Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мюсюлманството и какви са основните му вярвания?
Какви са основните разлики между морето на Бодрум и природата на Кемер?
Къде в Истанбул мога да пия хубаво еспресо, капучино или виенско кафе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мюсюлманството и какви са основните му вярвания?
Мюсюлманството е монотеистична религия, основана на вярата в един Бог, Аллах. Основните вярвания на мюсюлманите включват пет стълба на исляма: шахада (вяра), салат (молитва), закат (заръчване), саум (пост) и хадж (поклонничество). Те вярват в Корана като свещено писание и в пророка Мохамед като последния пророк, който им е донесъл Божието откровение.
-
Какви са основните разлики между морето на Бодрум и природата на Кемер?
-
Къде в Истанбул мога да пия хубаво еспресо, капучино или виенско кафе?
-
Какво представлява изкуството ебру и как се практикува?
-
Мога ли да плащам с кредитна карта в супермаркетите в Турция?

Дано в най-скоро време да се оправят отношенията ви с роднините на мъжа ти.
И мен в бъдеще като се омъжа някой ден, най-много от това ме е страх. Факта че ще бъда турска снаха, и може би ще имам свекърва туркиня честно казано ме плаши...незнам какво ме чака, че като знам повечето турски свекърви какви са ми настръхва косата..

. Всичките ми романтични представи са от ориента. В никакъв случай не бих се подложила на хипноза и доста е рисковано според мен, а и предпочитам да не знам нито за предишния си живот (ако въобще съм имала такъв), нито пък искам да знам какво ми предстои в бъдеще. По-добре е човек да си изживее съдбата без да знае според мен.
А и без това прераждане в Корана не се споменава и следователно е харам да се вярва в предсказания за в бъдеще или в прераждания.

....В NY беше върха на сладоледа разбира се ....първият ден беше около 17 градуса ....всичко живо беше по тениски ,..в събота обаче ни замръзнаха задниците ,,,падна почти до нулата .... Напазарувахме, видях се с приятелите ни, останах при сестрионката ми 2 дена и то стана време да се връщаме ....сега ше ви изчета ,,,,и ше видя дали няма нови попълнения в албумчето ни

пу-пу, страхотна е - направо еталон за свекърва
и да си втълпяваш обобщения!
и все не ставаше.Важна е психиката.Отпоснете се ! Наслаждавайте се и ще стане.Ние никога не сме го планирали но то си стана когато Бог реши.Успех и много положителни емоции и ще чакаме резултат скоро
, поощрявате ме!!