Тема за всички ,борещи се с рака!!!!

• 208 126
  • 726
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Дами, пак ви предлагам, дайте да се видим, сега по празниците.
Баба е ясно, че няма да може.
Останалите?
Едно кафе, дето се вика, да изпием, да се запознаем....

Кажете де..... Hug Hug Hug Hug

Еееей, не ми викай БАБО, щото се чувствам като на 100 години Joy Joy Joy
Дай го по-лежерно, примерно бабче, баби, бабет ...............
Пък, ако искате, ще го направим някъде около мен или при мен,за да ми бъде по-лесно.
Ти като дойдеш в София, ще имаш ли нет ?
Трябва някаква връзка, все пак.

# 496
Добро Утро момичета  bowuu

Да се похваля- вече съм си по моята коса - имам днес рожден ден и махнах русото от главата си  Crazy Сега съм една къдрава - не е истина просто  Joy

Весел и успешен ден на всички

# 497
  ДОБРО УТРО!
bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАМАМАРИЯ!!!
ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ЛЮБОВ! Днешният ден да ти бъде много весел и слънчев!
 Hug
За косата - ами къдрава е, ама ти пак много си чакала...щом и къдрици са ти се заформили, значи ти е израстнала вече доста. След време къдриците ще се разкарат, ама няколко месеца ще си с къдрици. Аз се учудих колко ми отива толкова къса коса  Embarassed Хвърляй перуката и се наслаждавай на новият си имидж. И ако някой се изненада защо си си отрязала косата, смело отговаряй - ами пролет е, имам нов имидж.  bowuu
На ХУЛИ новата снимка мнооого ме кефи!
За кафе съм ок, да се видим на кафе, пък ако ни хареса тогава за повече  Wink
Аз мога да дойда близо до ХУЛИ, само уточнете къде мястото и денят. Ама да не дойдат неканени гости....или камери  #Crazy

# 498
  • София
Честит рожден ден на Мамамария.
Желая здраве, здраве, щастие късмет  и светло бъдеще.
А що се отнася до срещата - ами смятам да поканя поне три телевизии  Joy Joy Joy
На снимката съм си почти аз  hahaha

# 499
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, MAMAMARIA   bouquet  bouquet  bouquet
Желая ти цялото здраве и щастие на света Simple Smile
Е разбира се ще оставиш по малко и от двете за нас останалите Laughing

# 500
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАМАМАРИЯ   bouquet  bouquet  bouquet
Пожелавам ти здраве, щастие и много любов. Прекарай една незабравима вечер  Wink
Бъди все така силна жена!!!

# 501
ХУЛИИИ  Joy
Нямах в предвид че ти ще ги поканиш....а че тук като пишем час и място на срещата дали е добра идея  newsm78
Просто се сетих  bowuu

# 502
  • София
Добре бе, споко ! Ние да се организираме, пък ще се разберем. Пък и кой ли го интерисува къде и кога ще се срещаме.
Те не се интерисуват има  ли лекарства и колко нерви хабим, докато се лекуваме, та някой ще дойде да ни снима срещичката, хе хе хе.

# 503
Благодаря на всички момичета   bouquet

Желая Ви и аз здраве и любов и да сме все така силни жени.Обещавам като се организираме да почерпя  bowuu

Много любов и красиви моменти на всички!

# 504
Не знам, дали тази тема е точното място, но се надявам да намеря отговора на следната ситуация:
Моя близка (пенсионерка) бе оперирана мин.седмица от рак на гърдата. Местният спец е определил тарифа от 800лв за интервенцията, платени на ръка. Предстои нова операция, защото има разсейки, подозирам, че и за нея ще фиксира подобна сума.
Кои от процедурите, лекарствата, операт.лечения се поемат от Здр.каса и де факто са безплатни за пациентите? Болните от рак нямат ли право на такива безплатни операции, още повече, че тя е пенсионерка?
Опасявам се, че лекарят ще се "ошумоляви" и ще започне да я отлага, ако повдигнем пред него въпроса. Не знам, дали изобщо съм на прав път. Посъветвайте ме. Мн.благодаря.

# 505
дани-77   всички оперативни интервенции са безплатни...
Тази жена няма ли личен лекар да  и обясни?

# 506
дани_77 абсолютно всичко - операциите и последващото лечение се покриват от здравната каса.
Този лекар е взел парите на ръка и си ги е сложил в джоба.
За съжаление това не е прецедент, а често срещано явление.
Лекарите вземат пари от пациентите под предлог, че са ниско заплатени и изобщо не ги интересува дали си пенсионер, имаш ли пари или нямаш.
Казвам ти го, оставам с впечатлението, че тези пари са отишли в болницата за манипулации, които не се покриват от здравната каса.
Няма нищо такова, това е горчивата истина.
Успех на твоята близка.

P.S. Добре, че не попаднах на такива "лекари" #2gunfire

# 507

Честит рожден ден, mamamaria!
Сигурна съм, че ти предстоят само прекрасни мигове!

# 508
Ще цитирам думи на един известен хирург. Когато моя позната го пита колко ще й струва операцията, той тактично отговаря:
" - Мило момиче, не ви препоръчвам дори майстор да ви влезне в къщата и да ви иска предварително пари на ръка.... "
Много е деликатно това с плащането на лекарите....и без това все е недостатъчно...а и така се стимулира корупцията....Какви са тези тарифи....разбира се, че всичко е безплатно. Ако има как жената да си смени опериращият лекар....този звучи като кожодер  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire

# 509
  • София
Операциите и последващите терапии при онкологично болните се поемат изцяло от здравната каса , ако пациента е здравноосигурен или пенсионер.
Допреди няколко дни за избор на опериращ лекар се заплащаше.
През миналата седмица в печата публикуваха министър Гайдарски, който обяви за неправомерни тези такси, ако мога така да ги нарека.
Така, че операциите и лечението на онкологично болните са абсолютно безплатни.

Общи условия

Активация на акаунт