Немски валентинки и други животинки - тема 61

• 16 632
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
Мате, преди година исках да осиновявам дете. Само хора с желеzни нерви могат да се преборят с бюрокращината им. Не наместваите емоции, zащото ще се сринете. От опит говоря. Пожелавам ви само много сила и спокоиствие. И дано да имате късмет.
Това, 4е приятелката ти е роднина от пьрво коляно и се е грижила zа детето е голям плюс, експлоатираите тоя факт. Тя ще се оправи тук, няма проблем. Аz сьм голяма смотаня4ка и се оправям. Това не е проблем. Ако може лелите и бабата да помогнат _ идеално.
Стискам палци.

# 181
Честит рожден ден Шоши  bouquet
Много 3драве, щастие и любов Hug
Pipe, ще дойдеш ли утре на срещата? Няколко от дамите ще се радваме да те видим отново Hug

# 182
Привет  Wink
Аz пак съм в голямо zатруднение да намеря нещо на немски, на което не zнам точния термин.
Нали има кооперативни и конкурентни игри. Как се наричат на немски кооперативните? КАк да търся такава игра? Cooperative Games?

# 183
Жаба, Kooperative Spiele, също Kooperative Abenteuerspiele. Внимателно с тях, някои натоварват твърде много децата. Ние играем от време на време със студентите и както следва да се очаква, от кооперативни игрите стават конкурентни, понякога и играчка-плачка.

Гледам никой не е отправил пожелания за хубавия St. Balantine's Day! Да ви е любовен и/или алкохолен, както си го изберете, но утре моля разкажете!

Честит празник и на Шоши  bouquet! Здраве и хубост!

# 184
Да не сте всички с бан, та е настанало мълчание?
Защо, кой е баннат?
Берлинчанки, усещам как евентуално бихме могли да се съберем около празника на мамата март месец, но ако се потуткаме, може да стане и по празника на немската мама или в най-лошия случай по празника на кукувата мама. Mr. Green
Така че, дайте дата. Аз съм за този ресторант, дето приятелката най-приятелски го спомена. На гаргата ще й е близко до Панково, на мен ми е вуршт, щото съм навсякъде за кратко време. Grinning
Осми е събота, помислете си. И споделете.
Муни, да внеса уточнение, че Клакс е по-скоро кафене и става за бранчуване в съботно-неделно време. Но тъй като има майки, които ще дойдат отдалеч, не знам дали ще им се става рано, като за закуско-обяд. За мен не е проблем, Мишо така или иначе ни събужда в 6, а когато е особено любезен, към 7. От друга страна, ако е за уикенда, чудя се дали да не взема и мъжът ми, за да има кой да тича след Мишо, а аз да мога да си кажа приказката с вас Mr. Green. Или пък въобще без Мишо да дойда. Ето ви линк на заведението, разгледайте и кажете дали ви се вижда добра идея. http://www.klax-gruppe.de/klax/index.php?option=com_content& … 49&Itemid=441
А ако някой иска нещо друго да предложи - моля, да не се стеснява! Wink.
Шоши, честит празник! Не знаех, че си Валентинка!
Ние днес явно няма да празнуваме, Съкровището е болно, пази стаята в къщи...Иначе, ми разказа, какво сме щели да правим ако е здрав, остана само да си го представя Wink.
Серди, ако ми трябва стихче, да знам значи къде да пиша  Wink
Мата, дано да се наредят добре нещата за детенцето...
Весел празник на всички!!!

# 185
Aloha,

Шоши, наздраве-бъди здрава, обичана и много голяма късметлийка.  bouquet

Приятелче, Лиска е с бан. Нещо била клеясала Laughing.

Спомняте ли си кой е Пища Хуфнагел? У наше село отвориха нова оптика. Със звучното име..Хуфнагел. От 2 дни се хилосвам под мустак като я подминавам...За феновете на семейство Мейзга поздрав -
http://www.clip4e.com/play_neobiknovenite_prikliutcheniq_na_seme … a_2.htm&rel=1

ЕмЗеПерикс, ЕмЗеПерикс, мило братче, обади се!!! Crazy Mr. Green

Последна редакция: чт, 14 фев 2008, 13:06 от surfline

# 186
О, Перле, стига ми ти да се радваш. Оба4е бях болна и се страхувам да не ви zараzя. Вси4ки сте или с малки деца или бременни. Мога да мина zа малко, но няма да се целуваме.
Може ли пак координатите на срещата.
Аz имам проблем да влиzам тук. Непрекьснато ми дава Internal Error, трбява да преzареждам по няколко пьти и ако имам кьсмет да видя нещо. Неzнам zаЩо е така, zащо в други саитове нямам проблем. Явно, 4е и вие нямате проблем, темите са дьлги ....  newsm78

# 187
Pipe, наистина много ще се радвам да те видя Hug Не се притеснявай 3а целувките Wink и а3 съм малко болна. Ще се па3им.
И при мен трудно 3арежда по някога.
Адреса е :  Barlachstrasse München Klopstockstrasse
http://maps.google.de/maps?f=q&hl=de&geocode=&q=barl … amp;z=18&om=0
Честит пра3ник на всички влюбени.

# 188
ШоШи, честито и от мен! nbirthday

Ооо как да не го помним семейство Мейзга. Заради него хванах 1 път въшки, че беше зор да се гледа при въшясалото съседче - имаха генератор по време на режима на тока Wink

# 189
Аа, хора, не ме надценявайте, мое беше само първото четиристишие, остатъкът беше от Гугъл!

# 190
Намерих го, мерси, в колко 4аса е срещата?

# 191
СреЩата е в 14ч.
И аz днес не можех да отворя бгмама,не zанм zаЩо.
6о6и,честит рожден ден   bouquet Здраве,Щастие и лÜбов!
Серди,важното е,че ти дойде на ум да търси6 в гугъл,аz не се бях сетила или не очаквах,че бих намерила.Поканите си стоят в чантата,Мартин е пак болен  Twisted Evil Ако zялата година ни върви така на болести не zнам как Ще иzдържа. ooooh!

Нали има кооперативни и конкурентни игри.
Това не го zнам,каква е раzликата между двете?Да не би в едните всеки да играе zа себе си(среЩу всеки),а в другите всички печелят или всички губят,така ли да го раzбирам?

# 192
  • Germany
http://www.aktion-europa.diplo.de/diplo/en/Infoservice/FAQ/Staat … 03-GeburtInD.html

това как ще го коментирате, другарки?  Thinking Thinking

Мен ми предсои изваждане на док. на Симон и съм се завила и замаяла какво ме чака, но междувременно намерих това и се зачудих какво е? Вие като по-вещи и знаещи кажете - по принцип мъжа ми сега април ще направи 3г unlimited residence permit ама кво от това?  Thinking

И паспортна служба в БГ от сега ми вдигнаха кръвното  Confused Confused Confused

П.С. Сори, че е на англ., но аз все още предпочитам за документи и важни неща да го прочета на английски  Embarassed

# 193
въй, лисундера що е с бан. дайте линк да видим.
коя е новопоявилата се пипе..........нали съм либопитна, искам да знамммммммммм. кво работи, в кого живее, колко пари има в контото, все такива общи информации Mr. Green
аз може ли да доведа още две приятелки, малко простачки кат мен си падат Mr. Greenедната оня ден докторка стана, другата завършва германистика, читави булки са.
и стига с тоя свети валентин. ай ся капиталистически моди. ТРИФОН ЗАРЕЗАН Е. имам много готини спомени от един път в някакво село. мръФки свински, винце от менче.........мирише на обор. абе идилия.
утре пияници ще има ли. че няма пушачки разбрах. ама ако и всички са на сок........
другарки, подходете отговорно към утрешното събитие, че берлинчанки ще ни бият по организираност, а аз ще го приема много лично и ще се депресирам.

# 194
Шошка, честит празник! Много здраве и хубави подаръци Simple Smile  bouquet

Верно ли Лиската има бан Shocked?

То няма май нищо за коментиране в този закон...  newsm78
Мъжът ти трябва да е имал 8 години престой тук (до раждането на детето) тогава може да се вземе гражданство по този начин, 2 години не са достатъчни.....
В  немския вариант не се споменава нищо за "3 години". Станало е някакво разминаване в преводите нещо.... Там искат 8 години унбефристет newsm78

Последна редакция: чт, 14 фев 2008, 14:48 от Biba Sparrow

Общи условия

Активация на акаунт