Chipolino или Cangaroo-каква количка ще ми препоръчате?

• 63 681
  • 362
  •   1
Отговори
# 165
И аз май ще купя Джемата.  Thinking Гледах, обикалях, бях готова да дам двойно повече пари и в крайна сметка най-много тя ми хареса. Един кусур не можах да и намеря - за сега поне.   33uu

# 166
Ми да ти кажа това което засега ми направи впечатление като кусур е , че леко се клати бебешкия кош. Не е нестабилен, просто се мести, но не в движение  ooooh! как го обясних само... но е много лека и маневрена

# 167
  • София
Джема-та е много красива, но ми се струва, че кошът е много плитък  newsm78

# 168
Не смятам, че е плитък, но може би бебето е много малко още , за да го осъзная ... newsm78

# 169
Аз избрах Cangaroo Vision и до момента съм доволна от избора си.

# 170
Момичета,
извинявайте ако ще ви затрудня, но не успях да разбера колко тежат количките Cangaroo Vision, Daisy, Victoria! Може ли някой който ги е ползвал да ми каже?
Предстои ми да купувам, спряла съм се на тази марка, но дочух, че са тежки!??

Скоро ми подариха кошница за кола от 0-13, Maxi Cosi, тя не е пълно легнало положение ! Но ми казаха, че това е най-естественото положение за бебето (както в корема на майката) и няма опасност от изкривяване? Моля да споделите мнение! Thinking

Днес си купихме Vision - тежи 13 кг заедно с всичките си аксесоари.

Поздрави!

# 171
Cangaroo са много добри колички , аз лично съм доволна от нашата  Peace

# 172
А някой ползвал ли е или дали в момента е с количка Чиполино Палома? И долу-горе на каква цена е? Днес в Хиполенд я видях и ми хареса на външен вид, на промоция е за 259 лв. някъде, а след 14.08 ше струва около триста и няколко лв. Очаквам впечатленията ви. Мерси предварително!

# 173
Ми да ти кажа това което засега ми направи впечатление като кусур е , че леко се клати бебешкия кош. Не е нестабилен, просто се мести, но не в движение  ooooh! как го обясних само... но е много лека и маневрена
Да се поправя вече. Извинявам се за невежеството си  Embarassed Rolling Eyes ooooh! Вчера ме видя моя позната със същтата количка и след като поигра с малкия ме пита " Абе защо не си застопориш коша ?"  newsm78 newsm78 И като се наведе изкара едни джаджи отдолу на бебешкия кош и го застопори  ooooh! Малееееее....... много съм зле.....

# 174
Четох, четох...хайде споделете още нови мнения за Кенгуру. Grinning За сега съм се спряла на Виктория заедно с коша за новородено.

# 175
Четох, четох...хайде споделете още нови мнения за Кенгуру. Grinning За сега съм се спряла на Виктория заедно с коша за новородено.
Аз в крайна сметка купих Кенгуру Екцес. Честно казано, много съм доволна, не съм очаквала толкова да ми хареса. Коша за новородено е по-дълбок и по-голям от този на Джемата. Летния кош има напълно легнало положение. И тук Джемата отстъпва.
Колкото до Викторията, на мен лично не ми допада.

# 176
Страшно съм доволна от моята Cangaroo Cruiser. От раждането на дъщеря ми е в активна експлоатация и не е мръднала. Плюсове:
- триколка (завива още като си помислиш)
- много стабилна,
- огромни колелета (газят дупки, тротоарни плочки, преспи и т.н. без пролем),
- кошът се обръща,
- голям стабилен кош за играчки и покупки
- три положения, вкл. напълно легнало
- една дръжка, може да се пречупва и така се скъсява количката (в асансьор например)
- чувалче за краката
- цена - 270 лв

Минус - тежка. НО - никога не съм я вдигала, големите колелета позволяват да се приплъзва от стъпало на стъпало - всеки ден така си я качвам/смъквам до втория етаж.

Извинете за разпростирането Embarassed просто това е един от изборите, за които ежедневно се поздравявам... та да споделя...
 Hug

абослютно, все едно аз съм го писала и след 2 години яка експлоатация е прибрана (живот и здраве за следващо бебче ако има)  Peace

# 177
Аз в крайна сметка купих Кенгуру Екцес. Честно казано, много съм доволна, не съм очаквала толкова да ми хареса. Коша за новородено е по-дълбок и по-голям от този на Джемата. Летния кош има напълно легнало положение. И тук Джемата отстъпва.
Колкото до Викторията, на мен лично не ми допада.
Аз също купих тази количка и съм доволна. Но - тежка е и като взема да излизам, е цяло приключение. Налага ми се да я прибирам в гаража, оттам в друга стая, понякога трябва да мъкна коша с бебето, абе тежи си. Но си струва парите, бебето е закътано , мога да го увивам колкото си искам, под покривалото - широко е достатъчно. Напълно легнало е в зимния кош. Летния ще го пробвам като се запролети чак, живот и здраве. За зимно бебе съм на 100% ЗА  количката да е със зимен кош.

# 178
Здравейте! Предстои ми да си купувам количка и бях харесала на Чиполино Джема 3в1,но се отказах от нея нещо не ми допадна като я видях на живо.Сега съм се спряла на Passenger Cangaroo изглежда ми много добра.Някой мама ползава ли я и какви са и впечатленията?
.

# 179
  • София
Някок знае ли дали кошовете за новородено за Ексес и Виктория са еднакви.Май не са  newsm78 Аз се колебая между тези двете, иска ми се да е широк коша. А на кг дали са еднакви ?

Общи условия

Активация на акаунт