Chipolino или Cangaroo-каква количка ще ми препоръчате?

• 63 761
  • 362
  •   1
Отговори
# 180
# 181
  • София
Някок знае ли дали кошовете за новородено за Ексес и Виктория са еднакви.Май не са  newsm78 Аз се колебая между тези двете, иска ми се да е широк коша. А на кг дали са еднакви ?
Мисля , че кошовете за Даяна и Виктория са еднакви. Разликата в тези колички е само в дръжката, дълбочината на коша за багаж и това, че Виктория отзад е само с 2 колела, а не с 4.

# 182
Някок знае ли дали кошовете за новородено за Ексес и Виктория са еднакви.Май не са  newsm78 Аз се колебая между тези двете, иска ми се да е широк коша. А на кг дали са еднакви ?
Отиваш в магазина и сравняваш Peace.

# 183
  • София

Не са!

Мисля , че кошовете за Даяна и Виктория са еднакви. Разликата в тези колички е само в дръжката, дълбочината на коша за багаж и това, че Виктория отзад е само с 2 колела, а не с 4.

Абсолютно  Peace Зимния кош на тези модели е великолепен! Аз го ползвах, после го продадох, другата мама също беше възхитена .

# 184
Здравейте,вече от личен опит мога да споделя някои неща за нашата количка - Кенгуру Виктория.Ползваме я 6м,много съм доволна - гумите са големи,направо е трябвало да я кръстят Вседеход,минавала съм през какви ли не терени,дупки,пясък,няма грешка.Предните гуми лесно се въртят и понеже дръжката е цяла се управлява много леко.Коша съм го прала в пералня,мога да слагам малката и с лице и с гръб към мен,сенника е достатъчно голям и закрит,кошът е голям,побира да не ви казвам колко неща  Mr. Green Като недостатък - като се сгъне е сравнително широка,но нашата кола е комби и това не ме е притеснявало,другото е,че започна да скърца и периодично се налага да я смазваме,а и цветовете са малко убити в сравнение с Чиполино.За 240лв направо няма грешка,аз съм 55кг и си я мъкна с бебчето вътре навсякъде,изобщо горещо я препоръчвам +++++

# 185
И аз да споделя. Имаме Cangaroo Dayana. За мен това не е комбинирана, а направо лятна количка. Караме от май- юни месец. Няма напълно легнало положение. Просто гръбчето на бебето се пречупва и дори главичката висва назад. Не е измислено добре механизма, който държи отделните положения на облегалката. А сега зимата като облека якенцето на 7 - месечния ми син и той едва се побира. Така, че не ми вършеше добра работа нито лятото нито зимата. Има фасон. Даже една комшийка се излъга и си купи същата и сега съжалява. Има един единствен плюс- леката конструкция. Мъкна я по всякакви стъпала. Мога да я повдигна, за да заобиколя някоя дупка на улицата. Само се питам китайско производство ли са. В нета откривам само сайта на български, който е. Между другото снабдихме се с проходилка- люлка на същата марка- невеоятна е просто.

# 186
И аз да споделя. Имаме Cangaroo Dayana. За мен това не е комбинирана, а направо лятна количка. Караме от май- юни месец. Няма напълно легнало положение. Просто гръбчето на бебето се пречупва и дори главичката висва назад. Не е измислено добре механизма, който държи отделните положения на облегалката. А сега зимата като облека якенцето на 7 - месечния ми син и той едва се побира. Така, че не ми вършеше добра работа нито лятото нито зимата. Има фасон. Даже една комшийка се излъга и си купи същата и сега съжалява. Има един единствен плюс- леката конструкция. Мъкна я по всякакви стъпала. Мога да я повдигна, за да заобиколя някоя дупка на улицата. Само се питам китайско производство ли са. В нета откривам само сайта на български, който е. Между другото снабдихме се с проходилка- люлка на същата марка- невеоятна е просто.

Не обвинявай производителите, а некомпетентните продавачи, които са ти продали количката - в повечето случай те не казват, че Даяната ( както и Викторията ) има кош за новородени, който се продава отделно и се поръчва отделно Peace Кошът е еднакъв и за
Даяната и за Викторията!  Аз лично разбрах от нета, че Викторията има такъв кош, а продавачките навсякъде ме убеждаваха, че зимата трябва да слагам бебо в напълно легналото положение на летният вариант - ама аз гледам второ дете и знам как трябва да е бебо през зимата #2gunfire

Горещо преупоръчвам Даяната или Викторията - аз съм с Викторията, понеже държах дръжката да е цяла, а не да са две отделни ( понеже като е цяла дръжка може по-лесно да се бута с една ръка Peace) и исках да имам кутийка за неща  - да си слагам за по-удобно!

# 187

Не обвинявай производителите, а некомпетентните продавачи, които са ти продали количката - в повечето случай те не казват, че Даяната ( както и Викторията ) има кош за новородени, който се продава отделно и се поръчва отделно Peace Кошът е еднакъв и за
Даяната и за Викторията!  Аз лично разбрах от нета, че Викторията има такъв кош, а продавачките навсякъде ме убеждаваха, че зимата трябва да слагам бебо в напълно легналото положение на летният вариант - ама аз гледам второ дете и знам как трябва да е бебо през зимата #2gunfire

Горещо преупоръчвам Даяната или Викторията - аз съм с Викторията, понеже държах дръжката да е цяла, а не да са две отделни ( понеже като е цяла дръжка може по-лесно да се бута с една ръка Peace) и исках да имам кутийка за неща  - да си слагам за по-удобно!

Peace Все едно аз съм го писала Peace

# 188
Има нещо вярно. Аз в Продавалника видях, че има зимен кош, който се продава отделно. Отидох в Практис лятото да питам съвместим ли е с моята количка и от целия персонал един човек беше "компетентен" и каза НЕ е ! Simple Smile Но не мисля. че вече ни трябва такъв. Може би ако в началото знаех бих си купила.

# 189
  • София
Със сигурност има зимен кош за Даяна, Виктория и Пуки на Чиполино. Кошовете на Виктория и Даяната не са еднакви, Викорията е с много по-голям кош. Ферман мога да изпиша за трите колички които споменах. 3 майки сме с 3 мацки родени през ден , гледаме  ги от малки заедно. Това значи почти непрекъснато сме заедно и количките са точно Виктория, Диана и Пуки. Викторията минава от всякъде не знам дупка, трап,  преспи сняг от където да не е минала. Задните и гуми са  много по-голями и са единични което за сняг и трудни терени е върха, коша вече го споменах и другото различно е единичната дръжка. Много по-лесно се управлява. Като килограми е по-тежка, ако Пукито и Дианата са по 10,5 кг то Викторията е към 12кг. Това ,че пространството при бебе , е тясно е в зависимост от това което търсиш. Има супер широки колички  при които не можеш да хванеш мъника да седи на едно място. Трябва да е седнало назад бебето за да може да го вържеш с коланите, ако е напред трябва да разчиташ да се крепи / това са ми наблюденията от 2 такива колички, друго конкретно не мога да кажа/.  Като пространство  вътре са еднакви, поне аз за година и 4 месеца не съм видяла разлика  при положение, че малките  си  въртят  непрекъснато количките.  Проблем може да дойде при по-голямо дете и закопчаване с коланите през зимата, т.е. не пространството а  коланите са по-къси отколкото  трябва / това може и да се реши с наставки, но като взимаш количка гледаш да не я пипаш после/. И трите колички могат да се перат в пералня, без сенника / разглабят се на съставни части, по-трудно излиза това между крачетата но излиза/. Другото което плата на Пукито за мен е по-добър.
Зимните кошове са еднакви / детайлни разлики/, както и количките , адаптерите са еднакви могат да се  прихванат към количките. Както могат да се прихванат и кошчетата за кола. Дианата и Пукито са еднаки разлика в плата в нищо друго и двете са имитация на Чико. Съвсем стана ферман спирам до тук, дали някой ще го прочете до край.... Mr. Green

# 190
Persia точно такива постове ми харесват!  Mr. Green Ако имам въпроси ще питам точно за Викторията.  Grinning В един магазин ме убеждаваха, че тази количка нямала кош за новородено. Показваха ми каталога, в който на картинката нямало зимен кош. Самата количка била комбинирана и имала само кош за кола. Но аз в друг магазин видях коша за новородено - вярно може би е бил съвместим и с модела на друга количка Кенгуру. А и забелязвам, че в момента цветовете са различни и имат щампа 08. Дали няма и други промени?

# 191
  • София
Ето това отговаря на всичките питанки , хората ги продават:

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_reviews_i … 1/reviews_id/1161

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_reviews_i … 1/reviews_id/1146

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_reviews.p … e561c8ebcd0ed100d

Последния линк е съм всичките въпроси които са зададени 3 страница са.
 Ако има нещо питай. Peace Аз съм с Пукито, ако трябва да се мери трябва да ме чакаш един ден , т.е. да видя въпроса да взема метъра и на сутринта да меря. Mr. Green

# 192
  • София
Аз съм с Даяна, но със стария син десен. Доволна съм. Тя наистина е 1:1 еднаква с Пуки, само тапицериите са различни. Лека, маневрена и удобна. Не съм купувала кош за новородено, а столчето за кола ни е съвсем различно. За мен минус е това, че не може да се сгъва в пълно легнало положение. Ако имате столче - Пуки или от новите на Кенгуру, нямате проблем да пътувате с нея ежедневно. Кошът за новородено също ще ви е удобен за път. Поне аз така мисля. За дълъг път я мятаме в багажника, сгъната в седящо положение.

# 193
здравейте,вече се спрях на кенгуру,но се колебая между  виктория и vision

# 194
  • Варна
renetageo - Виктория няма да съжаляваш  Peace

Общи условия

Активация на акаунт