В очакване на ....Свети Валентин.... или .... Трифон Зарезан? Испания

• 27 393
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
неска ниамам никакво време
утре ако имам сте ти отговориа марица
анет стра6ен филма, направо да се корре6, пък двамата като са се едно се връстам в у4ени4еските си години ужассссс, утре сти драсна кво стана.
тонита12 не ми е странно 4е не разбира6 от политика, стото гледам и испански не знае6.
мими по правилно е обедиенте, състо синоним е дисциплинадо, или може6 да каже6 с проста дума буено.
ади до

# 271
Tonitka, Hug,благодаря!В речника са по няколко означения,а това,което уча от учебника е неизползваемо в повечето случаи в тукашния разговорен.

Асто , благодаря ти  Hug ! Използвам и аз "обедиенте",но така ме изглеждат отстрани сякаш говоря на патагонски(може пък и така да им звуча Laughing),но май наистина по-често срещано е "буено". Ама като не съм сигурна,предпочетох да питам.

Саби , много сте сладки и двете!

# 272
Hug  Да ви почерпя с тортичка....да ви е сладка вечерта...Ние продължаваме с винцето....

# 273
  • в Tara
Оджееее, честит празник на всички! кой на който празник е фен Mr. Green

аз съм на вино

габи, тортата ти е...изкусителна!
наздраве!

# 274
  • в Tara
а, за хороскопа - 1:1 е верен за мен!

# 275
ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН ОТ МЕН
ние сме малко болнички, мъжът ми го има в днешния брой на вестник нова дума  Grinning, заедно с братовчед си
Мимки  Heart Eyes  Hug Hug Hug

# 276
  • La casa de Mickey Mouse
момичета имам супер проблем трябва ми спешно клара ако някои и има тел да ми го даде на лични пор фавор
клара ако си тук пиши ми на лични
моля те спешно ми е

# 277
Наздраве и от мен!

Мими,тук при нас не използват нито една от двете.Казва се муй буено,буено и толкоз.Много от нещата,които са в ре4ниците,не са от полза в реалният живот.Като например за немирно,непослушно дете се използва при нас "мал хенио".

Анетт,зву4иш много лошо.Имаме ли с какво да ти помогнем и останалите?

# 278
  • La casa de Mickey Mouse
уф оправих се имало полза да платя голямо сегуро, но ми се провали ве4ерта, по средата на вечерята ме вдигнаха, ни постре, ни бар ни нищо
мамка му а толкова се канех, прически тоалети
няма значение важното е че всичко се нареди
мерси много

# 279
добър ве4ер, аз тази ве4ер съм поукасняла, но не съм писала от много време 4е реших да отделя малко време сега.
Мимии не знам дали си видяла писах ти на скъпето, и 4ак сега като преглеждах историята на 4ата видях 4е на 6ти си ми писала, но като видях какво ти е отговорено и колко е 4асът, т.е. била съм на работа, Ния го е видяла и ти е отговорила  Joy. Да знаеш 4е след обяд тя си играе на компиутара и ако ти дойде някое странно саобщение е от нея.
Лаададеспейнада каде се изгуби и ти, как изкарахте празника. Много тселувки на Гери, много е сладка на новата снимка. Браво за отделната стая, ве4е е голяма и има собствена стая, колко ли горда се 4увства.
Силрай и тук искам да ти благодаря много си усложлива, а не съм ти отговорила на въпроса с какво беше обле4ена Ния на карнавала, като ангел, но това го установихме малко по късно. В на4алото като видяхме крилтсата първата ни реакция беше 4е е на пеперуда и НИя като "полетя" из стаята нямаше кой да я спре. А като и казахме 4е всъщност е ангел се разсърди и каза 4е си е пеперуда. Laughing
Тонита мила надявам се вси4ко около операцията да мине успешно и това да е препятствието което трябва да преодолеете за да си имате деца. Ще стискам палци вси4ко да мине барзо и безпроблемно, и дано да е по скоро 4е като знам как се 4ака при сегуридад социял  #Crazy
Мимку не се тревожи мила вси4ко ще е наред, моми4етата са ти дали достата4но примери, просто се постарай да си по спокойна и вси4ко ще се нареди. А може и да си го написала но да не си спомням, потвардиха ли пола на детето.
Саби видях ви с Йоана в твой пост в готварският, много сте хубави и двете, май и ти си от щастливките малката да прили4а на теб.
gaby_s невероятна торта, голям си кулинар, спор няма. Аз съм за форумска среща, хайде давайте предложения, сигурно ще има и други навити.
kar4ita браво на мъжът ти, ще видя дали в интернет на страницата им не са побликували статийте, 4е тук наблизо няма от къде да си купя вестника. И по барзо да се оправяте.
Мария илиева какво стана с мъжа ти слезе ли към Мурсия, ако се установи тук ще сме кумший. Вие кога мислехте да идвате към Испания.
Вес ще успееш ли да отидеш на изложбата, явно много ти се иска да отидеш

# 280
Добро утро девойки!

Айде да сложа кафенце и за вас,че аз вече пих.С мойта ранобудна дъщеря...Има-няма 5 часа да съм спала нощес и то с прекъсване Tired Tired Tired

АНЕТ,как си,всичко наред ли е?Звучеше тревожно вчера...

ГАБИ,ако живееше по-бизичко на кулинарни уроци щях да идвам при тебе,честна дума!И аз обичам да готвя ама по тестата хич ме няма,а как обичам баници #Crazy #Crazy

И всички останали,как сте?Имахте ли поне празнично настроение вчера?
Мъжо като ми каза какво се канел да ми купи,но не стана че хладилник купувахме по спешност  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Ще гледам за El Día del Padre да взема аз нещо което да компенсира smile3503

# 281
Здтавеите!В4вра си бяхме вка6ти и малкия ме ядоса много бе6е кисел нервен абе никакав праник не видях.После и моя засп веднага изморен Sad и аз от това вино спах спокоино цяла но6т.Анет дан вси4ко се е оправило.Полу4их голям букет рози и то на бар4ето кадето ходя всеки ден Laughing,моя доиде и ми го подари.Сербиторката вика днеска 4е за парви пат вижда маж да подарява цвета на сапругаата си Laughing

# 282
Здравейте момичета, надявам се, че сте здравички и добре сте  си изкарали празника.
Цитат
Мария илиева какво стана с мъжа ти слезе ли към Мурсия, ако се установи тук ще сме кумший. Вие кога мислехте да идвате към Испания.
Rally_Y, мисля че тази седмица ще тръгва за Мурсия, чака да му се обадят. А пък аз на 03.06. имам защита на дипломна работа и смятаме ако всичко е наред да тръгваме. Трябва да посъбере тати малко парички че доколкото рабрах доста искат като депозит за наем на жилище. Пък и още не мога да измисля как ще се организира самото преместване, как ще си извозим багажериите, но ще го мислим. Сега съм се заела да чета малко книжки по испански, учила съм го 2 години във френската гимназия но това беше в миналия век, та не помня почти нищо, но ще се справя някак си покрай всички изпити и писането на дипломната.
А като дойдем, ще ми е изключително приятно да се запознаем и лично! Hug

# 283
  • E-CLM & CH-VD
Aсто, гледа ли ормигеро-то снощи?  Laughing Голям фал на ZP, мнооооого голям. Даваха кадри след интервюто с Габилондо, лелее Laughing, Габилондо го пита, без да си е изключил микрофона, дали са направили вече сондеос и какво показват. И ЗП му отговаря, че да, и че всичко върви много добре... и че ".... lo que nos conviene... que hay tension.."  Laughing
Иначе, интервюто беше много слабо, все едно си говореха 2 приятели. Вместо да го разбие с въпроси, Габилондо направо му подаваше отговорите.

РалиИ, ще направя всичко възможно да отида другата седмица, наистина голям мерак имам да я видя  Laughing

Габи, страхотна торта, но трябва малко да подсилиш надписа, така е много слаб и трудно се забелязва. Лесно е да се замаже и снимката да се представи като чужда. (визирам скандала в готварския)

# 284
Мацки,знаете ли тука да се продава някъде Бурда?Оглеждала съм се,.но не съм виждала.Или пък испанско списание,подобно на Бурда,с кройки и модели?

Общи условия

Активация на акаунт