Тема за всички ,борещи се с рака!!!!

• 208 118
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
veselinap много се радвам, че резултатите ти са добри!!! Само такива новини да чуваме Simple Smile)
Цитонамазка нямам проблеми, което е супер. Яйчници и матка перфекти според докторката Simple Smile Жената обаче ми каза, че цитонамазка трябва да се пуска на 6 месеца. Тя е лекар с дългогодишна практика, на която имам пълно доверие.
Пуснах си и доброволно изследване за HPV вируси, че искам да съм наясно за пълня си статус в момента Simple Smile

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 11:34 от exxo

# 541
veselinap много се радвам, че резултатите ти са добри!!! Само такива новини да чуваме Simple Smile)
Цитонамазка нямам проблеми, което е супер. Яйчници и матка перфекти според докторката Simple Smile Жената обаче ми каза, че цитонамазка трябва да се пуска на 6 месеца. Тя е лекар с дългогодишна практика, на която имам пълно доверие.
Пуснах си и доброволно изследване за HPV вируси, че искам да съм наясно за пълня си статус в момента Simple Smile

Браво! Самоо добри новини напоследък! Пу пу! Grinning

Еххо, щях да пускам тема даже за това излседване на HPV. На гените нали? Обяснява ми гинеколога за него скоро, пък аз да незнам че съществува. Embarassed Та кажи ти- къде, за колко време и изобщо какво знаеш? И аз мисля да направя следващия месец. Казаха ми около 80 лв.

# 542
Еххо, щях да пускам тема даже за това излседване на HPV. На гените нали? Обяснява ми гинеколога за него скоро, пък аз да незнам че съществува. Embarassed Та кажи ти- къде, за колко време и изобщо какво знаеш? И аз мисля да направя следващия месец. Казаха ми около 80 лв.

84 лв. струва изследването. Секрета трябва да се занесе до 2 часа в Геника Лаб (www.genicalab.com). Поне аз моя там го занесох по препоръка на лекарката ми. Според нея там правят изследване на най-много типове HPV вируси. Ето и списък на типовете изследвани вируси:
HPV 16     
HPV 18     
HPV 31     
HPV 33     
HPV 35     
HPV 39     
HPV 45     
HPV 52     
HPV 56     
HPV 58     
HPV 59     
HPV 66 
Изследването е готово за 10 работни дни и резултатите могат да се проверят по интернет.
Ами това е от мен Simple Smile

# 543
Какви са тези вируси бе хора???  ние от провинцията не сме чували за такива работи  newsm78
Днес бях на гинеколог в онкологията, не че ме изпрати лекарката аз реших да отида, че не бях ходила от години....прегледа протече около 20 секунди и доктора заключи, че съм здрава!!!! Питах го аз за цитоз намаска /това не го знам как се пише/ а той ми каза, че не се налага да я правя щом нямам ранички....май ме попретупа....та сега се чудя да ходя ли на друг лекар ...друго си е да си платиш Grinning ако бях в частния му кабинет какво ли щеше да направи Wink
Преди това ходих на преглед в радиология и там един доктор ме пита кога ще ми махат яйчниците !!!! Аз едвам се стърпях да му кажа, че не само няма да ми ги махат но и смятам да раждам някой ден Simple Smile
Еххо - много се радвам, че всичко при теб е ОК....пожелавам го от все сърце на всички

# 544
Това са тези така наречени ЧПВ- човешки папилома вируси, които са причина за появата на рак на маточната шийка.
А що се отнася до цитонамазката не го слушай този доктор, ами си прави веднъж годишно за всеки случай. Не е болезнено, просто вземат натривка от шийката с едно тампонче.
Можеш да погледнеш подфорума "Не пропускайте година без цитонамазка.............". Там е обяснено всичко много пълно.

# 545
МОМИЧЕТА, ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ХУБАВИТЕ НОВИНИ!

optimist4e, не ходи при този лекар дето говори такива неща или пък си настоявай за цитонамазката, тя се прави задължително веднъж в годината от всички жени. Ние трябва да я правим поне на 6 м, това е един от задължителните контролни прегледи.  #Crazy Как може да каже тоя, че щом нямаш раничка не трябва   newsm78

# 546
Благодаря, Еххо! Hug
И аз знам за Геника. Мисля, че в България са само две лабораториите, които правят такива изследвания. Явно информацията е точна.
Оптимистче, този лекар го пиши в Черния списък в Здравен справочник. Това заслужава.

# 547
optimist4e, не ходи при този лекар дето говори такива неща или пък си настоявай за цитонамазката, тя се прави задължително веднъж в годината от всички жени. Ние трябва да я правим поне на 6 м, това е един от задължителните контролни прегледи.  #Crazy Как може да каже тоя, че щом нямаш раничка не трябва   newsm78

Точно това щях да напиша и аз, затова си позволявам да цитирам Simple Smile

# 548
Не се чуди, ами отиди.
Е, по тая логика, жените, които нямат ранички, нямат нужда и от гинеколог и лекар, въобще.

И си направи цитонамазката.

# 549
Прочетете за ваксината на професор Спартак Хаджиев. Това е мощен имуностимулатор, който е противоракова ваксина. Помогнала е на много хора.

# 550
Аз за Спартак Хаджиев знам и смятам да си бия от тези инжекции. Имам позната която от 5 г. си ги бие.
Днес обаче цял ден си задавам един и същи въпрос. Защо в Б-я има най-голяма смъртност от рак на гърдата след като е един от ранно диагностицираните тумори????
Благодаря на всички за съвета....сега питам и разпитвам за специалист гинеколог, че да си направя цитознамаска /дори вече разбрах как се пише Wink/

# 551

84 лв. струва изследването. Секрета трябва да се занесе до 2 часа в Геника Лаб (www.genicalab.com). Поне аз моя там го занесох по препоръка на лекарката ми. Според нея там правят изследване на най-много типове HPV вируси. Ето и списък на типовете изследвани вируси:
HPV 16     
HPV 18     
HPV 31     
HPV 33     
HPV 35     
HPV 39     
HPV 45     
HPV 52     
HPV 56     
HPV 58     
HPV 59     
HPV 66 
Изследването е готово за 10 работни дни и резултатите могат да се проверят по интернет.
Ами това е от мен Simple Smile

Да, абсолютно точно! Моите резултати от Геника излязоха преди няколко дни и за съжаление се оказа, че имам  НРV 16  Sad
Аз за друго исках да ви питам. Вчера някъде из нета прочетох статия (на бълг. език) за откритието на някакъв физик. Вместо обичайното лъче и химио, се правело нещо с неутрони, обвити с протеини. Те атакували само канцерогенните клетки. Било нещо ново и многообещаващо. Ама не помня къде го прочетох   Blush  То в последно време къде ли не се вра и какво ли не чета...
Та, ако някоя от вас е срещнала статийката...ще съм благодарна, ако ми я "метне".  Hug  Лека и спокойна нощ на всички!   bouquet

# 552
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ЦВЕТЯ

МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ЛЮБОВ[/color]

Последна редакция: нд, 20 апр 2008, 02:07 от optimistche

# 553

Аз за друго исках да ви питам. Вчера някъде из нета прочетох статия (на бълг. език) за откритието на някакъв физик. Вместо обичайното лъче и химио, се правело нещо с неутрони, обвити с протеини. Те атакували само канцерогенните клетки. Било нещо ново и многообещаващо. Ама не помня къде го прочетох   Blush  То в последно време къде ли не се вра и какво ли не чета...
Та, ако някоя от вас е срещнала статийката...ще съм благодарна, ако ми я "метне".  Hug  Лека и спокойна нощ на всички!   bouquet

http://www.dnes.bg/article.php?id=50425

http://www.capital.bg/show.php?storyid=274530

http://www.class.bg/view.php?id=11032

http://www.segabg.com/online/article.asp?issueid=2214&sectio … 21&id=0001603

От тези статии вече ще се ориентираш какво да търсиш и Гугъл ще ти извади още информация.
Според мен това е изключително постижение. Има сериозна надежда. Понякога се възхищавам от хората...

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК-ЦВЕТНИЦА!
[/color]

Последна редакция: нд, 20 апр 2008, 09:22 от abigale

# 554
abigale, благодаря ти много за отзивчивостта  Hug   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт