантката, ама каква файда като ми надупчи и двете ръце. #Cussing out

# 258
Ха и от мен Честит празник на всички влюбени,всички именници, и любителите на винцето също.

Аз напазарувах вкуснотийки за подарък на моя-купих му една голяма торта,плюс разни други негови любими нещица...той плюшени играчки не обича(кой ли мъж обича?) newsm78...парфюми ми омръзна да му подарявам.Останах без ръце,докато се донеса-дано му харесат подаръците. Thinking

Вес, на моя скъп,много ще му хареса изложбата, затова те питам-ако реши може да се разходим. Hug

Мимиии,нали ще си имате къща скоро-не може ли майка ти да поостане тук,да гледа Иви?-да не ревнеш на втората седмица за детенце,като заминат? newsm78  bouquet

Mimky,поне хварли ли и един зъл поглед на тази лаборантка? Mr. Green

Силраи,много сте сладки.И с тези торти,май трябва и аз да ида да поразгледам-голяма си майсторка  bouquet

Габи,Клара,Leidy Лаура,Марица,Гали да ви се връщат хубавите пожелания.  bouquet

Мария Илиева-ние си ви знаем водолейките Mr. Green, дай и за други зодийки,моля Hug

Последна редакция: чт, 14 фев 2008, 14:52 от tonita12

# 259
4ЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИ4ЕТА!бАДЕТЕ ОБИ4АНИ И ЖЕЛАНИ И ВЕ4НО ВЛУБЕНИ!

# 260
  • La casa de Mickey Mouse
чЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МОМИчЕТА
рози това бебе ангелче е нагънато като моя син, все едно него гледам
мимки сигурна ли си че няма да тръгнеш след 10 дни да си го прибираш, аз не бих е решила, не мога да си представя да не го видя дори 1 ден, може би с времето...
астоооооооооо  smile3514 помагай, моя мъж точно преди да почне филма реши да ходим на гости, къде да го гледам, много гадно  newsm45, а той не спря да ме базика  smile3516
гери аз както винаги пак не разбрала, обаче вчера освен банана отказа и млякото и така чак след баня хапна 90гр и заспа, за сега хапва горе долу, но далеч от неговия апетит, днес няма да давам нищо друго освен мляко, уф пак обърках нещата, голям съм профан, горкото ми детенце
тонита и аз съм за мерло на домен бояр любимо ми е, но не съ го пила отдавна
мъжо тази сутрин получи подарък в леглото малкия държеше дяволчето и му се хилеше, моя умря от кеф, но после не можа да измъкне от ръцете на малкото играчката и сега Алекс я разнася на всякъде, а аз получих освен букета огромно плюшено куче, почти колкото мен е голямо невероятно е, моя не е от романтичните, но от време на време се показва  Joy, на него му дай да ме води по разни красиви местенца
аааааааа за алтеа хилс, ми не е руско селището, живеят всякакви има адски много холандци и англичани, има портал, но не е нужен пропуск, стига да кажеш напр, че отиваш на еди коя си улица и те пускат, да не говорим, че може да се влезе от страната на църквата, там е вход свободен, има супер чалета наистина
църквата е на 3ма братя руснаци, правят я като благодарност към испания, че им е дала възможност да се реализират, но фирмата (строителна, дърводелски и стъкларски цех) ги ръководи майка им вера, ужасно бабе, а те са много свестни едни диваци, приятеи са на мъжо, често излизаме и хайманосваме заедно     

# 261
Момичета,убих се да тичам цяла сутрин ама поне Balay-чо пристига следобяд smile3508

Сега и аз да ви поднеса нещо красиво за празниците,грабвайте която за който празник иска newsm68 newsm68 newsm68

Последна редакция: чт, 14 фев 2008, 16:49 от bgangeleyes

# 262

4естит празник на вси4ки, за кой Трифон, за Кой Валентин, няма зна4ение, важното е да се оби4аме.

# 263
  • En un lugar de La Mancha...
честит Сан Валентин и Трифон Зарезан.Пожелавам ви любов и разбирателство да царят във вашите семейства!Наздраве!

# 264
За да съчетаем двата празника в един,
пожелавам ви да се опияните от любов!!

# 265
4ЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН И ТРИФОН ЗАРЕЗАН

Желая на вси4ки да сте много оби4ани и шастливи

# 266
Tonita12 , ANETT , няма какво да се правя на смела...онзи ден го решихме това с ходенето на Иви при баби и дядовци , а тази нощ ми беше първият по този повод кошмар.Сънувам ,че идва мама,дори не си съблича палтото,взима на Иви багажът и казва :"Ние тръгваме,няма време,не мога да стоя тук!". Събудих се разплакана.От както се е родил,не е бил откъснат нито за ден от мен.Максимума е бил 2-3 часа,през които не е било да не се обадя по телефона и да питам как е.Но погледнато реално,все ще има първи път,не може да не го поверявам на баби и дядовци.А и ще е за 3-4 месеца...по-добре е ,отколкото да го поверявам тук на непознати,нали? Не знам...ще видим. ooooh! Cry

Момичета,ние само си честитихме,ще наваксваме на другият Св.Валентин. Е,ще приготвя за вечеря нещо по-така,и хубаво винце ... и така.

# 267
Момичета ,моля ви да ми кажете коя думичка се използва за "послушен" - obediente или docil ?

# 268
честит празник на всички влюбени-св.валентин,за тези,които ще празнуват любовния празник и трифон за всички останали
 newsm51

# 269
Мимиии,и двете думи могат да се ползват.
Ако имаш предвид за дете-послушен, май е по правилно docil.
obediente се превежда по-скоро като покорен. Peace
Дано сам ти помогнала.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт