Отговори
# 105
Аз също съм доволна от детската кухня, яденето е хубаво, поне моя бонбон го харесва, освен това се спестява много време на майката. Нещо не ме влече идеята всеки ден да готвя на дребчо и кухнята беше моето спасение  Mr. Green

# 106
  • Хасково
Благодаря на всички за поздравленията и пожеланията за порасналото ми вече момче. Почерпете се виртуално с торта 1

# 107
мммм благодарим....
а НЕ виртуално ...... ???  Rolling Eyes
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green   bouquet

# 108
Доста вкусна  изглежда тортата  мерси  Hug Тони
Но вече е време май да започваме с диетите че идва топлото време  някой ако знае нещо ефикасно да казва  newsm78
Къде се губят всички    newsm12 сигурно на разходки по цял ден  Joy
Лека вечер .

# 109
  • БГ
Привет и от нас!   Hug

tony_nm, честит ти рожденик (на патерици)!!! Да ви е жив и здрав, много ученолюбив и щастлив!!!

Лорън, не съм и чувала дори за това студио, по описанието ти ще е в някоя от кооперациите над училище Васил Левски, но и аз не съм много сигурна.

atanaska mama, още един положителен глас за млечната кухня!!! Записах Марти когато навърши 7 месеца и до тръгването на яслата си я ползвахме всеки ден. Храната е в големи количества и разнообразна.

sisil76, как мина яслената седмица на Яна?

Хайде лека и спокойна вечер от мен и приятен уикенд!

# 110
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА, МИЛИ МОМИЧЕТА И ПАЛАВИ ДЕЧИЦА !

# 111
# 112
  • Хасково
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА !

С мартенички бели и червени да сме здрави и засмени!

# 113

stefaniika аз съм ориентирана къде да го търся,ама отзиви ми трябват,че като отида,тая там да не ме окепази. Rolling Eyes

# 114
Честита баба марта!!!

Здрави, весели, засмяни и много горди мами!!!

# 115
Честита баба Марта и от нас живи здрави и много  щасливи ! Flowers Bouquet
Седмицата премина много успещно бих казала.Само сутрин като я оставям малко мрънка ама поносимо , иначе си хапва даже си изяждала всичко .Само дето малко спи заспивала към 1 и ставала  в 2.30ч. 

# 116
  • Хасково
Сезона на рождените дни в нашето семейство приключи и искам да споделя опит от поръчаните торти. Започвам от последната - торта от Неделя- меко казано съм разочарована. Недостатък е че тортите са с определен размер и вкус, не можеш да поръчваш по-малка или по-голяма или да променяш вкуса. Тази, която избрахме на вид беше ОК, вкуса също, НО боята беше ужасна- всичко се боядиса- зъби, ръце, дрехи...децата станаха като прасета...

За празненството на батко поръчах торта в Чочко- вида страхотен, вкуса според децата много добър...малко са вдигнали цените, но и качеството. Доста си промених мнението за техните детски торти . Дидкината беше в Афродита- мнооого вкусна, но от вида има какво да се желае. Та с една дума фаворит за сезона са ми торти Чочко.

# 117
  • Някъде там на юг...
Tony_nm,

а тази на снимката (колата), къде е поръчвана?  Rolling Eyes

# 118
  • Хасково
колата е от Неделя, тази с пиратите от Чочко

# 119
  • Някъде там на юг...
Здравейте маминки!

Как сте днес? Къде се губите?
Ние отново сме на линия в яслата (дано повече не боледуваме  Praynig).

Tony_nm,

благодаря за информацията за тортите   bouquet Остана само цените да кажеш  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт