ЮЛСКОТО дете в коремчето расте!

• 11 050
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
  • непостоянно
Здравейте и от мен  Hug Да се включа и аз най-накрая Crazy

Мъжът ми ще има работа в Бургас и известно време (неопределено засега, но може би около 2 месеца) ще бъдем тук Grinning В общи линии най-вероятно точно когато дойде топлото време и хората започнат да си мислят вече за море, ние ще тръгнем да се прибираме към София  ooooh! Ха ха Laughing ама ние нали все сме наопаки hahaha Нищо де, въпросът е, че сега сме тук и ще ми е приятно да се видя с някой Mr. Green Какво ще кажеш Данибон? Flutter
Както вече може да се види прекарахме си интернет и съм доволна, че пак мога да съм сред вас Grinning
Ами това е засега Hug Отивам да наваксвам с четене Wink

ПП: Между другото довечера ще накарам мъжо да ми снима пупата да пусна една снимка, та да видите вие какво значи голям  preggo тумбак Mr. Green Направо, ще ви сложа в малкото си джобче Joy (никой да не се засяга)

# 166
Майра аз не знаех, че има разлика Blush. Имам предвид, че досега не съм ходила и въпросът ми е ще изпусна ли нещо ако отида в 23-тата седмица, а не в 18-тата. Кога се ходи за измерване на гънката и кога на другата ФМ?

# 167
  • София
Катинче, ето тук можеш да прочетеш повече за ФМ, и пише кога се ходи и какво се гледа.
http://www.mc-markovs.com/index.php?option=com_content&task= … 72&Itemid=133

Ивонче добре си се завърнала във виртуалното пространство.

# 168
Катинче, ще ходя при Томова когато се класирам, сигурно към 21 седмица. Това ще ми е единствената ФМ, надявам се, както и предния път.
Ивонче, благородно завиждам. И аз искам в Бургас, ама да не раждам там, само да маам крачоли по цял ден из Морската градина Simple Smile

# 169
Katinche, за гънката е късно вече. Тя се прави 11-14г.с. За другата мисля, че 23 е ок - тук казват около 20та, но масовото май е 21-22г.с. Аз самата ще я правя някъде към 22.

# 170
Мерси, момичета (за коремището).

nip1977, 20 седмица съм.

Дами, навън дърво и камък се пукат от студ. Виновен е вятърът. Аз не знам защо реших да изляза като вчера с късо якенце и просто сгреших много  ooooh!

За дрехите дето каза Майра... ами да... за какво да си купувам някакви дрехи с по-големи размери, след като зимата ще свърши и ще си набавям пролетни. А и сега с тази мода и кройките изобщо няма да е трудно. Аз и затова се ядосах на продавачките, защото едва ли не ме изкараха, че ще кача 30 кила още до другия месец и да се запасявам с огромни дрехи. При условие, че успешно си нося все още моите си небременни неща... Това, което си купих е размер S и има мегдан за още много, а те ми викат да си взема М - докато ми стане М торба ли да нося? Е така като се правят на компетентни много се дразня  Mr. Green

За онези курсове за бременни, няма начин да ме спечелят в 9:30 сутринта в най-голямото задръстване да се блъскам, за да ходя. Особено както е студено. Останах си в къщи и не ходя на работа за да ми е спокойно и уютно... да ставам когато се наспя и да си почивам преди да дойде малкия човек. Като се постопли, ще се запиша на курсове в нормално време, хем няма да забравя наученото Simple Smile

Тук нали стана въпрос за Мазнейкова, аз бях при нея на ФМ в 15 седмица, сега ще ходя при нея в 21 седмица на втора ФМ и след това имам час и при Марков и аз искам да съм модерна  Laughing

# 171
Дуци, ketito  мооого благодаря за количките! Hug Супер са! Peace Сега остава да намеря къде ги има! Laughing

# 172
  • непостоянно
...Ивонче, благородно завиждам. И аз искам в Бургас, ама да не раждам там, само да маам крачоли по цял ден из Морската градина Simple Smile

То да ти кажа засега не е много за разходки, че времето е кофти и естествено духа гадния вятър #Cussing out Ама го чакам да се пооправи Grinning

Дуци, мооого благодаря за количките! Hug Супер са! Peace Сега остава да намеря къде ги има! Laughing

Продукти на ABC Design предлагат в БЕБЕ МАРКЕТ  Wink Само, че незнам дали има тези модели newsm78 Трябва да провериш Peace

# 173
Майра, Тити, благодаря за отговорите! Riza_zita доста ползна информация - малко преди това се рових в сайта на Марков, но не можах да намеря тази информация  Rolling Eyes - мерси!

# 174
аз знам че първата ФМ се прави от 16-22с
втората 32с

# 175
Ивонче, благодаря! Влязох в сайта и видях интересни! Hug

# 176
Дами, навън дърво и камък се пукат от студ. Виновен е вятърът. Аз не знам защо реших да изляза като вчера с късо якенце и просто сгреших много  ooooh!

А тук е направо пролет. Има цъфнали кокичета и жълти минзухари - красота Heart Eyes Аз пък се бях навлякла с дебел пуловер и яке и умрях от жега  Laughing От времето ли, от бремеността ли вече или от застояването зимата обаче страхотно се изморих. е то верно, че разходката беше час и половина ама преди не се замислях изобщо на тия разстояния Sad

# 177
Някой ходил ли е на ФМ при доц. Томова по линия на НЗОК? И вообще възможно ли е такова изследване да мине по Здравната каса. Една мама е писала в един форум, че е ходила с направление  newsm78
Според вас началото на 23-тата седмица късно ли е за първа ФМ? При Марков има час чак за 21.03  Shocked Имам чувството, че ако трябва да чакам за да разбера пола още 4 седмици ще се  #2gunfire
Тити ти къде ще ходиш на ФМ?       
Аз си мисля че ФМ, не се покрива от здравната каса. До сега не съм чула обратното. Аз предишната пременност ходих при Томова в 22 седмица. Още когато си записвах час ме пита на колко съм години (тогава бях на 27г.) и каза, че не ми е късно да се направи прегледа.
И аз искам да е пролет. Да се разхождаме и да е слънчево. Омръзна ми с тази зима вече.

Последна редакция: пт, 08 фев 2008, 18:32 от Kokolin@

# 178
  • София
Kokolin@ Мойта приятелка ми даде една нова книга - казва се "Книга за майката и бебето" на Елизабет Фенуик, като е за периода от зачатието до 3 годинки - но е с хубави снимки и обяснения. Издателството е 2003г.
Мисля че би била полезна на всички, но е доста скъпа 40лв - но има онагледено всичко - дори сега ми е много интересна - има как да се отпочива, как да ви направи мъжа ви масаж и т.н, а за бебето - има подробни снимки дори как да се къпе, кърми, успокоява, как се държи - предполагам, че за миналите по този път няма нужда, но на мен ми е много интересна - преди бях писала за едни книги - на спок и още една - но ги изчетох и разбрах, че в нета има много повече информация и е по актуална.
За БХС и преди писах - там е само предположения на риска - не мисля, че искам да го мисля - но на ФМ ще ходя на 18.02 и там ще видим какво ще кажат.  Grinning
Понеже имам много работа неможах да се включа до сега и да пиша по старата тема и аз - от началото на бременността не съм преставала да имам желание за секс, и го практикувахме постоянно - и сега от тази седмица - изведнъж - никакво желание. Не знам дали е нормално и се надявам да мине скорооо  #Cussing out

Желая на всички лека вечер !!

# 179
Ивонче, най-накрая и ти се появи Hug

Аз ще ходя при Томова 22г.с., тя каза, че е желателно до 23г.с за 2-ра морфология  Peace не че после не може, но в този интервал се разглеждал по обстойно плода.

Ето защо всички ходят при Марков, той бил млад....че и за брат му питат, щото бил още по-млад  Laughing ей да не се разсърдите сега  Simple Smile

И да се похваля...снощи ми донесоха дневник-календара на Еврофутбол "Ние чакаме бебе"  Party страхотен е

Общи условия

Активация на акаунт