Chipolino или Cangaroo-каква количка ще ми препоръчате?

• 63 663
  • 362
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте!
Прегледах темата и се спрях на cangaroo даяна, почти съм сигурна че нея ще купувам,но все още не съм видяла пълно легнало положение на количката. Дали може някой да сложи една снимчица да се вижда от вътре  Praynig
Оня ден ходих в един магазин и бях почти сигурна, че това е даяната(продавачът незнаеше), но не можаха да ми я направят на пълно легнало, като обърнахме сенника и се получаваше така, че крачетата на бебо трябва да стоят малко вирнати.Реших,че не е този модел, защото съм чела, че има такова положение ,но после продавачът питал и разбрал ,че е тя ама не може повече да се пусне, за да се изравни, та на кого да вярвам незнам?

# 136
       Здравейте мили момичета. Аз за сега съм се спряла на този вариант http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/4283 !!!
      Защото ще раждам през януари и ми е необходимо и столче.
Чакам вашите мнения и ако имате впечатления от този модел.
 Някой може ли да каже Chipolino каква по народност марка е?
 Благодаря предваително  Simple Smile

# 137
  • Разпиляна във въображението
На Даяна наистина напълно легналото положение идва малко под наклон. Но аз съм много доволна от количката - маневрена и лека

# 138
ето това е нашата количка новият модел на Cangaroo Vision
има пълно легнало положение за новородено
коша се обръща, сенника се маха,лесно се сгава
има и доста положения и наклони на гръбчето които напълно задоволят изискванията за едно дете
мога да кажа за варненките който ги интересува от къде могат да си я набавят най-евтина 289лв предлава се само в оранжево и червено- на всякъде е по 300лв
пълно легнало положение, има 3 степени на надигане на гръбчето

а така е за по голямо дете като също може да се полежи на 2 нива

# 139
От личен опит препоръчвам Cangaroo триколка. Ползвахме я до 1 г и 8 м, не проскърца дори. Стабилна, проходима, лесно се управлява. Пазя я, дано да я ползваме пак по предназначение. Wink

# 140
  • София
Здравейте!Имам модел даяна на cangaroo и съм много доволна,но незнам как да я сгъна някой може ли да ми каже натиска ли се нещо или какво се прави?
Дано да не ти е късен отговора ми.
Първо - сенникът трябва да е с гръб към теб /т.е. ако бебето е вътре да е с гръб, а не в лице/. Дърпаш лостовете на дръжките /сиви са на цвят/ към теб, за да се освободят долу алуминиевите тръби и натискаш надолу. Аз личо хващам дръжката, която е в средата н азадната част, която е за разпъване и продължавам да натискам надолу, докато количката се заключи в сгънато положение. Разгъването е по обратния начин. Дърпаш лостовете на дръжките и вдигаш количката нагоре, докато се отвори добре и щракне.
Дано да съм го обяснила ясно.  Thinking

# 141
Аз май малко късно открих тази тема, ама ... През цялото време си бях наумила, че ще си купим Даяна на cangaroo, но впоследстве поръчхме Пуки на Chipolino и я чакаме във вторник да пристигне. Та, моля, ако някой има впечатления за конкретния модел на Chipolino да сподели.

# 142
Май малко съм закъсняла с отговора, но и на мен ми предстои да купувам количка и ми препоръчаха Cangaroo, мисля да взема такава, както виждам доста майки са доволни от тях..... newsm78

# 143
ето това е нашата количка новият модел на Cangaroo Vision
има пълно легнало положение за новородено
коша се обръща, сенника се маха,лесно се сгава
има и доста положения и наклони на гръбчето които напълно задоволят изискванията за едно дете
мога да кажа за варненките който ги интересува от къде могат да си я набавят най-евтина 289лв предлава се само в оранжево и червено- на всякъде е по 300лв
пълно легнало положение, има 3 степени на надигане на гръбчето

RKRASTEVA,
Тази количка определено ми хареса, (аз също трябва да купувам скоро, но някъде от София) колко тежи и имаш ли сайт, където мога да я видя ?

# 144
Аз май малко късно открих тази тема, ама ... През цялото време си бях наумила, че ще си купим Даяна на cangaroo, но впоследстве поръчхме Пуки на Chipolino и я чакаме във вторник да пристигне. Та, моля, ако някой има впечатления за конкретния модел на Chipolino да сподели.
Аз имах Пуки, купихме я миналото лято, ползвах я 6-7 месеца, след това я подарихме на сестрата на мъжо, която все още я ползва (до тук общо 1 година). Не е мръднала. Освен, че е малко по-тежка (сравнявам я с лятната си), не съм забелязала кой знае какви кусури. Направила си сравнително добър избор в този ценови клас. Със здарве да си я бутате. Laughing Пък за другото лято се змисли и за лятна Mr. Green

# 145
със сигурност ще отговоря Cangaroo- Чиполино са некачествени ,
китайски са , и имат страшно много проблеми, на кой му падне колело , материята от която са изработени се прокъсва, вярно че са на добри цени, но пък нали е затова да ти е удобна и качествена ,
чиполино разбрах от сигурен източник че се внасят части от китай и се правят в Пловдив.

# 146
Ние още не сме си купили колчика, но клоня към Пуки на Чиполино или Виктория на Кенгуро, но първо ще отидем до някой магазин където ги има изложени и двата модела, за да си направя сравнение.

Една приятелка е с Пуки на Чиполино, ми... цяла година не е мръднала тази количка, нито скърца, нито се е разпадала, и по разбитите улици се държи идеално.

Но явно зависи много на какво попаднеш и как я експлоатираш, гледам някои мамчета са доволни, други не... Но за мен моделите Пуки, Виктория и Даяната (с малки разлики) са еднакви, от един клас. Даже по характеристики пише, че Пукито е с 4 позиции на гръбчето, докато на Кенгуро са 3. А и защо Пукито да няма пълно легнало положение  newsm78 недоумявам, при положение че съм виждала легнало бебе в този модел количка...

# 147
Ето снимки с новородено бебе в пуки и на пораснало (6-7М)
Има си наистина 4 положения, включително и пълно легнало Wink.
http://images25.snimka.bg/005613692.jpg
http://images25.snimka.bg/005613665.jpg

# 148
Благодаря за отговорите, вече не съжалявам за избора си!
ronisum, вчера в парка видях една мама с абсолютно същата количка и тя каза, че е много доволна и досега не е имала проблеми ( а тя я ползва от ноември). Единствено каза, че й се е скъсала чантата, ама това не е недостатък за мен. Също каза, че всичко си сваля от количката и пере без проблеми в пералнята. Та, по този повод се чудя дали трябва нещо да пера преди да сложа бебето в количката.

# 149
Та, по този повод се чудя дали трябва нещо да пера преди да сложа бебето в количката.
Ами то си е въпрос на избор, но за мен е абсолютно излишно. Нашата количка беше в кашон, мъжо я е сглобил и беше чиста. А там където ще ляга бебето и без това трябва да постелиш с някаква тънка памучна или тензухена пелена. Майката я е прала, предполагам защото след време все пак се цапа.

Общи условия

Активация на акаунт