Тема за всички ,борещи се с рака!!!!

• 208 132
  • 726
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте -ssq- имам въпрос относно реконструкцията- мога ли да ти пиша на личния или скайп ако имаш?

Предварително благодаря за което   bouquet

# 451
Върнах се от доктор Simple Smile и ........ всичко е наред  Mr. Green Едно нещо по-малко да ме човърка отвътре Wink

# 452
Момичета....ще  ви разочаровам но....от спорт не се слабее, ако продължите да приемате повече храна от колкото е нужно. Възможно е да се  отслабне временно но само в началото и то хора с много килограми отгоре. От спорта се стягат  и оформят мускулите повече от колкото да се топят килограми. Това спомага да изглеждаме добре дори и няколко килограма отгоре.
Повярвай те ми аз съм специалист в областта и когато прекаля с храненето също пълнея....

# 453
Еххо.....мтого се радвам  Peace Peace Peace
Ти си нашта гордост  Hug
Пожелавам успехите ти в справянето с болестта на всички   bouquet

# 454
optimistche благодаря Simple Smile
За спорта и килцата така е, трябва да се внимава колко се хапва. А иначе съвсем без спорт не трябва - дали ще ходиш бързо, ще тичах в парка, плуваш или фитнес важното е да спортуваш за да се чувстваш в тонус. По-добре е да са аеробни упражнения, които горят калории без да трупат излишна маса. Има много инфо в нета Simple Smile

# 455
  • София
Hug ХУЛИ, прочетох че писа ама ми беше малко...  Hug

Казвай какво искаш да знаеш и ти отговарям веднага  bowuu
Еххо, какво те човърка, кажи, де newsm78 newsm78 newsm78

# 456
Хули веднага казвам  Mr. Green човъркаше ме какво ще излезе на прегледа, нали знаеш всеки път е така Simple Smile стомаха ти е на топка докато не ти кажат, че всичко е наред и така до следващия преглед Simple Smile

# 457
  • София
Знам, от 15 години живея с това човъркане. Вече съм свикнала. Даже, като отидох след Нова година на преглед, макар да знаех какво ще ми кажат, тайно се надявах да не е това. Да, ама Не.
И започнах всичко отначало. Нищо, ще се преборя и този път - сигурна съм.
А за срещичка съм навита, но датите съвпадат с второто вливане и няма да мога, предполагам. Ако се чувствам добре - става Grinning

# 458
  • гр.София
Здравейте момиченца  bouquet
Днес звънях до Онкологията и ми казаха,че апарата тази седмица няма да се оправи,ако в понеделник го оправят ще са минали 10 дена,а ми остават още 2 нагревки ,много тъпо,а мисллех да си пускам и някакви контролни изследвания,за да посетя Тимчева да видиме дали ще се правят още 2 Химии Sad
За пълнеенето съм качила само 2 кила но наистина на корем(никога не съм имала) и на паласки и се чувствам ужасно Sad
Еххо не се и съмнявах нито за миг че нещо няма да е наред  bouquet
Прегръщам ви

# 459
Хули ще се пребориш!! Ти си силна и ще се справиш и този път!
Както и друг път съм писала искрено ти се възхищавам на силата, която имаш!
Без страх каквото такова. Със сигурност си мисля, че е добре да довършиш лъчето въпреки прекъсването. Не мисля, че ако беше от толкова фатално значение прекъсването в Онкологията щяха да си позвлолят ей така да оставят хората на произвола...макар, че знае ли човек в нашата мила родина, кое е право и кое не  newsm78

# 460
Без страх, без да се правя на експерт...не мисля, че е проблем прекъсването на лъчето, защото ти все пак си правила химио преди това, а на преглед можеш спокойно да си отидеш и преди да си приключила лъчето. Иначе как е, сърбили те още или ти премина?

# 461
Hug ХУЛИ, прочетох че писа ама ми беше малко...  Hug

Казвай какво искаш да знаеш и ти отговарям веднага  bowuu
Еххо, какво те човърка, кажи, де newsm78 newsm78 newsm78
АМИ ПРОСТО МИ СЕ ИСКАШЕ ДА ПИШЕШ, ПЪК КАКВОТО И ДА Е   bouquet   bouquet    bouquet
Оптимистче, не очаквам да слабея но е ясно че спорта е от изключително значение за здравето, пък било то и ходене пеш....Не само заради "дръжките" С това седене на компютъра и придвижване с кола .... Rolling Eyes като сложим и "климакса" ..... Просто ме подсеща коремчето и дупето....Преди също знаех, че спорта е полезен ама някак като не ми се сгъваха палазките го пренебрегвах....Може и затова да ми са се образували - да ме подсетят че е време да се захвана сериозно  newsm78 newsm78 newsm78
Без страх, наистина ти не може да промениш нищо....Както казах, те се натрупват....Питай какво да правиш лъчетерапевта ти, не сестрите...да видим какво ще каже той.
ЕХХО, и аз не се съмнявах, но наистина винаги е по-добре като си вземеш резултатите....  Hug Hug Hug
Мамамария, какво те интересува за рекунструкцията?

# 462
Exxo- поздравления и от мен   bouquet дано никога повече да нямаш проблеми

ssq- интересувам се къде я прави, как протече, колко струва, как я чувстваш - абе от всичко  което може да се сетиш, на мене ми е още рано но за момента събирам информация

Благодаря ти предварително   bouquet

# 463
ssgg на мен също би ми било интересно да чета за реконструкцията, така че ако не те притеснява отговаряй в темата, а не на лични. Обаче няма да се разсърдя ако предпочетеш личните, все пак избора си е твой Simple Smile

# 464
  • гр.София
Е ще си направя до края Лъчето,мисля тази седмица така и така нищо не мога да направя повече да си почина,ще питам Лъчетерапевта ми като се видиме.
optimistche имам сърбеж но не толкова,но пък кожата ми е ужасна,питах за белезите след Лъчето кога мога да почна да третирам белега и ми казаха поне месец месец и нещо да изчакам,а на тебе казаха ли ти нещо за мазането?
А  момичета сетих се нещо понеже ми споменаха и за преглед при гинеколог,аз да си призная последната цито на мазка беше февруарии миналата година Embarassed.Вие правите ли такива,нали са свързани нещата

Общи условия

Активация на акаунт