Отговори
# 75
Момичета аз много не пиша но Ви чета всеки ден , може ли да попитам някоя от Вас ходи ли на консултации в Тина Киркова ( това е към софийските мами )  Wink

# 76
Запис на тонове се прави всяка седмица от 32ра седмица.  Peace

Аз исках да ви питам, чували ли сте нещо от сорта, че не е хубаво детенце да се кръщава на починал роднина? В слуачая баща ми Sad

# 77
Здравейте, нека и аз да се включа днес, че както пишете с тази скорост, като нищо да проспуна цяла тема:)
Относно кожата - и аз си харесвам много моята, а косата ми стана просто супер - изобщо не капе - не мога да си я позная. Преди да забременея косата ми падаше доста, защото я боядисвам всеки месец и се изтощава, въпреки че се грижех за нея. Сега пак се боядисвам - макар и на месец и половина два, но от косата ми не пада нищо - или почти нищо, даже когато се къпя и сресвам. А и още нещо положително - косъмчетата по краката въобще не ми растат - използвам ножчето за брсънене около веднъж на 3 седмици и дори тогава не е нужно, защото имам само няколко много нежни поникнали косъмчета, които въобще не се забелязват - все едно съм си правила кола маска преди няколко дни:) Относно това се чуваствам невероятно, защото мен епилацията и колата много ме болят и всеки път почти се разплаквам от болка и се оплаквам , че съм жена,но сега е рай!!!! Кожата по тялото ми е станала много по-нежна от преди, което също може да се дължи на непрекъснатото мацотене с разни кремчета и масла против стрии, но е факт.

Относно кръщаването на починал роднина - чувала съм, че не хубаво, но аз лично не съм никак суеверна - зависи как го чувастваш.

# 78
  • София
Запис на тонове се прави всяка седмица от 32ра седмица.  Peace

Аз исках да ви питам, чували ли сте нещо от сорта, че не е хубаво детенце да се кръщава на починал роднина? В слуачая баща ми Sad

И аз знам, че не е хубаво, но незнам защо. Още преди време преди да забремения с мъжа ми сме си говорили и понеже той искаше ако имаме момче да го кръстим на единия му брат, който е починал, мислехме даже да променим малко името, но след като е така да се каже наречено на този човек в последствие се отказахме точно заради това. Може да е глупаво и да е сеуверие, но си е въпрос на мнение.

Относно косата и моята стана много хубава, въпреки че аз винаги съм имала хубава коса ама сега немога да я събера, расти с такава скорост, че вече ми е до кръсдта, нищо че я подстригвам редовно и стана една лъскава и хубава, само жалко че сигурно после ще започне да капе Simple Smile

Ама нищо важно е бебо да е добре Simple Smile

# 79
  • Русе
Здравейте момичета  Hug !!!

Аз преди малко се прибрах от Доки и съм много шокирана.Моят термин е за 08.04. ,а днес ехото показа според размерите термин 14.03  Crazy   Shocked  Crazy Преди месец показа с две седмици напред пък сега с три.Главичката била 90 мм и госпожичката тежала около 2500 гр.Сърчицето биеше със 146 у/мин.На 25.02 ще ходя да ми издадат    45 дневния болничен.

Аз съм чувала това че не е хубаво да кръщаваш на починал човек бебе ама този въпрос вече сме го разнищвали във форума и се оказа че това е до личен избор.Повечето бяхме на мнение,че това са бабини девитини  Peace .Ако се бъркам моля да ме поправите  Wink

Приятен ден на всички   bouquet

# 80
Съни 22 - важно е бебка да е достатъчно голяма и развита, а дали ще се роди 2 седмици по-рано или по-късно това вече е работа на природата. Като гледам твоето бебче добре се развива с раззмерите, такка че и 14.03 ще си бъде добре:)))Дано всичко е ОК!!!!

# 81
  • в илюзия
Ася името Екатерина е много хубаво. newsm10Аз винаги съм искала дъщеря ми да се казва Катерина , но приятеля ми не иска и за това Боряна. Party
И аз знам , че на починал роднина не е хубаво да се кръщава.
Браво бе Съни22  Hug бързо се развивате.
За разкрасяването - на мен много ми пада косата , но пък ноктите ми станаха много здрави , преди бяха направо трагедия ooooh!

# 82
  • Бургас
Аз знам, че само за първо дете не е хубаво да се кръщава на починал човек Rolling Eyes Дали да го спазиш или не е въпрос на личен избор. Аз бих го спазила.
Нашата мома вече официално ще е Димана Grinning

# 83
Zaki,аз бях писала за тази салата,но сол не слагам,а повечко лимон и когато нямам моркови става и само с цвекло.Не знам,на мен много ми допада,а и както вече споделих,на отделителната система добре ми действа,като се изключи страшния червен цвят,но споко,нормално е!!! Joy
На мен тоновете ми слушат от 26г.с.,но в началото трудно се долавяха,защото било рано.Миналия петък се чуха добре и баха около145 удара.До колкото знам,нормално е м/у 120-160удара в минута.Иначе запис след 32 седмица ще ми правят.
Относно името,ние не смятаме да го кръщаваме на баби и дядовци.Таткото е оставил аз да решавам как ще се казва малкото мишле и аз мисля да го кръстя на него. newsm78
А за кожата и косата.......Ми какво да ви кажа,и на мен ми излизат пубертетски пъпки от време на време,а преди никога не съм имала,лишей също се намират тук-там въпреки кремовете.Общо взето кожата ми се развали със забременяването,но пък косата ми е ок.
Аз също забелязах,че косъмчетата на краката ми израстват по-бавно,което е добре,защото бебо въобще не харесва като пусна епилатора Joy Joy Joy

# 84
Привет и от мен момичета!!! Grinning
Аз се чудя коя вестителка да си избера,но и това ще стане скоро. newsm78
Ася не се притеснявай,ние също не сме пазарували още.Аз съм суеверната в нашто семейство,е и свекърва (тя пък иска6е чак като родя да купуваме нештата за бебо).Наскоро ходихме с таткото и си избрахме всичко почти креватче,количка,столче за кола и т.н.Не мисля,че пазарът за мъничето отнема много време,а и така да е е много приятно.Все пак сме решили като вляза в 9 да купуваме smile3521
Джул внимавай с това местене да не се преумориш...
Ах,искам да питам за полагаемия ехограф.От мойта ЖК ми казаха,че ми се полагали 2 по ЗК,първия в началото с регистрацията,а втория в 20 седмица.Само ми поискаха една снимка(аз си ходя на ехо всеки месец в Шейново) от ехото да сложат в картона и нищо повече.Дали е така наистина или искат да си плащам,щото аз в Шейново пак си плащам,но ми обръщат и внимание? smile3512
Хайде лек ден мамчета,че ако всичким пишеха толкоз много нямаше хич да смогваме да се четем newsm62  love001 newsm03

Аз също знам , че видеозон са полага само 2 пъти по ЗК .Аз също си го плащам всеки път.

Голди , това с погрозняването при мен не е така.Като бях бременна с дъщеря-не погрознях , а всички казват , че ми е одрала кожата.
Качила съм снимки в нашето албумче , можеш да видиш.Сега също не съм погрозняла , даже всички казват ,че съм се разхубавила.

Ася , Екатерина много ми харесва.Дъщеря ми се казва Мария , защото мъжа ми сънувал ,че я кръщаваме така.Аз не бях много съгласна , но склоних тогава.Сега държи сина на да е като него -Константин.Така , че имената все той ги измисля, а аз за да няма кавги - приемам.

За тоновете - на мен ми ги слушат всеки път , но на Доплер за малко.

Последна редакция: пт, 08 фев 2008, 15:23 от milenag

# 85
Мен ме гледат на видеозон всеки месец на ЖК аз ходя в една поликлиника в София.Отначало се бях записала в Тина Киркова,но доктора и апаратурата бяха просто за оплакване и се махнах от там въпреки,че най вероятно там ще раждам със секцио естественно не при същия лекар.

# 86
Здравейте момичета! Вчера така се зачетох в писанията ви, че не успях да си направя гимнастиката Joy.Аз също съм чувала суеверието, че ако майката погрознее ще роди момиче и обратно - момче,но според феталната морфология,където дават 100% сигурност за пола,чакаме момиче. А всички казват, че съм се разхубавила. Така че...... това са си суеверия Laughing.
Lindi4ka, аз не ходя на консултации в Тина Киркова,но пък смятам да раждам там. Искаш ли да се запишем заедно на подготвитените курсовете, които знам че включват обиколка на родилното отделение, както и 3D ехограф и някаква лекция? Аз още не съм съвсем измислила кой ще гледа малкия,но много ми се иска да отида. Ще чакам отговор Simple Smile

# 87
Да направя и аз сефтето в тази тема Laughing

Ясмина  bouquet

SUNI_22 твоята Габи големичка върви,но ти беше споменала,че и двамата с таткото не сте малки PeaceМарт месец е хубав месец,така,че и около 14-ти да се роди-Здраве да е!!!

На мен също не са ми слушали тоновете освен веднъж като бях  в болницата за около 10 мин.Ние вървим със 140/150 удара в мин.Варненки аз съм при Балев в сряда..........само да ви кажа,че от 35 лв. прегледа му ФМ е вдигнат на 45лв  Peace

# 88
Забравих да ви питам как сте с килограмите?Нещо съм се шашнала на тази тема. Вече съм +13, а съм в 29 седмица. Нали това е препоръчителното наддаване за цялата бременност. А така ми се е отворил апетита за сладко Sad. Ужас... Първата бремнност бях общо 25 отгоре и много трудно ги свалих,а и след като родих не можех да се гледам в огледалото Blush. Не ми се иска това да се повтаря, но явно си е до натура,незнам...Ще се радвам да споделите при вас как е положението Praynig

# 89
nellymax и аз съм в 29 седмица а съм +15-16кг.  smile3514 и на мен много ми се яде сладко, мога само това да ям и затова гледам да не държа вече сладки неща в къщи ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт