Отговори
# 165
Честит Рожден Ден munka1   bouquet

Нашите сополи се оказаха не толкова сериозни, дори вече поотминаха, в понеделник живот и здраве сме пак на градинка Grinning

Hug

# 166
  • Някъде там на юг...
Честит рожден ден на Munka1   bouquet

Toni4ka,

те първа ще придобиеш имунитет и изобщо няма да я спираш заради едни сополи  Wink

# 167
Здравейте, бях офф повече от два месеца сигурно .Ама то не бяха вируси, не бяха чудесии
Сега вече сме по добре и се надвям по често да се появявам
Лек ден на всички   bouquet

# 168
  • под шипковия храст
момичета, имам проблем!!!
КЪДЕ ДА ИЗХВЪРЛЯ СТАРИТЕ БАТЕРИИ???
събирам ги от около година и е крайно време да се отърва от тях! но нямам идея къде мога да ги изхвърля...
ще съм много благодарна, ако някой каже нещо по въпроса!  bouquet

# 169
Здравейте на всички мами от Хасково,рових се каде ли не ама да си ви попитам макар и тук да не му е мястото.Искам да ми препоръчате някой добър гинеколог от  Хасково и друго да ви питам какво ви е мнението  за Хигия и по специално за АГО отделението.Вече се замисляме за бебе и съм малко неориентирана.Благодаря ви предварително

# 170
Това е много относително, защото всеки има различни впечатления
Аз например раждах и двете при Стоев и много бях доволна.Обръща внимание и на родилката не само на бебето, но напоследък чух негативни мнения по него адрес. Така че всичко е много субективно

# 171
  • Някъде там на юг...
Pepitta_84,

тази тема сме я дискутирали много пъти. Мненията са различни. Аз не бих се доверила на никой тука  Naughty

# 172
  • под шипковия храст
Pepitta_84,
тази тема сме я дискутирали много пъти. Мненията са различни. Аз не бих се доверила на никой тука  Naughty
мда, върни в предишните теми, има какво да се прочете...

# 173
ok мерси ви много ще се поровя из предишни теми.

# 174

# 175
  • под шипковия храст
аха, а пък аз мога да ти дам само един съвет!
ако се замисляте за бебе, започвай да пиеш фолиева киселина отсега! Wink

# 176
Привет и от нас  Hug
Искам да попитам някой ходил ли е на прословутия цирк - моля споделете  Praynig

# 177
  • под шипковия храст
Привет и от нас  Hug
Искам да попитам някой ходил ли е на прословутия цирк - моля споделете  Praynig
и аз му се чудех на цирка! Thinking
минали години сме ходили с баткото, но честно казано не гледам точно коя е трупата, може и да не е същата. беше пълна скръб... Confused ужасно страховито озвучаване, застаряващи, не особено кадърни акробати и пр.
абе, жалка картинка! за съжаление... но за децата е някак си все пак развлечение, като се има предвид, че в града няма много атракции Rolling Eyes

# 178
  • Някъде там на юг...
А аз чак сега от вас разбирам, че имало цирк  Rolling Eyes Къде се намира? Ако някой го е посетил вече, мое да сподели впечатленията си  Simple Smile

# 179
Цирка е до Природо - математическата гимназия.Цирка е Ориент и предполагам че програмата ще е същата както предишни години.Едва ли ще има нещо ново и по-интересно.

Общи условия

Активация на акаунт