ВРАЦА - 8

• 9 782
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
и моя е на 12,само че юли месец Simple Smile

# 151
http://club.biberonbg.com/list.php?8  ето линк към сайта за който говорех,предполагам че ще има интересни неща за всички.

# 152
Здравейте мами,
рано-рано сте се раговорили Simple Smile, ние с моят мъник още се кърмим- дай боже да имам още няколко месеца мляко. На мен кърмата ми дойде на 2-ят ден (заради секциото идва малко по-късно). Но аз пък нямах бебе- малката беше на системи и трябваше да се цедя, но при мен свърши работа и когато ми дадоха бебка на 5-я ден тя си засука сладко, сладко та до сега  Laughing Иначе не ме е боляло, даже когато имаш мляко и бебето суче е супер облечаващо Simple Smile

# 153
понеже тази седмица ще ходя на изследвания да ви питам,цитонамзката кой ви я направи,предполагам че е лекаря който следи бременността ви newsm78

# 154
на мен гинеколожката при която си ходя ми я взе

# 155
на мен също гинеколожката, при която ходя

# 156
Момичена не се панирайте излишно за първите дни с бебо и за кърменето. На мен никой не ми помагаше освен мъжът ми и всичко си вървеше мног одобре. Важното е да не се стряскате. То освен да го преобувате и храните друго няма какво да се прави.
За кърменето- кърмата слиза след като се махне плацентата, тъй че няма значение дали е секцио или нормално. На мен също ми дойде на втория ден, но в началото бебо се наяжда от коластрата само, тъй като още му е малко коремчето  Heart Eyes Аз бих ви посъветвала да не обтривате зърната с вълнени кърпи и други подобни. Има достатъчно кремчета тъй че ако нещо ви заболят зърната може да ги използвате. Моите бяха разранени и бебо като засмучеше направо сълзи ми тръгваха #Crazy Взех си Лансинох и за няколко дни се оправих. Има кремче и на Авент.
Също е мног оважно да знаете, че трябва да изцеждате не гърдата от която бебчето е сукало а другата. Това го запомнете защото навсякъда съветват след като бебето се наяде да изцедите гърдата докрай, а това води до свръхлактация. Аз си докарах такава, но като започнах да се цедя правилно всичко се оправи. Цедите другата само да степен на омекване, а не докрай  Peace
За киселините- аз нямах почти никакви, а бебо си беше с доста коса. Пиех газирана вода като имах. Установих че ми се получават сам оот кафето и го намалих до една малка чашка на ден  Wink

Ами засега това се сещам от личен опит  Hug
Целувки и лек ден   bouquet

П.С Сетих се и друго- не миите гърдите със сапун последните месеци, защото се изсушават зърната и по лесно се цепят после  Peace

# 157
и на мене лекарката при която ходя
Аз от сега съм напращяла Joy незнам какво ще правя до 9-тия месец сигурно няма да мога да си намира сутиени и така мя болят че не мога даже да ги докосна понякога и дрехите ми дразнят чудя се какво да ги правя? newsm78

# 158
Нещо се изгуби народа днес newsm78

# 159
  • пяната на дните
 Здрасти! Много сте ми сладки бременните мами! Няма да се шашкате с това прочуто кърмене, вие поне имате едно предимство пред другите майки и то е форума. Значи, като се появи проблем с кърменето, и не го споделяте в отчетни, където всички са горе долу на вашия хал и с вашия опит, ами отивате директно в кърмаческия и разказвате надълго и нашироко какъв ви е проблема. Иначе и аз съм насреща, мисля, че съм способна и акула да накърмя, ако ми се наложи, въпреки, че първите 4-5 месеца кърмех и ревях. Напоследък рева, че не кърмя, ще взема да си родя нещо за кърмене  Heart Eyes

# 160
днес отметнах едно от направленията-за кардиолог.нямам шумове в сърцето,всичко е ок Grinning утре съм пък на зъболекар Sad за следващите изследвания мисля да си ги направя в св.Ана,разбрах че там има лаборатория.вие какво правите в това хладно време?

# 161
Здравейте и от мен!Към  бременеещите мами един съвет-по -малко да се притесняват,каквото и да им се налага да изтърпят да знаят,че най-щастливия момент е този в който гушкаш бебето си за пръв път!Днес си спомням този момент,защото моята дъщеря става на 3 год.По този повод ви черпя виртуално.

# 162
Ами аз когато няма работа играя не се сърди човече онлайн,много е зарибяващо.Иначе относно шума в сърцето някога когато още учех ходих на лекар понеже нещо бях болна.Лекаря ме слуша каквото ме слуша и измисли че имам шум в сърцето.Прати ме при един който работи в СВ.Анна но и в мездра в болницата.Отивам аз в св.Анна д аме слуша,човека ме гледа 30мин и ми вика никакъв шум нямаш,паднах си от смях.Отиваш за едно да те гледат пращат те за друго да те преглеждат.

# 163
ААА мерси за тортичката,както съм гладна сегаааа ммммм smile3525 и да ви е честит празника.

# 164
Много здраве, щастие и късмет на дъщеричката ти желая.   bouquet А тортичката е убиец....как ми се преяде..само да ми падне това tweety  smile3508

Общи условия

Активация на акаунт