Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е точната рецепта за лимонова маслена смес?
Какво представлява бялото течение по време на бременност и дали е причина за притеснение?
Как влияят качените килограми върху размерите на бебето по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е точната рецепта за лимонова маслена смес?
За да създадете точна лимонова маслена смес, добавете една ампула есенция от лимон към 500 мл течност. Разтворете го в 3 супени лъжици масло. Ако миризмата на масло все още е силна, увеличете количеството на есенцията или разредете с повече масло. Уверете се, че следвате точно указаното съотношение за най-добри резултати.
-
Какво представлява бялото течение по време на бременност и дали е причина за притеснение?
-
Как влияят качените килограми върху размерите на бебето по време на бременност?
Влиянието на качените килограми върху размерите на бебето по време на бременност е индивидуално и зависи от генетични фактори. Не е доказано, че качените килограми пряко влияят върху размерите на бебето. Различните случаи, при които майки с различни килограми раждат бебета с различни тегла, показват, че това е въпрос на генетика и не толкова на натрупаните килограми.
-
Какви са причините за забравянето по време на бременност и как да се справим с него?
-
Какви са препоръките за работа по време на бременност?

!
оказа се , че работодателя е виновен 
Аз първо да кажа че ми липсвахте
Единият е в бившата Валентина, нали сега е терговски център. Там продават по-спортни дрешки за бременни. Другият е в новия търговски комплекс зад кафене Монако, ако се сещаш, близо до Полицията се намира. В този търг. комплекс все още има само няколко магазина, единият е за бременните, има по-така фръци дрешки и бельо. От там си купих туниките, един сутиен без банел и два чифта по-широчки бикини. Общо за тези неща дадох 100 лева, мисля, че е много добре, сравнено с цените, които съм виждала тук
Има и официални дрешки за мами, които работят с бизнес облекло, има и модерни полички, 3/4 панталони, въобще хубави неща, ако ви се инвестира в нов гардероб за няколко месеца. На мене не 

Много се надявам да не се разболея
Сега ще си правя чайче малко да се затопля.
Има ли някакъв крем за мазане на зърната? Понякога, като изляза навън и като ми се стегнат зърната от студа, направо умираааам!

Обаче много странно, акушерката каза, че са още ниско дълу под пъпа, а аз усещам пърхания и горе и долу
Докато траеше прегледа доки каза, че човечето си бъркало в устата, но аз нямаше как да видя