ВРАЦА - 8

• 9 743
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
Честит двоен празник мацки

На ценителите на хубавото вино

И на почитателите на любовта

# 196
хей добро утро на всички Simple Smile снощи май сте се опиянили от любов та ви няма сега никакви  Mr. Green лек ден на всички   bouquet

# 197
Добро утро и от мен.Как сте?
Моя подарък за вчерашния ден беше едно цвете в саксиика.Аз му подарих едно панталонче.Спрепнах и една хубава вечеря.Абе добре си прекарахме.

# 198
Здравейте и от мен!
Ние си направихме общ подарък--- прахосмукачка. Нашата гръмна преди месец и сега имаше повод та се възползвахме EmbarassedИ затова не бяхме на кръчма ,а си бяхме у дома.Приготвих романтична вечеря,свещи навсякъде и така изкарахме празника
Омръзна ми това лошо време ще взема да се прехвърля да живея на някой екзотичен остров та да не виждам повече зима

# 199
Добро утро   bouquet
Ще ви попитам, когато започнахте да давате на бебчовците кисело мляко, дали сте слагали оризова вода и как сте я правили. Аз рецепта си намерих, ама с нея половината посуда в кухнята изпоцапах  1dishes Много е врътня за 50 мл оризова вода  ooooh!

# 200
добро утро момичета.едвам станах от леглото,след малко ще излизам,че съм на зъболекар.вчера какво влънце беше а днес......желая ви приятен(доколкото може)ден и усмивки Laughing

# 201
_baby аз кърмих Марти до 1 год и чак тогава започнах да му давам кисело мляко,но само разредено с малко преварена вода в началото после и без разреждане.Съжалявам,че не ти помогнах

# 202
а да знаете къде се ходи за иследване на кръвна група,че само то ми остана newsm78

# 203
Моите изследвания на кръвната група ги направиха в болницата.На 3 етаж ли?...абе забравила съм на кой етаж,но е на по-висок Grinning.Там заносех изтеглената вече кръв,платих и след не знам колко си време ми беше готов резултата.Извинявам се за неточностите,ама беше преди повече от 3 години.

# 204
Добро утро   bouquet
Ще ви попитам, когато започнахте да давате на бебчовците кисело мляко, дали сте слагали оризова вода и как сте я правили. Аз рецепта си намерих, ама с нея половината посуда в кухнята изпоцапах  1dishes Много е врътня за 50 мл оризова вода  ooooh!

Аз започнах от 4 месец да и давам кисело мляко.Не съм кърмила,защото така и не ми дойде кърма/без да броя двайсетина грама издърпани с много зор с помощта на помпа/.Но не съм слагала оризова вода.А мляко разредено с преварена вода и малко захар.

# 205
Искам да попитам има ли някой, който да се е абонирал за списанието "Писмо до родителите" разпространявано от Фелиситас и дали сте доволни?
http://myfelicitas.com/parentmain/parentmain.htm

# 206
Моите изследвания на кръвната група ги направиха в болницата.На 3 етаж ли?...абе забравила съм на кой етаж,но е на по-висок Grinning.Там заносех изтеглената вече кръв,платих и след не знам колко си време ми беше готов резултата.Извинявам се за неточностите,ама беше преди повече от 3 години.
ох,пак ли трябва да давам кръв?всичката ми я източиха покрай тези изследвания Cry

# 207
_baby аз също не съм разреждала с оризова вода даже не съм чувала за такова нещо.Знам,че се разрежда с вода от овесени ядки,защото кис.мляко запича и така да се балансират нещата с овесените ядки.А за оризовата вода знам че запича.
Калоян го почнах от 3 месеца на кис.мляко,защото кърмата ми спря, и от началото му го разреждах с преварена вода в съотношение 2:1/мляко:вода/.Вече го пием не разредено.
С това мога да ти помогна само.

# 208
Мерси момичета, направих и и без оризова вода  Peace Ама не го изпи цялото, нещо не и хареса много  Sick
На мен доктора ми каза да го правя с оризова вода, ама защо не си спомням какво ми обясни  hahaha

# 209
_baby от началото не им харесва много защото не са свикнали с вкуса му,но след това много им харесва.Ти до сега адаптирано мляко ли си и давала или си я кърмила?

Общи условия

Активация на акаунт