ЮЛСКОТО дете в коремчето расте!

• 11 058
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
  • София
nip1977 А, не няма как да хванеш две бебета и да сгънеш количката Naughty Даже и с едно е непосилно ooooh! Ей суга ще я потърся.
 Ако искаш влез в подфорума за майки с близнаци и ги питай, коя е най малката Peace

Няма я  Rolling Eyes Ето това ми се вижда малко
http://www.bebemarket-bg.com/kolichki5.html

Последна редакция: пт, 08 фев 2008, 14:43 от ketito

# 151
  • София
Еми, обадих се в клиниката. За сега още оборудвали кабинета на малкия Марков  Laughing Само Димитър Марков работи, за него се блъскаме всички за часове месеци предварително. Ама и той бил много млад бе, 1972 г. пише. Както и да е, тази загадка е разбулена.  Mr. Green

# 152
Привет, момичета!

Сега се връщам от дългоочаквания от мен преглед и бързам да се отчета  Grinning

Започвам с това, че пола не можахме да видим Crossing Arms
Боболечето ми е в перфектна форма  Grinning. По принцип шийката на матката ми се беше скъсила, но добрата новина, е че не се е скъсила още от последния преглед. Плацентата ми е в отлично съсътояние - много "сочна", което значи, че бебо няма да умре от глад  Laughing Обезпокоителното, е че имам хематом, който ще следим - някой имал ли е такова нещо??? Незнам как се е получил при условие, че 5 дни след като лежах за задържане (след обилно кървене) не се виждаше подобно нещо Thinking

ТоНи_79 БХС категорично заявих, че няма да правя и тя ми каза, че е по желание! За ФМ ми каза да си избера измежду няколко имена и аз избрах Марков, тъй като знам, че момичетата от форума са много доволни от него - нали така момочета  newsm78 ??? Предопреди ме, че Марков предпочитал да прави ФМ между 18 и 20 г. с.

Говорихме за витамините - каза че организмът сам не може да набави всички необходими хранителни вещества и да си ги пия моите (аз и ги показах) и мога да правя почивка от 5-6 дни месечно. Единствено трябвало да се внимава с Калция - да не се вземат прекомерни количества, но така или иначе аз не го правя.

Доста дълъг пост - после ще пиша пак  Embarassed

Последна редакция: пт, 08 фев 2008, 14:27 от Katinche

# 153
  • София
А какво стана с Мазнейкова - като бях бременна първия път всички при нея ходиха на ФМ - поне доколкото си спомням.

# 154
ketito, аз питах майките в темата за близнаците, ама май няма с моя проблем "малък асансьор", или поне не ми отговориха такива. Все пак благодаря, ако ми намериш инфо за някоя марка ще съм мнооого благодарна! Laughing

# 155
А какво стана с Мазнейкова - като бях бременна първия път всички при нея ходиха на ФМ - поне доколкото си спомням.
Нищо, там си е Laughing Сега Марков е модерен.

Ох, днес пак ме боли онзи зъб, дето ходих заради него на зъбар и нищо не можаха да направят. Уж било мъдрец. Не им вярвам Crossing Arms
Вече от болка ме боли главата, ще ида да пия Парацетамол, не мога да издържам ooooh! Мисля, че болката е от това, че понякога стискам зъби на сън newsm78
ООООООООХХХХХХХХХ  Banghead cry

# 156
# 157
Нинче, тук мненията не се броят Grinning

А каква е тази марка АВС?За първи път я чувам. Можеш ли да ме осветлиш по въпроса? newsm78
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=170840&cat=3
Ето една количка на АВС.

Ето още, но не знам има ли ги в БГ:
165 Евро:

449 Евро:

229 Евро:

154 Евро:

Като гледам тези дето са един зад друг седалнките, са по-теснички. М/у другото с триколката на Пепи ми се е случвало да не мога да влезна в някой магазин  Confused

Последна редакция: пт, 08 фев 2008, 15:00 от Дуци

# 158
  • София
Нинче, тук мненията не се броят Grinning

Grinning

# 159
  • София

Точно за тази говорех Peace
Уф, много гадно това с асансьорите  Rolling Eyes И аз с моята влизм на косъм, представям си с близнашка ooooh!
Хубаво си я обмисли,  че после ще ти е гърч Crazy

А къде ще се видите след лекцията newsm78 Аз от тази тема имам пресни спомени Laughing не ми се слуша Blush

# 160
  • София
Здравейте,
вчера додох и аз кръв за БХС, резултатите - в сряда. Сега почнах да изпадам в паника дали ще са добри...
ТоНи, къде дава кръв вчера? Аз също ходих на БХС, в Майчин Дом, също в сряда ще са ми готови резултатите. Може да сме се засекли.

# 161
Някой ходил ли е на ФМ при доц. Томова по линия на НЗОК? И вообще възможно ли е такова изследване да мине по Здравната каса. Една мама е писала в един форум, че е ходила с направление  newsm78

Според вас началото на 23-тата седмица късно ли е за първа ФМ? При Марков има час чак за 21.03  Shocked Имам чувството, че ако трябва да чакам за да разбера пола още 4 седмици ще се  #2gunfire

Тити ти къде ще ходиш на ФМ?       

Последна редакция: пт, 08 фев 2008, 16:27 от Katinche

# 162
ходила е с направление - сиреч, гинекологът й й е дал бележка, която да покаже на Томова - в коя седмица е, нормална бременност ли е и т.н. направления през НЗОК няма.

# 163
  • София
Marigold, аз бях там в 10 часа. Постоянно ми звънеше телефона  Simple Smile, ако си била там със сигурност съм те издразнила  #Crazy

# 164
Според вас началото на 23-тата седмица късно ли е за първа ФМ? При Марков има час чак за 21.03  Shocked Имам чувството, че ако трябва да чакам за да разбера пола още 4 седмици ще се  #2gunfire   

Какшо имаш предвид под първа? Измерване на гънката на врата или ФМ, при която се оглеждат бъбреци, сърце и тн органи?

Общи условия

Активация на акаунт