Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
На каква възраст започват бебетата да държат главите си изправени?
На каква възраст може да се започне въвеждането на попарка и кисело мляко при бебета?
Какво да правя, ако бебето ми има запек от новото мляко?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
На каква възраст започват бебетата да държат главите си изправени?
-
На каква възраст може да се започне въвеждането на попарка и кисело мляко при бебета?
Попарата обикновено се препоръчва да се въведе след седмия месец, като се предлага с парченца обезсолено сирене и малко масло. Киселото мляко обикновено може да бъде въведено от петмесечна възраст и може да се редува с каши. Важно е обаче да се консултирате с педиатър, преди да започнете нови храни.
-
Какво да правя, ако бебето ми има запек от новото мляко?
-
Какво да правя, ако бебето ми има рахит?
-
Какво представлява кашата и защо не се препоръчва за бързо наддаващи деца, особено тези с рахит?

желая ви усмихант ден и всики който имат притеснения за деицата си - идете на лекар.на нас гимнастиката нио се отразява много добре.Някой ме беше питал как уча малката да се обръща - не мисля че мога да обясня правилно, трябва да се покаже.Честити зъбки и първи крачки на малките бонбони.Аз вече съм на работа и съм на автопилот.Деня ми е разграфен от 6.30 до 23.00, дано свикна. целувки на всички бонбони.
и ги цункай от нас с Вероничка. А нашето зъбче ако знаете колко е пораснало, вече се вижда съвсем ясно и Вероника много обича да гризе лъжичката с него.
. На Преска днес менюто е пюре от тиква с картоф, морков и парче тиквичка. Та да видим дали ще го хареса. То и аз трябва да ги смесвам, че съм накупила доста буркани и да не стават зян.
Сигурна сьм, че и на очния преглед ще кажат, че Вериничка е добре...
Силно се надявам диагнозата да не се потвърди!
жоро от снощи е с Т и трудно я сваляме /37 5/педи казва че е от зъбките -вие какво мислите?качва сваля, и пак така нормално ли е ?