Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви био-продукти използвате или купувате и вярвате ли в техния био-произход?
Използвали ли сте някога пелени за многократна употреба или винаги сте използвали стандартни?
Какви са вашите възгледи за биогоривата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви био-продукти използвате или купувате и вярвате ли в техния био-произход?
-
Използвали ли сте някога пелени за многократна употреба или винаги сте използвали стандартни?
-
Какви са вашите възгледи за биогоривата?
-
Бихте ли обмислили покупката на екологична кола и екологична къща и колко бихте платили за тях?
-
Колко „екологичен“ е вашият град?

Ненавиждам сегашнита с някакви миниатЮри от плат отдолу
Цялата на весели далматинци
Бих отгледала и Киара с нея,ако в онзи момент беше възможно да се пренесе,нищо,4е беше на 9 години.После майка я продаде или подари...Сегашната е Инглезина,плата е супер ка4ествен,прала съм я многократно,не е мръднала,коша от долу поема 1 торба продукти,което за днешно време си е живо постижение
Бих я покрила някъде на вилата аз,да я подаря,нямам на кого,вероятно мъжо би я продал...

,макар че не съм от най-опазващите
Ужасссссс.
.Само бродото във което са врели зелен4уците ли използвате или смилате и зелен4уците с робот.Аз до сега смилах вси4ко със робота,но Габи взе да се запи4а все по 4есто и педиатърката ми каза,4е сигурно е от бродото и да съм смилала зелен4ука със пассавердуре на ръка защото така фибрите не преминавали във бродото.Но за мен голяма файда няма,защото вси4ко си мина през цедката така или ина4е