Chipolino или Cangaroo-каква количка ще ми препоръчате?

• 63 704
  • 362
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Kikonka, не бой се  Hug Ще ви е таман количката и догодина Peace

# 271
  • София
Kia , и аз на това разчитам, че като го опаковам здраво, няма да има проблем  Laughing
Единственото, което все още ме спира леко за Виктория-та  е, че ми се вижда малко тесничка, в смисъл другата есен, зима, когато вече живот и здраве, ще сме минали годинката, дали пак ще се събираме в нея. Ей, това ми е дертът. Иначе все повече се влюбвам в тази количка. 

Не трябва да има пролуки при Пукито, Даяната и Викротията - в зимен вариант. Отвор остава само  отпред между чувалчето и сенника/ като се сглоби като хората/. Има  маса копчета тик-так които се захващат едно за друго или за  пластмасовата час.
За отесняването не знам - всеки си има различна представа. Малката се роди 4040 и 51  сега на 2  години е към 14кг. и над 90 см. - никога не и е била тясна - проблем съм имала със коланите. Взела съм и количка не площадка за игра- лично мнение. Типа колички / широки/ никога не съм ги харесвала. За мен недостатък е, че детето иска да седи напред а облегалката остава много по назад и се изморява и другото че като почне да се катери  в движение става кошмар.
Ако искаш отиди в парка или където има много майки с деца и прецени сама. Като погледаш известно време предполагам ще можеш да решиш кое за теб е важно. Peace

# 272
  • София
Получават се едни съвсем малки пролуки между сенника и основната платнена част, ако мога така да се изразя. Долната част на сенника аз я слагах от външната страна на пластмасовите облегалки, на които е надписа Кангару. Въпросните пробойни, откъдето може да духа, се получаваха отстрани, където трябва да се пада главата на бебето, когато то е в пълно легнало положение и гледа с лице към майката. Иначе пролуки няма.

# 273
  • София
 newsm78 Може и да не съм те разбрала- сенника има 2 тик-так копчета които се закопчават за гърба на облегалката а плата между копчетата се промушва под 'джаджата' за регулирането на наклона. Плата се опъва и не би трябвало да има проблем. Thinking/ за едно и също нещо ли говорим/

# 274
  • Варна
Ние също сме с Виктория-та, страхотна е- удобна, маневрена, стабилна. Обаче честно казано много взе да ми дотежава- бебка е вече към 8 кг и с чантата и някое багажче доста натежава. Иначе на дължина гледам в най-скоро време ще й омалее, а още се возим в зимния вариант, че ни е рано да посядваме. Ама вървим едички, та според мен си е до детенце.  Peace

newsm78 Може и да не съм те разбрала- сенника има 2 тик-так копчета които се закопчават за гърба на облегалката а плата между копчетата се промушва под 'джаджата' за регулирането на наклона. Плата се опъва и не би трябвало да има проблем. Thinking/ за едно и също нещо ли говорим/

Наистина не би трябвало да има пролуки, даже сега през жегите откопчавам тик-так копчетата и „запрятам нагоре, че иначе вътре е като в парник.  ooooh!

Та реших да взема Омниа на Чиполино. Искам да питам някой, който я е виждал на живо червеното наистина ли е червено или е по-скоро наситено розово? А зеленото светло ли е? На живо видях само синята, която като цвят хич не ми допадна...

# 275
  • София
Това го правя точно, както си написала. Peace
Говоря за друго. Слагах плата на сенника от външната страна на пластматовите облегалки за ръцете, когато бебето беше в пълно легнало положение и гледаше към мен. Така се получаваха едни съвсем малки процепи, които се падаха отстрани на главата. Но не му духаше от там.

# 276
  • София
Сега те разбрах. Hug

# 277
dineli , а защо я продаваш като си доволна? 

# 278

Мдаааа.... Thinking И аз това се зачудих. Хвали, хвали, пък накрая... Laughing

# 279
  • София
Може бебето да не иска да седи в количката. Има такива...

# 280
Може бебето да не иска да седи в количката. Има такива...

Да бе Stop.

# 281
Защото моето момиче вече не е бебе  Laughing  и не се вози в количка , а тичааа ! А за по- дълги разходки имам от каката една обикновена лятна количка ,от онези най-летния вариант ,където се сгъват като чадър ,ако се сещате ,но ние слизаме на центъра с колата , така че много рядко я вземам и нея , просто вече не ми е нужна количка !

Пък и темата е каква количка е за препоръчване и аз с чиста съвест препоръчах Чиполино , защото съм се убедила от опит , че е много удобна , невиждам защо ме нападате !Това че се продава не е нищо лошо ,просто не я използвам , а трето дете няма да имам ,така че ....Ако не сте искали препоръки защо е тази тема ? newsm78

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 18:35 от dineli

# 282
dineli , не съм искала да те нападам   bouquet, даже много благодаря за информацията, просто ми стана чудно, че си я ползвала само 4-5 месеца и я продаваш.
Нали се сещаш как прозвуча...поне аз мислех, че една количка се ползва повече от 4-5 месеца, а докато проходи  с какво я возихте след тези 4-5 месеца?

# 283
И на мен ми стана интересно, още повече че Паломата ми беше пръв избор, но не по нечии препоръки, а просто ми беше харесала в един магазин. Иначе и аз моята исках да я продавам след 6-ия месец, защото ни бяха подарили друга и тази ми стана излишна. Да, но подарената се счупи още на първото излизане и сега продължавам с моята си. Едва ли ще я сменя. Поне не на този етап. Може би напролет.

# 284
Йоана се роди февруари , количката я купихме чак през април ,защото беше модел 2008 и не беше внесена в страната все още и аз си я капарирах през март и падна едно чакане ....ползвали сме я от април до септември октомври , после вече сме излизали на разходки с нея броени пъти( през зимата сме ходили навсякъде с колата и с кенгурото ),а напролет направо тръгнахме с лятната от каката понеже вече бяхме проходили и така , затова казвам че съм я ползвала всичко на всичко 5-6 месеца !

А за нападане имам предвид това

Мдаааа.... Thinking И аз това се зачудих. Хвали, хвали, пък накрая... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт