ВРАЦА - 8

• 9 753
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
Честит Рожден ден на Цвети да е жива и здрава и много бежгрижни игри!
А вие бременките не се страхувайте.Като ги вземете мъничките всичко си ви идва отвътре.
litle angels аз съм най-доволна от Св.Ана и само там ходя и децата само там водя.

# 166
и аз да честитя рождения ден на Цвети newsm51,да е много щастлива,палава и игрива,и разбира се жива и здрава
gretacvetina не така с показа на тортата,че ако е тука нищо няма да остане tooth
слаи-значи добре съм се насочила за изследванията

# 167
Честито на Цветинка  И да си изкарате весело   bouquet
Аз си чупнах малко от торатата

# 168
честит рожден ден на Цвети и от мене  party023 да ви е жива и здрава и тортата е много хубава а както си падам по сладко 1/2 ще изпапкам

# 169
Момичета, моля,ако някоя от вас има визитката на д-р Бисер Тодоров да ми пише. Не ми трябва телефона му, имам го, за друго става въпрос. Praynig

# 170
Аз не знам нищо за Тодоров и не мога да помогна  Sad

Последна си лягам и май първа ще стана  Shocked

# 171
Добро утро на всички Wink, тъкмо да кажа че съм изпреварила _baby ама на- видях, че и тя е онлайн hahaha
Лек и ползвотворен ден на всички мами Hug

# 172
Благодаря на всички мами за пожеланията smile3525.Много здраве и късмет и във вашите домове.Успешен ден на всички.аз отивам да се трудя.

# 173
Добро утро  Stop
Аз съм станала още в 6:20, но ме беше срам да пиша Blush

# 174
Много рано ставаш  _baby аз едвам за работа ставам
Айде сега Добро Утро и от мене и лек и успешен ден на всички във Форумчето ни  bouquet Money

# 175
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЦВЕТИНКА!!!
Да ти е жива и здрава и много любов да носи вкъщи!!!
А това е за мама с малко закъснение

# 176
Сиска заповядай http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5151684 съжалявам за качеството ,дано се чете

# 177
здравейте и от мен  Grinning днес май ще се ходи на разходка, поне тук в Криводол е много слънчево и надявам се да стане и по-топличко. Лек ден на всички  Hug

# 178
Ей,зажаднели майки бре Wink.Видяхте малко слънце и веднага форума празен Peace

# 179
Аз съм тук  Stop
Ходихме на консултация и казаха че изследванията са добри и няма проблеми малката  Hug

Общи условия

Активация на акаунт