Тема за всички ,борещи се с рака!!!!

• 208 128
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
Не знам. Тук го оплюха здравата този апарат. И не съм чувала, виждала излекувани от него...

Дами, нищо не казвате относно евентуална среща. Исте ли, не искате ли? Аз след 19 ще бъда в София....

# 481
  • София
Аз казах, ама не си ме прочела.
Не възразявам, но датите не ме устройват, защото на 21 влизам за вливане.
На 23 ме изписват, но ще бъда  сигурно не особено добре.
Така, че не ставам за среща, иначе ми се иска  Peace

# 482
  • гр.София
M да и аз гледах по новините,както казва моя приятелка Господ си знае работата щом точно на тебе се развали
 veselinap защо смяташ че не си виждала никой да се е излекувал от него,искаш да кажеш че няма смисал ли от него?

# 483
Без страх... veselinap  имаше предвид постинга на protector

ЦИТАТ :
Здравейте всички!
Влязох днес тук от любопитство, защото имам подобно на рак заболяване. Искам да съобщя на тези от вас с рак на гърдата, че има метод и апарат за въздействие на клетъчно ниво, който лекува и такъв рак. Изобретен е от гръцкия физик Папас и в Нета може да прочетете за него като напишете на търсачката PAPIMI. През пролетта на миналата година такъв апарат беше показан на Световното изложение на изобретения в Женева именно от човек, излекувал с него своя близка от рак на гърдата.

Аз не знам нищо за този апарат. Нищо от никъде и от никого не съм чувала...но ако беше толкова велико откритие щеше да се чуе за него.
Днес си купих по ваша препоръка АКТОВЕГИН 5% МАЗ - нямаше крем и каква беше изненадата ми като прочетох инструкциите. Препоръчва се да се нанася профилактично при нагревки и облъчвания!!!! Толкова се ядосах на лъчетерапевтката, че ми се искаше да отида и да и се развикам. Аз излишно я питах "Да се мажа ли с нещо за да не изгоря" а тя "Не е необходимо, слагай само пудра"....и това чудо струва само 4,50 лв. щеше да ми спести проблемите които имам сега....така, че сега си мисля да отида в лъчетерапия и да напиша един голям плакат - реклама на продукта  Wink шегичка....но наистина се ядосах. Да има продукти, а те да не ги препоръчват само защото може да им се изтрият рисунките и сакън да не те нарисуват пак

# 484
относно срещата....аз ще идвам към София но след около месец, а и вече започва да се стопля така, чееее ела те да видите моренцето преди да е напекло силно, че нали ни е противопоказно Laughing

# 485
Optimistce не се ядосвай толкова Sunglasses Аз като правих лъчето /във В.Търново/ ходих на преглед в Плевен. Докторът, който ме оперира ми каза да слагам пудра, но когато се върнах в Търново и ги попитах защо ми казаха  нищо да не слагам, ми обясниха, че апаратите за лъчетерапия са различни, с различни лъчи и от това зависело какво да се ползва. Така,че според мен това, че на опаковката пише не означава, че ще е добре за теб.
Аз не съм се връщала назад в темата, но мисля, че ти остават още малко облъчвания. Моят съвет е да постискаш още малко зъби, за да не си направиш някоя беля накрая. Живот и здраве като свършиш лъчето ще се мажеш с каквото искаш  bouquet

# 486
dudi_sv   мина ми  Wink аз бързо се паля но и бързо ми минава....стрелче  Laughing
Аз свърших с лъчето но вече 2 седмици се мажа с дефламол по 2 пъти на ден и нищо.
Можеше и да не помогне...права си но поне щях да съм опитала...но минало заминало
А пудрата се слага единствено защото е нужно кожата да бъде чиста и суха по време на нагревката, няма никакво значение с какво се олъчва. Поне аз така разбрах от докторката.
Преди време бях писала за един човек от Пловдив, който слагал някакви ваксини против рак. Човека се оказа проф. Спартак Хаджиев и ваксината е някакъв много силен имуностимулант. Да сте чували нещо по въпроса? Една позната от Варна ходи при него от години, та тя ме осведоми. В нета има доста за него.

# 487
Еййй, и аз съм стрелче.

Аз лично се мазах с Бепантол (против изгаряния) и всеки ден пиех по една чаша сок от моркови.
Нямах нищо за гърдата. Нищичко. НИто зачервено, нищо. Само леко изгорено, все едно съм била един цял ден на плаж без горнище.
Нито ме е боляло, нито сърбяло...

Бабо, наистина жалко. Но нищо, следващия път дай Боже да се уцелим...

# 488
ей за този сок от моркови така и не се наканих .... и ето на...изгорях. Все си казвах утре и накрая нагревхите свършиха а аз може би веднъж пих сок... Rolling Eyes

# 489
Не знам дали му е мястото тука на моя коментар.Моя близка роднина има рак на кожата. Живее е Гърция от доста години , там са и правили операция. Беше се върнала за малко в България , ходи по лекари.Бяха и назначили някаква ваксина да и правят профилактично на 3 месеца.След няколко месеца се върна в Гърция,  там отиде на лекар да и продължат ваксината. При което лекаря се изуми как може да са предписали такова нещо, каза че била много опасна и с много странични ефекти. А в Гърция в Атина която е 4 милионен град , да се срещне старец на 90 години е гледка която не учудва никого. За съжаление по мои лични наблюдения в България подобна висока граница на смъртност се наблюдава само по селата, а в града от вредни храни , мръсен въздух и стрес , това е рядко наблюдавана възраст.Та по тая логика имам по голямо доверие на техните лекари.С тази информация не знам дали мога да бъда полезна на някой , но поне да изкажа мнение за родното здравеопазване, което ми прилича по скоро на геноцид.

# 490
adelinda ...права си Cry
но нали всеки човек таи някаква надежда, особенно ако е болен....и понякога се подлъгва и се надява, че ще  е късметлията на когото определено нещо ще помогне...

# 491
Да разбира се , надежда, ама в случая с моята близка се оказа разочарование, мисълта ми беше че здравеопазването ни не струва.Искрено пожелавам късмет и сили на всички борещи се с заболяването. Много кураж и надеждата да не си отива разбира се. Grinning

# 492
Не мисля за много уместно да подлагаме на съмнение така генерално българското здравеопазване. Всеки има право да търси второ и трето мнение където си пожелае по света, но чак пък да се разчита, че щом е 4 милионен град, значи са задължително много по-.... Rolling Eyes
Моля за деликатност в тази тема! Не може ей така да се подхвърлят изводи...касае се за вяра и надежда, нали?!

# 493
Недей да обобщаваш така генерално.
Една лястовица пролет не прави. Т.е от един изолиран случай без да знаеш подробностите - правиш заключения.
Е, аз по същата логика мога да ти кажа, че и в Гърция куца здравеопазването. Много....
Примери мога да ти дам безбрай...

А пък Атина хич не я давай за пример. На едно челно място в Европа по замърсеност на въздух, шум и т.н... Хм, официална статистика...
За вредните храни и хранително вкусовата промишленност - фермани мога да напиша.

# 494
Дами, пак ви предлагам, дайте да се видим, сега по празниците.
Баба е ясно, че няма да може.
Останалите?
Едно кафе, дето се вика, да изпием, да се запознаем....

Кажете де..... Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт