Немски валентинки и други животинки - тема 61

• 16 640
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
  • в сърцето на един мъж...
добрутру, девици.
първо-за срещата. чико, на ти тел 30778310. днеска съм цел ден удома. кафето се намира на ъгъла на клопщокстрасе и барлахщрасе. явката е в петък, 15 число, от 14.00. за да  се разпознаем носете молим или запален брой на вестник работническо дело от 15.02.1972 в лявата ръка, или 2 кила шкембе-дамар в дясната. Mr. Green
всички желаещи са канени да присъстват, някъде някой беше питал за кого се отанся поканата. за всички желаещи е. ако Брат  Пит чете тук, също може да заповяда.

Мате, тва сега боулинга долу ли е или е кафето отгоре на самия тунел? Че сега показвах на мъжкото адреса и се чудихме кое от двете е кафето, че така както си го дала двете улици нямат кръстовище newsm78

# 166
Суупер Серди,мерси  Hug. Мога да ги zапочвам,но мога и Байерн да сложа,нали сме вътре   Wink

# 167
кафето над тунела е.
чико. га можеш тогаз звънни

# 168
Mate, няколко въпроса относно срещата имам. Тъкмо си отмених мнайсет хиляди термина, сега да не се окаже, че е нямало смисъл
Навън ли искате да седнем?? Shocked Няма ли да ни замръзнат партенките  newsm78.Дават го 0/5 градуса. Ама аз съм гнусна непушачка  Mr. Green А с децата ли ще бъдете?? Ако е хубаво времето и седнем навън/ щото ако е лошо едва ли някой ще му се засяда на студ/, има ли къде децата да бягат/ сиреч Мая/.Под място за бягане разбирам ограден двор с решетки, по които тече слаб ток  Laughing  Mr. Green .Има ли паркинг към кафето  Laughing Берлинчанки, ако искат , могат да ни чакат в боулинга .Отборно да  нагътаме кеглите. Техните ще паднат само докато ни видят  Mr. Green

Последна редакция: вт, 12 фев 2008, 23:02 от rien

# 169
  • в сърцето на един мъж...
Риенче и аз съм като тебе Embarassed Ама нали Мата пуши, та ако има още някой пушач да не го мъчим с непушещо кафе Thinking Аз ще съм с малкия, няма на кой да го оставя, така че и ти можеш да вземеш детенце, ако имаш желание и няма на кой да го оставиш като мен. Там има място за тичане, е верно без слаб ток Mr. Green Прогнозата за петък е 7 градуса, а там напича винаги. Ама ако искате може по едно одеалце да си вземем и да се подсигурени, ако стане много студ. newsm78

# 170
Тук днес така пе4еШе слънцето, 4е бях на вън беz яке  Shocked  БаШ пролетно беШе.

# 171
който когото и квото иска да води. деца, кучета, мъже, прасета на сиджимка..........роби на сиджимка...........
в кафето може да сме вътре или вън. ако е слънце е гот навън, а и който е с деца е добре за тях. аз си имам мустаката бавачка, така че съм изцяло ваша. вземете си по едно деке за всеки случай.
места за паркиране се намират, имам и един свободен гараж за нотфал, поради щото живея съвсем наблизо.
аз ще взема една приятелка, писала е тук, ама май отдавна.
http://maps.google.de/maps?hl=de&tab=wl пишете в зухето   barlachstrasse münchen klopstockstrasse
ето ви картата. като стигнете до ъгъла на барлах и клопщок и виждате кафето.
ето го и визуално
http://maps.google.de/maps?f=q&hl=de&geocode=&q=barl … amp;z=18&om=0
това самотното в парка квадратно с кафяв покрив.

# 172

да ви споделя нещо. вчера ми се обади приятелка от бг, страхотен човек. загубила е онзи ден майка си, преди 40 дена баща си. няма и 40-тя. няма собствено семейство и деца, а много иска, но е дете на възрастни родители и ги гледаше до последно, та за личен живот много време нямаше.
преди 4 години почина сестра и от рак, беше омъжена тук. съпругът и след погребението отказа контакт с моята приятелка, отказа и да идва и да вижда детето-то тогава беше на 3.
вчера са и се обадили от югентамта, че бащата иска да даде детето за осиновяване. то в момента е на 7 и са я убеждавали, че по добре при чужди хора, щото инак адаптацията трудна. тя не разбира добре немски. на смъртното легло на сестра си и обеща да се грижи за малкия, а и го гледаше докато сестра и умираше. лятото беше тук и искаше да види детето, оня само и връчи албуми със снимки, че не му трябвали и не я срещна с детето. тя много тежко го преживя, но каза, че все пак му е баща и ако детето е добре, тя ще се примири. въпросния господин не контактува и със собствената си фамилия.
сега обаче се е оженил и детето му пречи. трудно му било........
та сега чакам да почне работното време на югентамта, та да въртя телефони. сън не съм спала......горкото дете, горката му майчица, дето си отиде без време. цяла нощ съм сънувала че ме няма и няма кой да се грижи за детето ми. абе направо ужас.
Много неприятна и тьжна история. Добрите хора вече сьс свещ трябва да ги тьрсиш. Така нареченият баща явно е в голямо затруднение, щом дори 154-те евро  му пречат.А май няма санкция за родител, който дава сьгласие за осиновяване, щото собствената му крьв и пльт му пречи. Това за мен си е направо извратено!
Дано поне детето има добьр живот далече от баща си (което сьщо си е извратено).
В какьв свят живеем и в какво сме се превьрнали. Вьпросьт е защо?
Не сьм изчела всичко написано, но разбрах, че може да има среща в Берлин града голяма. Ние от село нали сьщо можем да доидем до града.А като се стопли и гражанките могат да дойдат до село на пикник цум байшпил Grinning Шехи ако чете в момента, в нета, не в книгите, да каже да ходим сьвмесТно.
Поздрави на всички мами и бебоци и по-големи дечурлига Hug

# 173
Мате, много тъжно  Cry ! Дано всичко се развие положително за това нещастно дете  Praynig ! Информирай ни за това какво става!  bouquet

# 174
чико виж тук , ако имаш цветен принтер и малките харесват Дора или Диего или някое от животинките  Laughing http://www.cartoonwatcher.com/dora-the-explorer/dora-the-explore … ds-stationary.php

# 175
Жабо,мерси,но Дора е повече zа момиче.Той няма да иска с нея.Аz ги направих,от едната страна той с Чико на фон от балони и от другата страна текста на Серди на съЩият фон (леко иzбледнял,zа да може да се чете).Днес му покаzах и му хареса,но сега в твоят линк видях снимките на морето и се zамислям,дали няма да му хареса да ги вzема тях zа  хинтергрунд  newsm78.Наобяд като се върне Ще го питам,нали той е рожденника нека той ре6и какво иска.Мерси zа линка   bouquet

# 176
виж, дали няма подобни на сайта на Томас и локомотивите или на смърфовете ?

# 177
Ола, мацки!
Да не сте всички с бан, та е настанало мълчание?
Единствено бъдещата младоженка и сватбарките разбирам, а другите? Laughing

На Чико на голяма патерица пожелавам всичко най-розово за двойния празник! Да сте здрави и щастливи!

Серди, поздравявам те за стихоплетството.

Берлинчанки, усещам как евентуално бихме могли да се съберем около празника на мамата март месец, но ако се потуткаме, може да стане и по празника на немската мама или в най-лошия случай по празника на кукувата мама. Mr. Green
Така че, дайте дата. Аз съм за този ресторант, дето приятелката най-приятелски го спомена. На гаргата ще й е близко до Панково, на мен ми е вуршт, щото съм навсякъде за кратко време. Grinning
Осми е събота, помислете си. И споделете.

# 178
 nbirthday ,Шоши! newsm38  cheers Желая ти много здраве, щастие и късмет!   bouquet

Вашите дечица имат ли си пеперудки  newsm78 ?
 hahaha  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=232892.0;all
Viel Spaß!  Joy

Последна редакция: чт, 14 фев 2008, 03:10 от ZiMa

# 179
  • Германия
Закъсняла честитка за Чика!  Heart Eyes
Шоши, здрава и честита да бъдеш!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт