ЮЛСКОТО дете в коремчето расте!

• 11 031
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
И аз няма да правя БХС. Такива проценти и вероятности хич не ме устройват.Или ще се знае с пълна сигурност или по-добре хич.Най-много само да се паникьосам излишно. А за кореми изобщо да не говорим  Joy- сигурна съм че моят е най-голям,въпреки че съм една от последните за юли.Обиколката ми е към 95см-направо си ми личи отдалеч Crazy

и аз съм на същия термин като теб и вече имам бая голям корем, една роднина ми даде гащеризон и моя като ме видя умря от смях и каза че съм приличала на Алф Joy  а пък майка ми каза че на нея й личало чак в 6-тия месец, не знам това признак за голямо бебе ли е, щото съм качила около 3 кг досега...

# 136
Еее,  Pearl, супер ти е коремчето, също като мойто е. Да ти е живичко и здравичко. Laughing Ти в коя седмица си?
И аз съм от тия, дето си седят в къщи и вече изкукундрясват. Силно съм ЗА среща, ама за курсове не е ли още рано? А и курсове в пицария? newsm78 Една приятелка, дето всеки момент я чакаме да ражда каза, че се ходело към 7 месец, щото иначе всичко бързо се забравя. Тя била към Шейново и е много доволна. Имало упражнения, техники за дишане и т.н.  Ама не знам де, аз съм некомпетентна, защото ми е първа бременност.
Ако правите среща, бройте и мен!
Искам аз пак да питам за количка за близнаци. Нашият асансьор е много тесен и нищо не влиза вътре. В неделя ходихме с мъжо до Пигис Хаус и ни показаха една готина количка на Peg Perego, много лека и се сгъва, ама нямало напълно легнало положение, в смисъл, че коша е под наклон от 30 градуса. Въпреки това на описанието и пише, че става за новородени. Та питането ми е, има ли някоя мама, дето е ползвала количка за новородено под такъв наклон да даде лично мнение? newsm78
Или пък да ме насочи към марка колички за близнаци? Hug

# 137
  • София
 nip1977
Код:
Щом има наклон, не би трябвало да става newsm78, но пък щом пише в упътването. На моята пише след 6 месеца. 
Аз в парка съм виждала една триколка на АВС за близнаци, много ми хареса. Но като ви е тесен асансьора го премери и си мери количките в магазина без да се притесняваш, че ако не влезнеееее ooooh!

# 138
Абе всъщност я дайте нещо по-весело да си приказваме Simple Smile В момента съм с маска на лицето и Ники ми се смее, че съм приличала на чудовище hahaha Каза ми "Обичам те, чудовище Hug"

Хей, това е добра идея  Simple Smile отивам и аз да сътворя една "домашна" ....

Сещам се за оня виц:

Момченце пита майка си, която е с маска: Мамо за какво ти е тая маска?
Майката отговаря:За да стана по-хубава.

След 15 мин майката измива маската и детето казва - Мамо, мамо, тая маска не е проработила Mr. Green

А за синдрома на Даун нали и аз това писах - че се вижда на специалното мерене на гънката на врата, не на феталните морфологии към 16-20 седмица. Вече е късно за него. Ама както и да е - явно в нета е много трудно да предадеш някаква информция, като не знаеш човека отсреща как я приема точно. Аз и преди казах - не съм тук да убеждавам никой за нищо - просто предавам информацията, която аз знам, пък нататък всеки си решава за себе си Peace

Pearl, много готино коремче.

За дрехите за бременни - аз до края си носех моя си номер - даже джинсите, които носех март-април (22-26г.с) така и ми останаха широки на корема. Така че не бързайте да си купувате дрехи с 1-2-3 или там колкото ви съветват продавачките номера по-големи. По-добре си вземете сега каквото ви става засега, пък по напролет и на лято вижте как вървите и мерете пак Peace

# 139
  • София
Katche мерси за телефона на Томова. Двоумя се между нея и Марков
Какъв е плана за срещата Simple Smile Бих искала да дойда
Днес съм на преглед  Laughing, надявам се да видим пола

# 140
Вече и аз приличам на чудовище  Crazy

Мале момичета вчера сме си писали и в двете теми  Crazy
Дааа, щото там още се пише за папкане  ooooh! тука нали ни секнаха кефа  Peace

nip1977 , абе то е ясно че няма нищо да научим....аз по-скоро съм за моткането и запознанството с мами от тук  Simple Smile че с това висене вкъщи ще почна да кудкудякам ....

София
12. 02. 2008 г. – 09.30 ч. в пицария Мис Каприз (ул. “Коста Лулчев” 13, зад х. Плиска) – Д-р Татяна Ралчева, специалист по детски болести, Национално сдружение на педиатрите от извънболничната помощ, София ще представи темата “Захранване на кърмачето. Най-чести грешки и проблеми.”

В понеделник ще ви подсетя....аз ще ходя bowuu

# 141
Здравейте и от мен!И аз съм за среща,ако е през седмицата ,че тия два уикенда ще бягаме от София!Особено втория,ще идем до морето при мойта кака!Тя живее във Варвара!Ще я приобщаваме към нета-носиме й компютър!Пък и трябва да видим бебетата- кучета!Както каза мъжа ми тая година ще се увъртим в бебета-кучката на сестра ми роди,чакаме кучето на село и то скоро ще ражда и живот и здраве юли и наш"то бебе! Joy

# 142
Shada, идвам и ааааз! Само кажи час и място за срещане!Не само,че се разкудкудяках, ами и закукуригах! 

Аз в парка съм виждала една триколка на АВС за близнаци, много ми хареса. Но като ви е тесен асансьора го премери и си мери количките в магазина без да се притесняваш, че ако не влезнеееее ooooh!
Ами аз меря във всички магазини и асансьора премерих ама тв`а е проблема. Не влизат в отворено състояние. А като си се представя със сгъната количка и две бебета на ръце, не се виждам много. newsm78 А каква е тази марка АВС?За първи път я чувам. Можеш ли да ме осветлиш по въпроса? newsm78

# 143
нип, на кой етаж сте? Долу във входа има ли някакво помещение, релса да заключваш количката, изобщо нещо, което може да ти позволи да я оставяш долу? Това може да е сериозен проблем.

# 144
Ми сериозен проблем се оказва, защото сме на седми етаж, мислили сме евентуално за заключване, още не знам дали ще стане, не съм видяла място, за което да може да се заключва,затова ми се ще да можем да се побираме всички в асансьора.

# 145
  • София
Това го копнах от един форум , в който проф.Кременски шефа на националната генетична лаборатория е писал , но на мен предната седмица ми каза почти дословно същото : "Феталната морфология е високоспециализирано изследване, което се провежда във всички седмици на бременността.
Най-информативно е в 18-21 седмица, когато се вижда почти всичко, което може да се види на ултразвук. ПОРАДИ ТОВА В ТОЗИ СРОК СЕ ПРЕПОРЪЧВА НА ВСИЧКИ БРЕМЕННИ, НЕЗАВИСИМО ОТ ПРЕДИШНИ ПРЕГЛЕДИ И ИЗСЛЕДВАНИЯ.
За провеждане на фетална морфология има 2 основни изисквания:
1) Ултразвуков апарат от висока класа - може и двуизмерен.
2) Ултразвуков специалист от най-висока класа -имайте в пред вид ,че не всеки може да я направи.
Стандартите за фетална морфология в 18-21 седмица са от около и над 20 минути. В някои случаи може и по-дълго. В други срокове на бременността прегледа може да бъде и по-кратък, но не по-кратък от 10 минути."

# 146
  • София
Момичета, като говорим за ФМ, сега разбирам че доктор Марков не е само един. Аз имам записан час, обаче откъде да знам дали е при специалиста д-р Марков или при другия лекар, който може и да е също специалист. И изобщо и двамата ли се занимават с ФМ? Моля тези, които вече са били на преглед да споделят. Нали знаете, само си търся поводи за притеснение, ама...

# 147
Момичета, като говорим за ФМ, сега разбирам че доктор Марков не е само един. Аз имам записан час, обаче откъде да знам дали е при специалиста д-р Марков или при другия лекар, който може и да е също специалист. И изобщо и двамата ли се занимават с ФМ? Моля тези, които вече са били на преглед да споделят. Нали знаете, само си търся поводи за притеснение, ама...
И аз това се чудих снощи?? При кой ли съм си записала час??? newsm78

# 148
Тони, кажи ти на кой адрес си, де Laughing
Марков за който повечето говорим е от МЦ Марковс и има адрес в първия пост на тази тема Peace

# 149
  • София
http://www.mc-markovs.com/index.php?option=com_content&task= … 42&Itemid=146

в клиника Марковс има двама бе. И втория е 77 набор!!

Общи условия

Активация на акаунт