Отговори
# 60
Привет и от мен момичета!!! Grinning
Аз се чудя коя вестителка да си избера,но и това ще стане скоро. newsm78
Ася не се притеснявай,ние също не сме пазарували още.Аз съм суеверната в нашто семейство,е и свекърва (тя пък иска6е чак като родя да купуваме нештата за бебо).Наскоро ходихме с таткото и си избрахме всичко почти креватче,количка,столче за кола и т.н.Не мисля,че пазарът за мъничето отнема много време,а и така да е е много приятно.Все пак сме решили като вляза в 9 да купуваме smile3521
Джул внимавай с това местене да не се преумориш...
Ах,искам да питам за полагаемия ехограф.От мойта ЖК ми казаха,че ми се полагали 2 по ЗК,първия в началото с регистрацията,а втория в 20 седмица.Само ми поискаха една снимка(аз си ходя на ехо всеки месец в Шейново) от ехото да сложат в картона и нищо повече.Дали е така наистина или искат да си плащам,щото аз в Шейново пак си плащам,но ми обръщат и внимание? smile3512
Хайде лек ден мамчета,че ако всичким пишеха толкоз много нямаше хич да смогваме да се четем newsm62  love001 newsm03

# 61
Ася и ние първоначално бяхме избрали за момиченце- Екатерина, страшно ми харесва това име, ама няма свекита с "Е", даже и Катерина ми харесжа, ама и с "К" няма, затова се спряхме на Габриела а и мъжа ми е влюбен в това име Simple Smile
Ася20 ще има обработка и то здрава на мъжо, няма къде да ходи, аз си му знам подхода, ще склони  Laughing
За бебето имаме един термометър за вана, подарен от едни приятели и един каучоков биберон на Чико от едно списание  Embarassed
jul аз в София съм се местила 4 пъти и никога не  ми е било по трудно от колко сега като съм бременна, много мразя да се местя, пожелавам ти бързичко да се установите и не се претоварвай каквото ще да става  Wink

# 62

Момичета, на някоя да са правили вече запис на тоновете? Имам предвид по-продължителни - около 30мин до час?

На мен на 30.01 на ЖК за първи път ми правиха запис на тоновете, но доколкото разбрах, се прави малко по -късно към 32 - 34 седмица. Аз тогава бях 31, но бебето върви с 10 дни напред и затова, а и ми издадоха по дълъг болничен, към който трябваше да се прикачи и записа.

# 63
Да, Asja, теб имах предвид.Видях те на "бременната" снимка.  Wink
На мен от време на време ми излизат едни кафяви петна по лицето,после избледняват,а после пак се появяват...!И едни гадни пъпки-по същата формула!Има дни,в които ме е срам да излизам навън.  Embarassed

По принцип никога не съм имала проблеми с кожата, но откакто съм бременна, кожата ми е много хубава. Устните също. Само носът ми леко се поду. Между другото, най-добре ми се отразява на лицете измиването на грима вечер с ей този гел на Лореал:

# 64
адашке името Екатерина е супер и е на светица-момата ще си има и имен ден на хубав празник Peace.аз сега купих комплекта за изписването,ама са сладки тия неща.до после мами,ще полегна че навън пак е 30 градуса.

# 65
Заради ниския хемоглобин една бъдеща мама писа за рецепта за салата:червено цвекло,морков и зехтин,лимон и сол.Аз току що си купих и мисля да я пробвам цвеклото предполагам може да се яде сурово,а има ли значение съотношението в смисъл ако настържа повече цвекло да не ми стане нещо.

# 66
Леле колко много сте изписали пак, за тоновете на бебето и моята лекарка ги слуша за около 30 секунди.
А за покупките и ние нищичко не сме купили още Embarassed обаче март месец ще започваме да щурмуваме магазините  Laughing и ще купим всичко наведнъж

# 67
  • Пловдив
Ася20, престани да ни дразниш с тези летни температури Crazy Тук е гадно, сиво, мрачно, потискащо време, все пак  Grinning.
А за другата Ася- малко бабини деветини Grinning - ама с тази хубава кожа, обикновено момчета се раждат newsm53 Пък и друго се сетих. Навремето майка ми като чакала второ дете - аз първо, момиче - сънувала, че ще има пак момиче и се казва Екатерина. Е, имам брат newsm47

# 68
Jul,   Joy Joy Joy Joy
А моята кожа е по-гадна от всякога, а момче чакам. За женско име си бях харесала Алис, но момъкът ще е Аспарух - на баща си. Иначе Екатерина и Габриела са супер имена!

# 69
  • София
Ясмина на мен ми прави док записи от края на 6-ти месец, само миналия път пропусна. Всеки път си лежа поне 20-30 мин. тя ми каза, че така като е по-дълго може да се види ако се появят някакви контракции (леки които може да не усещам) или някакви отклонения в тоновете и затова е толкова дълго. Ама на мен ми е много забавно защото бебо започвя ако да рита и да цели магнитчетата дето са ми на корема, много е смешно Simple Smile
За кожата бярво че бабите казват че като жената "погрознее", значи чака момиче, ама май не е много вярно - е ще видим през април, ама аз отново влизам в пубертета Simple Smile Еж е 100% мъж пък така се подувам, носа ми е огромен и толкова пъпки през живота си не съм имала. Аз наистина през пубертета нямах пъпки, а сега на лицето, на гърба, на корема, абе гадост.......лишей ми излизат, просто гадна работа Sad Ама здраве да е, важна е каузата, важното е бебчето да е добре и да е здравичко пък аз после ще се оправя Simple Smile

# 70

Ясмина,

На мен ми слушаха тоновете час и нещо миналата седмица в Шейново,защото отидох с контракции,но не мисля че е нужно толкова много.Май само при проблем или раждане го правят така дълго.

# 71
  • Бургас
tsvetozaralakova, наистина по ЗК ехограф се полага два пъти Peace За първия път съм сигурна, че е в 3-ти месец; за втория - писах одеве, при мен ще е в 9-тия, защото си плащам всеки месец за преглед с ехограф и оставихме втория полагаем за последно.
И аз съм чувала това за погрозняването и разхубавяването. Аз се разхубавих и с двете бременности, дори една позната още настоява, че не може да чакам момиче Crazy, така че явно не е вярно. Но аз по принцип съм с хубава кожа и дори по време на цикъл рядко имам проблеми. Другото, което съм чувала е, че без значение какъв е полът, ако майката погрознее бебето ще прилича на нея и тя погрознява, защото то и взима красотата. Ако се разхубави, бебето ще прилича на таткото; за сина ми се оказа вярно, сега ще видим при госпожицата как ще бъде Flutter

# 72
Заради ниския хемоглобин една бъдеща мама писа за рецепта за салата:червено цвекло,морков и зехтин,лимон и сол.Аз току що си купих и мисля да я пробвам цвеклото предполагам може да се яде сурово,а има ли значение съотношението в смисъл ако настържа повече цвекло да не ми стане нещо.

Нищо няма да ти стане. Стържеш цвеклото сурово и го ядеш на салата. Единственото гадно е, че салатата става кърваво червена... Иначе е много вкусна!

адашке името Екатерина е супер и е на светица-момата ще си има и имен ден на хубав празник Peace.аз сега купих комплекта за изписването,ама са сладки тия неща.до после мами,ще полегна че навън пак е 30 градуса.

Да, името наистина е хубаво. Пък и го сънувах!

А за другата Ася- малко бабини деветини Grinning - ама с тази хубава кожа, обикновено момчета се раждат newsm53 Пък и друго се сетих. Навремето майка ми като чакала второ дете - аз първо, момиче - сънувала, че ще има пак момиче и се казва Екатерина. Е, имам брат newsm47

Я, какво съвпадение! На мен ми се ще момиче, но докторът не може да каже със сигурност. Клоняло уж към момиче, ама хич не бил сигурен! Още тая надежда...  Joy

# 73
Zaki относно цвеклото нищо няма да ти стане аз също съм с нисък химоглобин и си правих салата само от цвекло защото нямах моркови не е лошо но е много сладникаво и много не ми хареса.

# 74
На мен тонове само по 2-3 мин са ми слушали, и отгоре на всичко съм след месец на преглед а мислих че след като влезем в 8мия трябва през 2 седмици да ходим за тоновете. Ако за този един месец  с бебка нещо не е наред няма как да разберем  Shocked
доли много хубаво прави твоята лекарка  Peace
За кожа и коса съм много доволна, лицето ми е чисто (и преди нямах оплаквания де, нямам проблемна кожа)а косата ми изсветля и стана гъста и расте с дни. Жалко че после ще почне да капе. И чакам момиченце така че е до хормони според мен Simple Smile

Последна редакция: пт, 08 фев 2008, 14:25 от Aquariel

Общи условия

Активация на акаунт