Отговори
# 90
Привет  Плами 79 добре дошла при нас  Hug.
Stefaniika вчера всичко мина добре спали сме около час и половина събудила се без да плаче ,но  аз   си   се   притеснявах  цял   ден   от мислене  ме  заболя глава  doh.
Днес  като   взема   Яна от яслата  мисля да отида да пробваме  тортите в сладкарница ''Неделя'' .

# 91
Според мен това не е сладкарничка а чисто и просто магазинче! Там не можеш да напарвиш детски рожден ден например, нито да се съберете 10 майки с хлапетата и да пиете кафе през зимата!

# 92
  • БГ
плами79, добре дошла, дано ти хареса при нас!!!  Peace

Според мен това не е сладкарничка а чисто и просто магазинче! Там не можеш да напарвиш детски рожден ден например, нито да се съберете 10 майки с хлапетата и да пиете кафе през зимата!

Ооо, за това си абсолютно права, хапваш, почти на крак, и бягаш!  Rolling Eyes   В Неделя не влязох на вътре и незнам как е, но масите срещу витрините с тортите са с по 4 места и е изключително тясно за мами и дечица, а за влизане с количка изобщо не може да се говори, а на тротоара едва ли ще изкарат маси, пък и движението по улицата е много натоварено?!  newsm78  Скоро ще имаме още една сладкарница, на мястото до стълбите на Клокотница, до бариертата за паркинга на Общината, да се надяваме, че ще предвидят и обезопасят място и за нас!  Praynig

Снеж, и аз съм фен на еклеровите торти!

sisil76, поздравления за малката Яна, почерпете се заслужено днес и разкажете как е било!   Heart Eyes

Къде се изгубаха другите мами, май слънчицето ги привлече и са по цял ден на разходка та не остава време за писане?!

# 93
Здравейте,извинявам си че се включвам във вашата тема,но ми трябва информация от вашия град.Аз съм от Димитровград и ми трябват курсове по Испански,а при нас няма.Ще ви бъда много благодарна ако някой ми даде някаква информация Peace

# 94
доколкото знам логос провеждат такива, намират се в бизнес центъра. телефон нямам, но мисля че от "услуги' ще можеш да си го набавиш

# 95
Днес цял ден се  каня  да ходя на сладкарница но  като отидохме нямаше места  Rolling Eyes
Съжалявам но незнам  къде има  курсове  по испански. newsm78.Сещам се  че може да  има на ул.''Раковска'' в общежитието на 4 или 5 етаж но трябва да се провери на място. Thinking

# 96
betz, ето малко инфо  http://www.jobs.bg/courses/26

# 97
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАНЧО НА ТОНИ!
ДА Е ЗДРАВО, УМНО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ!
УСПЕШЕН СТАРТ В УЧИЛИЩЕ НАЕСЕН!

Hug Heart Eyes Hug

ТОНИ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ТЕБ!
ДА ТЕ ПРАВИ МНОГО ЩАСТЛИВА ПОРАСНАЛОТО ТИ МОМЧЕ
!

Относно тортите, да споделя последното ни откритие - торта "Сюрприз" на Афродита -  страхотна е! Peace

Последна редакция: чт, 28 фев 2008, 09:11 от envia

# 98

Честит рожден ден на Панчо!

Да е много здрав и щастлив, да получи най-големите подаръци!

Честит празник, Тони!    bouquet

Ех, че хубави теми сте подхванали - торти и диети. Wink  Ние все още не сме посетили "Неделя", че пак сме пипнали някакъв гаден вирус, но доколкото разбирам не е много подходящо за деца. А пуши ли се там?

# 99
Благодаря ви много момичета за информацията  bouquet

Честит рожден ден на Панчо!
 newsm59Да расте жив и здрав за радост на мама и тате.

Приятен ден на всички

# 100
Здравейте
Искам да ви попитам някой знае ли нещо за козметично студио "Beaty".Намирало се някъде в пресечката до училище Васил Левски,под голяма,нова кооперация.
Не успях да се сетя къде се намира.Но ми се ще да чуя от вас някакви отзиви и ако са положителни ще го намеря.
Благодаря  bouquet

# 101
 Здравейте мамита!Каката ни е с грип-температура,кашляне. #CrazyНе мога да се добера до компа,вече няколко дена.Малкия непрекъснато е залепен за мен,не мога да го оставя сам,нито да го оставя на Мимка.
 Искам да ви питам нещо:Какво мислите за млечната кухня в града?Доволни ли сте от нея?На каква възраст ги записахте!
 Добре дошла за новата маминка!
честити рожден ден на Панчо

Последна редакция: чт, 28 фев 2008, 17:20 от atanaska mama

# 102
  • Някъде там на юг...
Atanaska mama,

лично аз съм доволна. Бяхме някъде на 6 месеца и нещо като се записахме, защото имахме много лош период, в който отказвахме всякаква друга храна Rolling Eyes

Лорън,

това козметично студио го чувам за пръв път  newsm78

Tony_nm,

Честит ти рожденник   bouquet

# 103
Mopsy и аз онзи ден го чух за първи път и сега набирам инфо  Rolling Eyes

# 104
                      newsm59 Честит  рожден ден на Панчо ! newsm59
Да ти е жив и здрав  и много да ви слуша  и  радва  Hug.Весело прекарване  на празника .
 И аз не съм чувала за това студио .
Атанаска мама   може да  пробвате  дали ще  я харесва  и да си прецениш разбира се   chef

Общи условия

Активация на акаунт