Chipolino или Cangaroo-каква количка ще ми препоръчате?

• 63 652
  • 362
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Някой купил ли си е Cangaroo Victoria с кош за новородено? Интересува ме дали количката може да се сгъва без да се маха коша от конструкцията.

# 106
  • София
elly24 , за съжаление на много малко колички им се обръщат дръжките... На повечето се мести кошът. Аз реших, че ще направя компромис с обръщащата се дръжка.

# 107
  • Плевен
Ясмина!Мисля че ще може да се сгъне , но ще заема почти същото място.Доколкото разбирам от другите мами във форума махането на коша става за секунди и е супер лесно.

# 108
  • Пловдив
Ние сме с Чиполино Форца - много е лека и маневрена.
Единствено няма обръщаща се дръжка или сенник, но това хич не ми липсва  Peace

# 109
Ами да ви кажа за Чиполиното и Бертонито нищо не знам, аз имам Даяна - Кенгуро с кош за новородено и кош за кола тип кошница всичко за закача на количката. Тип 3 в 1 е. Забележки нямам плата е мн.добър. Ще ви направя снимки и ще ви пратя, защото виждам има интерес.
По въпроса за дръжката - да хубаво е да се мести, обаче малко колички имат тази екстра. Но ако нямат това не е проблем. Сенникът винаги може да се регулира според слънцето или вятъра, а лятото защипвате една тензухена пелена отгоре и готово. Хем сянцича, хем не му горещо на бебо.

# 110
  • Плевен
На превъртащата дръжка казват , че голям минус е това , че тежестта при натиск пада точно върху механизма - сами си правете извода!

# 111
  • Варна
На превъртащата дръжка казват , че голям минус е това , че тежестта при натиск пада точно върху механизма - сами си правете извода!

Точно така, освен това за бутане е по-трудна. При количките с обръщаш се кош (сенник) дръжката е заедно с рамата, която отива до колелата и затова бутането е по-лесно - необходимо е по-малко усилие за да се движи количката.

манна предварително благодаря за снимките. Особено ме интересува зимния кош   bouquet

# 112
Ами да ви кажа за Чиполиното и Бертонито нищо не знам, аз имам Даяна - Кенгуро с кош за новородено и кош за кола тип кошница всичко за закача на количката. Тип 3 в 1 е. Забележки нямам плата е мн.добър. Ще ви направя снимки и ще ви пратя, защото виждам има интерес.
По въпроса за дръжката - да хубаво е да се мести, обаче малко колички имат тази екстра. Но ако нямат това не е проблем. Сенникът винаги може да се регулира според слънцето или вятъра, а лятото защипвате една тензухена пелена отгоре и готово. Хем сянцича, хем не му горещо на бебо.

ще ми бъде много интересно да видя тази 3 в 1 на кангаро.

]

Точно така, освен това за бутане е по-трудна. При количките с обръщаш се кош (сенник) дръжката е заедно с рамата, която отива до колелата и затова бутането е по-лесно - необходимо е по-малко усилие за да се движи количката.

Значи ще се окаже,че  тези с обръщащ се сенник може и да са по- добри. Само ще става по бавно. newsm10

# 113
  • Пловдив
Cangaroo!

# 114
Eто това е за момента: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=242053&photo=2 Но след празниците ще ви пусна подробни.
p.s. да не се разглежда с рекламна цел  Laughing аз съм само потребител на въпросната количка.

# 115
  • Плевен
супер сладка е с кошчето и още повече с бебчето вътре Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 116
И аз съм се спряла на тази количка,но се чудех дали да взимам зимният кош,а сега като го видях мното ми харесаи да питам той отделно ли се поръчва и дали във всеки магазин където се предлага количката може да се поръча!

# 117
И още едно въпросче: манна тази количка, която си показала колко струва?(много е готина и май на нея ще се спра) Grinning

# 118
  • Плевен
Всеки , който предлага количките може да поръча и кошът.
Количката е 241лв. , кошът 115лв. , столчето за кола 65лв.

# 119
Този зимния кош няма ли да е малко излишен за юнско бебе? newsm78
За това много искам да видя пълно легнало положение на Даяната и чакам снимки от Манна или от някой друг който има такава,а също и на виктория ще ми е интересно да видя Praynig. Мисля ,че летния кош и столчето за кола са напълно достатъчни. Thinking
(Мишката ти защо не си в юнската отчетна тема забелязах, че термина ти е юни. newsm78 хайде присъединявай се Hug)

Последна редакция: ср, 07 май 2008, 14:53 от elly24

Общи условия

Активация на акаунт