Отговори
# 165
Alokazia, съчувствам ти. Имам хронично бъбречно заболяване и ми е добре известно, колко боли при бъбречна криза. Бързо оздравяване и спокойствие ти желая! Бебчо е добре, не се шашкай. Важно е, обаче, и ти да си добре! То, бъбречните кризи в края на бременността не са рядкост. Чак се чудя как моите бъбреци още не са се обадили! Моят доктор е много съвестен и през 2-3 седмици ми пуска ПКК и урина. Последните резултати от 08.02 са - чиста урина и хемоглобин 117. Доволна съм. Беше паднал преди нова година до 109.

Сладка мама нещо се губи. Дано да е проблем с интернета!

Hrispi също отдавна не е писала, сигурно е още в болница. Поне нейният мъж да беше се сетил да пише!

Мартенките имат вече 2 бебета, второто се е родило вчера. Това значи, че и ние след около месец ще започнем да попълваме отбора! Лелееее, не остана!

vercho, и аз ще си купувам кошарка на Бертони. По-точно сестрата на мъжа ми ще ни я купува. В Метро ги има с повивалник и две нива за около 95 лв.

Момичета, мен ме мъчат следните проблеми:
Не мога да дишам, ако съм седнала или полегнала, а също така и постоянно ми е топло, направо ми става лошо, ако вляза в по-топло помещение. Понякога и топли вълни ме заливат! Ужас! Добре, че е зима. Как карат лятна бременност, не знам!

Последна редакция: нд, 10 фев 2008, 16:55 от asja

# 166
asja, усещането за жега е от хормоните на щитовидната жлеза. На мен основно вечер ми става така, имам чувството че нещо ми ври отвътре. А близките ми полудяват като ме гледат да се моткам из къщи боса  Shocked

# 167
За жегата и аз съм така, особенно вечер съм потна постоянно, преобличам се поне веднъж. А парно не пускам там където спя. И се потя само на гърдите, никъде другаде, при вас така ли е? И с дишането съм така, не мога никакво по трудно физическо усилие да направя. И киселини ми се появиха и все ми се гади и ми е гадно на стомаха и сутрин и вечер, дано не почна да повръщам пак  Praynig Praynig Praynig
Бебка от 3 дни е много кротка пак почвам да се шашкам, усещам само леки движения но не са ритничета  Thinking

# 168
И аз не понасям да ми е топло - прилошава ми веднага Rolling Eyes Ако има слънце случайно се крия, защото като ме напече (ем говорим за зимно слънце Shocked) и веднага ми става лошо!

Aquariel, браво за резултатите Hug

# 169
alokazia, желая ти бързо възстановяване!
aquariel, радвам се, че всичко с урината е наред Simple Smile
vanyivan, аз на Грако съм гледала също ама мислех че става дума за някаква друга фирма Embarassed
arodoet, стискам ти палци Peace
asja, моята кошарка е 120 лв, с две нива на матрака, повивалник и играчка. Като се има предвид, че бях решила да взимам Грако за 400 лв... Вярно, тази на Грако беше с повече екстри, но не смятам, че сгреших Peace

На мен също все ми е топло и от време на време не ми достига въздуха, но вярвам че е нормално. А сутрин се будя вир вода... Бебка е много активна и все ритка, много съм щастливааааа Heart Eyes

# 170
Привет,
Пропуснах предишната тема, макар да надничах в нея от време на време. И днес с изненада открих нова тема... Изчетох ви и се записвам  Laughing

Да споделя моята рецепта за салата с цвекло: цвекло, морков и ряпа (най крехка е дългата ряпа), зехтин, лимонов сок и малко сол. А ето и с варено цвекло (вари се главата цяла) - свареното цвекло се реже на кубчета, прибавят се смлени орехи и нарязан магданоз, овкусява се с лимонов сок, зехтин и сол.

За слинг може да погледнете и тука http://www.babysling-lana.hit.bg/. Аз също съм се запалила да си купя, ама още не знам кой модел да избера - с халка или без.

А пък как сте напреднали с покупките само! Grinning
Аз още не се осмелявам да купувам каквото и да било (пусто суеверие). Е, само онзи ден взех едно комплектче от 2 части, което много ми хареса и не се въздържах  Crazy - беше много сладко.

Alokazia, дано всичко скоро да е наред! Стискам палци!

# 171
asja, аз също не мога да дишам нормално като седя в една и съща поза дълго време и като лежа по гръб. Усещам как се задушавам. Като легна настрани пък притискам бебока, защото много удобно се е разположил точно в лявата част на корема ми. ooooh! Но какво да се прави, ще търпя и ще се съобразявам, важното е на него да му е добре. Rolling Eyes

Aquariel,, недей да се притесняваш. Имайки предвид все по-малкото пространство с което разполагат бебоците, е нормално да не усещаш бебка постоянно. smile3521

# 172
Верчо, ти ме заинтригува с това легълце - много изгодно звучи, можеш ли да ми кажеш откъде си го купихте?

# 173
Alokazia, съчувствам ти. Имам хронично бъбречно заболяване и ми е добре известно, колко боли при бъбречна криза. Бързо оздравяване и спокойствие ти желая! Бебчо е добре, не се шашкай. Важно е, обаче, и ти да си добре! То, бъбречните кризи в края на бременността не са рядкост. Чак се чудя как моите бъбреци още не са се обадили! Моят доктор е много съвестен и през 2-3 седмици ми пуска ПКК и урина. Последните резултати от 08.02 са - чиста урина и хемоглобин 117. Доволна съм. Беше паднал преди нова година до 109.

Сладка мама нещо се губи. Дано да е проблем с интернета!

Hrispi също отдавна не е писала, сигурно е още в болница. Поне нейният мъж да беше се сетил да пише!

Мартенките имат вече 2 бебета, второто се е родило вчера. Това значи, че и ние след около месец ще започнем да попълваме отбора! Лелееее, не остана!

vercho, и аз ще си купувам кошарка на Бертони. По-точно сестрата на мъжа ми ще ни я купува. В Метро ги има с повивалник и две нива за около 95 лв.

Не мога да дишам, ако съм седнала или полегнала, а също така и постоянно ми е топло, направо ми става лошо, ако вляза в по-топло помещение. Понякога и топли вълни ме заливат! Ужас! Добре, че е зима. Как карат лятна бременност, не знам!
е това имах предвид като писах че е 30 градуса и ми е жега,а не да ви дразня,но някой не ме разбра.

# 174
е това имах предвид като писах че е 30 градуса и ми е жега,а не да ви дразня,но някой не ме разбра.

Напротив, много добре те разбираме. Завиждаме, че при теб е хубаво времето, но пък като се замисля, че на мен тук през зимата ми е грещо, направо не знам как се справяш с топлите вълни и жегата в ЮАР! Стой повече на закрито на климатик и това е. Ако вечер е по-хладно, може тогава да се разхождаш.

# 175
Ох да се оплача... бяхме на кино и щях да се задуша - няма такава жега!!! Тия хора не са нормални ooooh! Идеше ми да се съблека по бельо, седалката ми чак се изпоти ooooh! Стана ми лошо и сърцето ми запрескача Rolling Eyes А бебка страшно се заразрита, като протест Laughing

Vanyivan, малко странно стана тая покупка. Наште си купиха легълце за бебчо за тяхната къща. Ние го харесахме и мама помоли една приятелка още в събота да го капарира, та не знам много подробности за магазина. Обещавам утре да ти дам подробности Wink А и ще кача снимка да го видиш на живо. Даже ще можем да избираме измежду 2 цвята - наште купиха оранжево, а в събота взехме зелено. Аз още не съм виждала зеленото и утре с мъжа ми ще си изберем едно от двете Grinning

# 176
  • София
Добро утро Simple Smile

Ле ле ама аз вече съм в 8-ми месец #Crazy
То не остана бе Simple Smile Аз тотално съм полудяла нямам търпение бебчо да се роди, да го гушна да разбера че е здравичък и че всичко е наред и да си го нацелувам Simple Smile Хем нямам търпение, хем се притеснявам да не вземе да реши да излиза по-рано, да си седи в коремчето и през осмия месец, че не хубаво сега да се ражда.. Simple Smile
Луда работа, притеснявам се за толкова много неща........

И да се похваля тази нощ успях да се наспя, явно вече съм била толкова изтощена, че се будих само 2 пъти Simple Smile Много добре се чувствам сега Simple Smile
Мен вълни ме обливат само нощем като сумбамбулствам, може би защото се изнервям, че немога да спя и затова ми става горещо.
Aquariel и аз се потя основно на гърдите Sad а киселини получавам само нощем и то зависи на коя страна съм легнала, явно зависи от това бебчо къде е, някой път явно го притискам защото усещам, че нещо ми притиска дробовете и стомаха и немога да дишам и имам чувството че ще повърна и тогава започват киселините.

Аз днес ще трябва да ходя до офиса и се надявам да ми е за последно, че нещо много ми писна от тези преходи, нали работя толкова далече Sad

Приятен ден ви пожелавам и лека работна седмица на работещите

# 177
  • Бургас
Добро утро!
Аз явно съм сбъркана нещо, изобщо не ми става горещо Rolling Eyes Само въздух не ми достига като постоя повече седнала и трябва да легна или да стоя права Tired
Верчо, сгъваема кошарка ли взехте?
Ася20, ние всички разбрахме какво имаш предвид, всички разбрахме и че Джул се пошегува /освен думите и и емотиконите го показваха/, но ти реагира твърде необмислено и грубо спрямо нея, а тя не го заслужаваше. Поне можеше да си признаеш, че сгреши и я обиди, всички грешим, доблестно е да си признаем грешките, а ти продължаваш да се държиш все едно ти си неразбраната и онеправданата Rolling Eyes Confused

# 178
  • In someone's dreams
Леле мацки, вече сме в осмия месец .....
Много да се пазим трябва сега, никакви бебчовци до март месец. А после най-красивите момченца и момиченца ще са в нашия априлски отбор  stork-boy  stork-girl

До работещите мами като мен - лека и спорна любовна седмица  Two Hearts  Което ме навежда на един въпрос - с какво ще изненадате вашите татковци за 14 Февруари. Аз съм в пълно творческо затъмнение и нищо не ми идва на ум, идеи някакви  newsm78

Аз тогава имам и рожден ден и очаквам нашето тати да се постарае повечко тази година  Heart Eyes, че аз ще му подаря най-мечтания подарък живот и здраве през април  stork-boy

# 179
Добро утро!
Аз явно съм сбъркана нещо, изобщо не ми става горещо Rolling Eyes Само въздух не ми достига като постоя повече седнала и трябва да легна или да стоя права Tired
Верчо, сгъваема кошарка ли взехте?
Ася20, ние всички разбрахме какво имаш предвид, всички разбрахме и че Джул се пошегува /освен думите и и емотиконите го показваха/, но ти реагира твърде необмислено и грубо спрямо нея, а тя не го заслужаваше. Поне можеше да си признаеш, че сгреши и я обиди, всички грешим, доблестно е да си признаем грешките, а ти продължаваш да се държиш все едно ти си неразбраната и онеправданата Rolling Eyes Confused
не смятам че съм обидила някого или трябва да се извинявам-просто забрави.а такива шегички на мен не са ми приятни,и го показах.така че хайде да приключим.

Общи условия

Активация на акаунт