Второлачето на мама буквички яде!То е мойто миличко дете!

• 25 245
  • 283
  •   2
Отговори
# 90
Нашият е на Булвест 2000г. Учебно помагало за 2 клас.
Преди час решавахме доста задачи, около три страници.
Йоанка тотално се обърка плюс и минус взе да ги бърка. Mr. Green
А тия магически рамки много са и трудни.
И то взели два урока в четвъртък и се събраха доста задачи.
В понеделник  почват таблицата,най сетне. Peace
Доста от мамите се позагубиха,дано всичко е наред при тях. newsm78

# 91
ptica, а вие на Булвест какво ползвате- учебници за задължителното обучение в клас или сборник с допълнителни задачи? Доволни ли сте?
Ние миналата година учихме по Булвест, но нашата г-жа нещо не го одобри и аз не съм го поглеждала май за ІІ клас как изглежда. Искам да те попитам, ако по него ви е задължителната програма, в какъв ред се учи там умножението, тъй като имам колежка, чиято дъщеря, по- голяма е, преди две години го учи в друг порядък, не от 1 до 10 и с "0". Тя, обаче, не помни издателството. Май и тук прочетох някъде родител да споделя, че са учили умножение с "1", "5", "10"- нещо подобно.

Последна редакция: пн, 18 фев 2008, 09:43 от Judy

# 92
Моята учи първо с 2 а после с 3 умножението -тези дни ще видя дали ще продължат да ги взимат подред newsm78но съм чувала че някои ги взимат разбъркано.

# 93
Моите ги вземат разбъркано. Досега се минали 1, 10, 2 и 5. Сега предстои 3. Учебниците са на Просвета. За упражнение в къщи ползват сборник от моето време. Задачите са много хубави. Лек проблем има с чавдарчетата и пионерите...

# 94
Джуди,по мои наблюдения материала е доста разтегнат.
Затова писах,че много изоставаме.
За таблицата разглеждала съм но отгоре.
Но си мисля,че ще се вземе цялата.
А самата госпожа е доста амбициозна, и да избере Булвест си има принципи.
Сборника също е на Булвест,но като си дойде ще напиша авторите за по-точно.

# 95
А, ще я вземете цялата таблица, имате време, ptica.
Виж как е с поредността при умножението, интересно ми е, ако не те притеснява.

# 96
Имаме си Рожденичка днес,jakinik!  bouquet Жива и здрава и много щастлива! Hug

# 97
А, ще я вземете цялата таблица, имате време, ptica.
Виж как е с поредността при умножението, интересно ми е, ако не те притеснява.
Само да се прибера. Hug

# 98
# 99
И ние сме със същото,задачите им за домашна работа са предимно от там.По ЗИП математика ползват помагало на същото издателство: http://www.book.store.bg/c/p-p/m-100/id-12350/uchebno-pomagalo-p … ia-temnikova.html
А по български език до къде сте с материала?Нашите взеха за видовете съществителни и тази седмица предстои самостоятелна работа.

Честит рожден ден,jakinik!

# 100
По БЕЛ сме на глагола- ед.ч. и мн. ч. на глаголите.
Минахме съществителни и прилагателни, като след всяко от тях се правеше самостоятелна работа- обобщение.

Честит рожден ден и от мен!

Последна редакция: вт, 19 фев 2008, 09:32 от Judy

# 101
jakinik, честит ти празник и от мен! Много здраве, щастие, и успех в учението Mr. Green /Наблюдавайки мои познати установявам, че голяма част усвояват доста по- качествено материала, когато го учат с децата си  newsm78/

# 102
# 103
Днес (може би във възка с годишнината от обесването на ВасилЛевски )имат състезание между вторите класове на скок от място.Та моята Яна беше много доволна,че е от избраните да представляват нейния клас.Довечера ще разбера резултата.

# 104
Днес (може би във възка с годишнината от обесването на ВасилЛевски )имат състезание между вторите класове на скок от място.Та моята Яна беше много доволна,че е от избраните да представляват нейния клас.Довечера ще разбера резултата.

И Дани е от избраните. Само дето не можа да ми обясни какво точно ще правят  Crazy Та от теб всъщност разбирам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт