В очакване на ....Свети Валентин.... или .... Трифон Зарезан? Испания

• 28 086
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
  • E-CLM & CH-VD
Вес,мисля че е хистероскопия-така го е съкратила,че не съм съвсем сигурна.Днес или утре ще ходя до болницата да си искам час за кирофано,и пак ще питам.Уж е диагностична,затова пиша полуоперацийка-обаче ако преценели можело направо да махнат миомата.И не разбрах шегува ли се-питам я ако решат да я махат, упоика ще ми сложат ли,а тя вика-не.
Тия хора луди ли са???Направо ще умра от страх. Shocked

Не се притеснявай Hug, хистерескопията не е операция - с една миникамерка ти оглеждат матката отвътре. Кабела е съвсем тънък и затова не се налага упойка, а само ще ти дадат нещо успокояващо, за да не си напрегната. Дано миомата е малка  Praynig.

Марипоса, записвам си, че обещаваш да се записваш по-честичко  Laughing Сега трябва и Дормилона да се появи, както и Доностия  Mr. Green (Биг брадър гледа Shocked hahaha)

Мими, дано това жилище бъде Вашето жилище  Praynig, друго си е човек да си е господар на времето и мястото.  Hug на Иво!

Клара, много мами ще ти завидят за бебка, че спи до толкова късно и е кротичка, пу пу Laughing

# 181
Вес,благодаря за успокоението, аз сега тази тема обсъждам с бг момичетата.Но няма да е само камерка-през тръбичката вкарват и мини инструменти, и след като огледат положението,могат да решат да  махнат миомата(или полип,не се знае,какво е)...при което определено искам упойка.Иначе в БГ момичетата казват че задължително се слага упойка...ох,то с упойка или не,ще мине и замине, ама ме е шубе... Hug

# 182
Чул те Господ ,Вес,благодаря ти! Hug Hug Hug! Ей такива ми ти малки мечти си имаме ние - да сме самостоятелни като семейство и да сме независими.А кажи сега много ли искаме от живота? Rolling Eyes

Тони,ясно ми е,че нямаш търпение.И аз щях да съм така.

Клара,поспаланка си имаш,а?Почивай си докато ти е паднало,че бебоците бързо менят режима Wink.

Габи,теб ще питам(признат кулинар си Hug),имаш ли рецептата за тази пита,която е на пластове.Мисля,че се правеше на малки питки,и като разчупиш питката,все едно е навивана като баничките-розички.Ох,не знам дали ще ми разбереш обясненията.Меся през ден,но така ми се яде тази пита,а съм я хапвала преди доста време.Дори не помня кой я беше правил.Но вкусът е незабравим.

# 183
ЗДРАВЕИТЕ МАЦКИ!Днеска купих на моя ено сарце голямо за колата и една карти4ка с мелодията от филма Титаник.Тук намерих и стих4ета 6те стане интересно Wink.Мими дано стане с квартирата Peace.Плам слагаи снимки да видим унака Hug.Хаеде до после  bouquet

# 184
Марица, много хубави снимки, а Ани колко е пораснала  Heart Eyes
ние от кога сме обещали да ходим в Бенидорм, чак ме е срам  Blush  ама все не можем да се наканим или все нещо излиза ...

Благодаря,а Ани расте като гъба! bowuuВ поликлиниката казаха,4е много висока.
А за Бенидорм,ако имате възможност да ви наглежда някой дунди4ката  Flutter ,посетете и Тера Митика,незабравимо удоволствие е. Hug

Рози,ти отрано се стягаш за празниците,а? Wink

Мими и аз ти пожелавам да си откриете жилище и да си живеете спокойно ве4е. Peace

Тонита,надявам се при теб нещата да са благоприятни.4увала съм и аз,4е не слагат упойки за полипи,но все пак говори си с тях,може и майтап да са си направили. Thinking

И тук при нас вали,отвратително е. Crossing Arms

# 185
... и е кротичка, пу пу Laughing

Аз това не съм го казала  Wink кротка е до обяд, след това не знам какво и става, ама мрънка нон стоп  Tired та гледам по това време да сме по разходки, иначе трябва да се носим на ръчички. Ей сега пак мрънка, ама количката е в колата, а тя е с баща и, че го чакам да ми я докара и вече издивявам  Close

А за спането, докато се оплаквах, че не спи по цяла нощ и иска да си играем, сега е на обратно - през деня хич не спи, явно и стига нощния сън и затова спи и по-дълго ...  предполагам, де  Confused

# 186
здравейте да попитам набързо нещо докато малкия спи. Преди известно време му се появи на главичката точно над врътлето нещо кото люспички. Педиатърът ми каза да го мажа с lutsine, и като че ли от това кремче му минава, но явно го сърби защото постоянно се чеше, особенно през нощта,когато не мога да го виждам и си прави рани- тъкмо заздравее и пак го разрани. Мамите  в другите форуми говорят за някакав себореен или атопичен дерматит, не знам дали е същото, те го лекуват с някакъв крем на д-р Тайс, и казват да не се мие със сапун. Някоя от вас имала ли е подобен проблем- и да ми препоръчате някакъв крем който мога ползвам. Благодаря предварително и много поздрави на всички. Отивам да готвя чао

# 187
здравейте да попитам набързо нещо докато малкия спи. Преди известно време му се появи на главичката точно над врътлето нещо кото люспички. Педиатърът ми каза да го мажа с lutsine, и като че ли от това кремче му минава, но явно го сърби защото постоянно се чеше, особенно през нощта,когато не мога да го виждам и си прави рани- тъкмо заздравее и пак го разрани. Мамите  в другите форуми говорят за някакав себореен или атопичен дерматит, не знам дали е същото, те го лекуват с някакъв крем на д-р Тайс, и казват да не се мие със сапун. Някоя от вас имала ли е подобен проблем- и да ми препоръчате някакъв крем който мога ползвам. Благодаря предварително и много поздрави на всички. Отивам да готвя чао
Не знам тука дали ще намериш доктор Тайс.В България кожните и дерматолозите за това изписват едни рецепти,изпълняват ги в аптеките.Тука има Мустела,питай за Стела кер,това е за твоя проблем.
Но не бива да позволяваш да си прави рани.

# 188
  • La casa de Mickey Mouse
ето ме и мен
ние днес по разходки, няма слънце, но е хубаво времето, ходих и да вадя нота симпле, голямо разтакаване, така и не я извадих
освен това нещо са ми объркали в договора и ефекто де алта е със 17 дни по късно че ходих и с това да се разправям ужас, на всякъде с малкия и свеки
признала съм я тази жена, може да изкара всеки от нерви, задава разни глупави въпроси (на центъра сме и пита къде сме и аз обяснявам на центъра и тя ама кои квартал и аз пак обяснявам на центъра и тя отново в кои квартал, след това пием кафе на плажа и тя тука сигурно е морето че има толкова хора, дали идват за да гледат морето, ами не на планина сме и хората идват да гледат снега, ей не  е нормално хора и винаги чака аз с количката и детето да и отварям вратите а не обратното, логично е да отвори и да задържи вратата тя не на обратно, а и да все върви зад гърба ми, върви до мен бе човек ами аз не знам в каква посока ще вървим за това вървя след теб  ooooh! моля ви давайте хапчета че не издържам, тази сутрин и казвам като станеш обличаш се, става много рано, приготвяш раницата на малкия, за да може ние като станем само да го облека нахраня и тръгваме, че да закарам мъжо и да взема колата, все едно и казах нищо не прави и като се събуди детето ела да си играеш с него и да се моташ, много е мудна едно е да си бавен от възрастта, но да си муден, е това не го търпя, малкия когато е гладен се дере, сигурно гери чак ни чува, до такава степен плаче, че чак се дави, едно мляко се приготвя за 1 мин, на нея и трябват поне 10, не се майтапя засичала съм по часовник, не знам какво повече да кажа, не става и това и за месец и половина, не научи дрехите на детето, кое къде стои и кое кога се облича, както и колко топло да е млякото или е студено или е горещо, като е студено добре, ами като е горещо и мен ме  няма нали ще го изгори  ooooh!, оплаках се, но ми идва в повече) 
сега с малко по приятни неща купих невероятна шапка на малкия, голям ми е сладур

тонита малко да те поуспокоя, лятото на 2006 ми правеха операция, миома, на десен яйчник, ляв според лекарите не функционира, трябва да мине поне година за основен преглед и лечение за да мога да забременея, между временно ни казаха да се пазим (въпреки че вероятност за забременяване нула), мъжо е на възрастта на твоя горе долу, та от много пазене и без каквото и да било лечение, резултата крещи сега тука до мен, така че не се притеснявай, всичко ще е наред и скоро ще имаш бебче, не знам защо обаче ми се струва че радостта ще е двойна  Party
марица, това трябва да е жилището на попа и да служи  за идващите от далече вярващи, за подслон, иначе за Бенидорм, невероятен град, но само ако идваш на почивка, не и ако живееш тук
мимки хайде малко остана
клара голям си късметлия, моя става в 8,00 но спи цяла нощ, също така сутреин един или два часа и след обяд от 2 или 3 часа зависи, след това в 9,00 е в леглото
хайде и аз да се включа неподготвена в дебатите за политиката, много съм против, тази намеса в решението на жената, дали да направи аборт или не, за това има толкова изоставени, захвърлени или зле гледани деца, това си е лично решение и никой не може да ти каже какво да правиш, както и църквата, добре де инквизицията остана много назад във времето, мислите ли че е нормално да се бърка до такава степен в живота на хората, а и за соц политика ми няма я никаква наистина, ни градини като хората, ни майчински ни нищо, пък после раждай, днес Сапатеро пак се изказа, щял да увеличи помощите за семействата с доходи под 15000 от 350 за дете на 1000 вярвате ли

# 189
мерси Марица
Анетт твоят е голям сладур

# 190
  • La casa de Mickey Mouse
ей забравих
за св валентин на половинката и купих едно много сладко дяволче, червено естествено

невероятно бельо  Blush(него няма да го снимам), имаме запазена маса в ресторант и после в един пиано бар (това е единственото което харесвам на бенидорм има невероятни заведения, супер барове като тези в бг и супер евтини  Peace)
малко и ние да се поглезим, само дано малкия не се събуди, всичко е запланувано след като заспи разбира се

# 191
(това е единственото което харесвам на бенидорм има невероятни заведения, супер барове като тези в бг и супер евтини  Peace)

Ами да,така е.Наистина са много приятни,много разли4ни от заведенията в Испания като цяло.
Я кажи,вярно ли е,4е ще правят парк,подобен на сухата река във Валенсия?
А и магазините ви са хубави.Аз пак,нали съм маниа4ка на тема 4анти и обувки и от там си купих.
Мъжа ми каза,4е блока ще падне от тежестта на моите ботуши,4анти и обувки ве4е. Embarassed

# 192
Момичета,минавам да ви се похваля,че започвам и работа,а Иви ще го гледа учителката му от гуардето(на нея имам доверие).А и работата ми ще е само след обяд от 4.30ч до 8.30ч. И няма да е всеки ден.Плащат 300Е за месеца,но като се има предвид работното време,мисля,че хич не е зле.А и сега имаме много голяма нужда от тези доходи.Ще работя с лихадора в една от фабриките.А шефката ми е супер - мила и приятна. Какво ще кажете?Имам нужда да чуя някое и друго мнение Thinking.Аз лично се радвам.

# 193
  • E-CLM & CH-VD
Вес,благодаря за успокоението, аз сега тази тема обсъждам с бг момичетата.Но няма да е само камерка-през тръбичката вкарват и мини инструменти, и след като огледат положението,могат да решат да  махнат миомата(или полип,не се знае,какво е)...при което определено искам упойка.Иначе в БГ момичетата казват че задължително се слага упойка...ох,то с упойка или не,ще мине и замине, ама ме е шубе... Hug

Е, в този случай ще ти сложат, още повече, че не си раждала досега.

Ако не те е страх, може да погледнеш тази страница. Много хора предпочитат да не знаят нищо за манипулациите, лично аз предпочитам да съм информирана, затова ти предлагам и на теб Peace

Histeroscopía Ginecológica

По-надолу в страницата, почти към края са показани инструментите и основните неща. Дано те успокоих малко.

Мими, честито!  Hug А ще те осигуряват ли? Иначе, не, не искате много от живота, просто трябваше май по-рано да го поискате Sunglasses

АнетLaughing, просто съм без думи Laughing Laughing. А свеки докога ще ви е на гости? Май ако я няма ще ти е по-спокойно и най-вече ще ти отпаднат грижите по още едно дете.

Клара, аз предпочитам точно такова бебе - да спи до късно, а през деня нека се изнервя колкото иска. Laughing Ще имам нерви да се занимавам. Ама ако ме буди...  Crazy Като тръгнем да си правим бебе, ще те питам как сте я правили вашата щерка, току виж стане същото поспаланче като мене Joy

А, да се похваля - в петък ще ходим на една експозиция, която я дебна от септември, тогава беше няколко месеца в Барселона. Става въпрос за експозицията Бодис, която не е за нервите на всеки.

Страхливи и гнусливи (бременни също), моля, отваряйте линка, ако прецените, че няма да ви повлияе зле.

Вodies

# 194
Марица страхотни снимки сте си направили.Явно по цялото крайбрежие бе6е хванало хубаво време.Ние съ6то видяхме моренце, на Сан Карлес де ла Рапита, да видим дали един ден  и мен 6те ме огрее да си живея пак на брега.Дъ6теря ви е голяма красавица. Видях 4е си имате и малко животин4е, съ6тото като моето, но моето си остана в бг.
Мимии много се радвам за теб, вижда6 ли 4е не трябва да се от4айва6. 6те стискам палци вси4ко да се нареди.Иви на гуардето тъкмо 6те се разнообрази, както и ти, нови приятел4ета, преживявания. Heart Eyes Hug
Тони не се притеснявай(то лесно от страни нали Rolling Eyes), важното е 4е горе долу ве4е знае6 на какво положение си, и по добре 4е 6те ти правят о6те анализи, 4е ина4е много на сляпо работата. Надявам се 4е не е много сериозно. Пък ина4е, 6те вървим заедно по пътя на инвитро, и кои знае може да гу6каме някой ден не едно а две. Hug Praynig
Вес и аз като теб съм фенка на Хаус, даже след малко 6те го погледам 4е да се посмея малко.
ПламПлам да ти е жив и здрав сина(о6те веднъж).Това име ми е ме4та, т.е ако е моми4е Александра, 4е така да ми се казва детенцето, а ако са две тогава 6те го мислим. newsm78
Ако не съм споменала някой да ме извини, прегръ6там ви вси4ки, направо ми действате като 4ай от лайка Laughing  bouquet.А сега бягам да залягам над у4ебниците 4е утре изпит ме 4ака.

Последна редакция: ср, 13 фев 2008, 00:26 от yani_ta

Общи условия

Активация на акаунт