Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да си запиша час при детски нефролог и уролог?
Какво е уродинамика?
Какви са препоръките за режим при дете с урологични проблеми?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да си запиша час при детски нефролог и уролог?
За да си запишете час за преглед при детски нефролози и уролози в педиатричната поликлиника, отидете там всеки работен ден от 8 сутринта. Препоръчително е да отидете около 7:30, за да не останете без номер. За други специалисти като доц. Анадолска, д-р Буева, д-р Лилова, д-р Русинов, доц. Кюркчиева, д-р Момчилков , д-р Чаначев , д-р Панчев , д-р Пандаров , доц. Близнакова и др. Гайдаров препоръчва предварително обаждане на техните телефонни номера, които са предоставени в публикацията.
-
Какво е уродинамика?
-
Какви са препоръките за режим при дете с урологични проблеми?
Препоръчително е да посещавате тоалетната или гърнето често, да пиете много вода и течности и да наблюдавате остатъчната урина. За деца с проблеми с уринирането е важно да се създаде график, който включва често посещение на тоалетната или гърнето, пиене на много вода и течности и наблюдение на остатъчната урина.
-
Какво е дефлукс и как се извършва операцията с него?
-
Какво представлява цитологичното изследване на урина?
Това за Фуролина никак не ми хареса... макар че, същото това изречение съм го чувала тук от една шуменска аптекарка... Не знам какво да мисля вече