Второлачето на мама буквички яде!То е мойто миличко дете!

• 25 245
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
Спондж Боб,се пише,нали! Embarassed
Дълго мислих как се пише,и се изложих. Mr. Green

# 76
  • София
Спондж Боб,се пише,нали! Embarassed
Дълго мислих как се пише,и се изложих. Mr. Green

Голям зор видях, докато разчета надписа, че все пропусках началото.

# 77
Моята днес занесе 5лв за състезание по български но не знае кога ще бъде.Някой има ли информация-аз си мислех че състезания ще има в края на годината newsm78

# 78
Моята днес занесе 5лв за състезание по български но не знае кога ще бъде.Някой има ли информация-аз си мислех че състезания ще има в края на годината newsm78

И ние така...дори ни искаха 10лв. за 2 състезания, но дадохме само за едното...Защо им искат пари? newsm78

Моята днес паднала лошо по физическо, има рана с кръв, скъсала си е панталона...Размяна на валентинки...А аз съм бясна...Сутринта на големия(в различни смени са, в едно и също училище)часовете били намалени...А следобед... - нормални! Не можаха ли и малките да ги поглезят малко.....

# 79
  • София
Ако не греша, парите са за състезанията по математика и български към Сдружениеето на началните учители. Миналата година щерката се яви и постигна много хубави резултати. Оттогава не се притеснявам за знанията й в училище, защото състезанието е за всички деца едно и също и в състезателна обстановка всеки може да покаже колко е научил.

# 80
  • Майничка
При нас за никакви състезания не се чува. Ама и класната им е на мнение, че толкова малки не бива да се нахъсват.

Момата се отчете днес - срещу раздадени 38 валентинки получила само 2 - от най-добрата й приятелка и от учителката в Британика (и там е раздавала). Баща й реши, че й е станало криво и тръгна да я успокоява и нейната реакция: "На кой му пука за картичките, всички казаха, че съм най-милата в класа!". Добра душа ми е тя! Laughing

# 81
  • София
Няма нахъсване. В състезанието може да участва всяко дете, има разделение по класове. В крайното класиране са вписани всички участници, независимо дали са изкарали 2 или 80 точки. И за всички деца после има грамоти за участие, а на най-добрите може и по някоя оценка да се пише. Миналата година участваха малко деца от класа, защото се страхуваха, но тази година повече са се престрашили.

# 82
За сега никакви състезания на хоризонта.  newsm78 Със сигурност бих го пуснала навсякъде, стига да иска.
В такива случаи се радвам за детето- преди бях писала, че на първото състезание дори не беше разбрал, че на допълнително раздадените листи може да се пише, та беше смятал наум ooooh! Следващия път вече беше старо куче- вряло и кипяло  Mr. Green

Последна редакция: пт, 15 фев 2008, 10:20 от elia_gg

# 83
  • София и там където не се пуши
Състезанията към съюза на началните учители не се провеждат по едно и също време. Примерно в рамките на 2 или три дни учителите отиват взимат бройката за заявените тестове отварят ги в определен час, провеждат запечатват и връщат. Нищо не трябва да остане при учителя, всичко заминава обратно. След като излязат резултатите, тогава може да се дадат условията. Друг учител примерно може да е решил да се проведе на друга дата неговото състезание. Ама дано ме разбрахте.

# 84
При нас за сега нищо не се говори за състезания. Ще питам на първата родителска среща за новия срок, която ще е следващата седмица. Моят юнак обича да ходи- разнообразие е, все пак, нещо ново и нови познанства. Освен това обича да се пробва.
Затова моля кажете, ако имате информация за организирани състезания, споделете, дайте линкове.

# 85
И при нас не се говори,ама с нашия правопис и да се говори пак няма да участваме...

# 86
  • Пловдив
Ето едно съобщение за мамите от Пловдив:

На 27 и 29.02.2008г. от 12.00ч. се провежда благотворителна акция в училище "Никола Вапцаров" - гр. Пловдив, от 12 б клас.
Събират се запазени детски дрешки, които ще бъдат дарени на децата от дом "Мария Луиза".

Нека който има възможност да донесе! Благодаря на всички, които се включат в инициативата на 12-класниците!

# 87
  • София
Radostina, eliа, ptica, благодаря за подкрепата за скиора.Върна се, било заради бавното каране.
Gargamela, само мечтая за вечери без телевизия.Проблемът е в бащата, не в детето. Новините се гледат поне по час.
Judy, дано "заемополучателите" да не са активно повече.Какъв сборник имаш предвид?

# 88
...Judy, дано "заемополучателите" да не са активно повече.Какъв сборник имаш предвид?

И да са активни синът вече е наясно, добре, че стана така, човек от опита се учи.
Нашият сборник е на "Слово" В. Търново, 2003- помагало "Искам да знам" по математика за ІІ клас, втора част /голям формат е/. Задачите са за надграждане и допълнителна работа. Карат детето не толкова да смята, колкото да мисли, затова го харесвам. Текстовите задачи са много добри. Миналата година бях също доволна, затова сега купихме пак на "Слово". Има такива и за ІІІ и ІV клас, но само в една част /поне така пише на моя сборник. Давам на ден по едно уроче за решаване. Вече се справя абсолютно сам. Проверявам вечер, заедно с домашните, все по- рядко намирам грешки.
Иначе лятото решавахме от друг сборник на "Слово" със задачи за ІІ клас, малък формат- за работа в клас и домашни упражнения, изд. 2006, В. Търново. С него работят в училище като допълнителни задачи, тъй като иначе са с учебници и помагала на "Просвета". В него задачите са по- леки, затова карахме с него през лятото.

# 89
  • София
Същия сборник нашите си го ползват задължително и в клас. Всеки път учителката дава на децата задачи. А тестовете също са от него.

Общи условия

Активация на акаунт