Във Варна шетат мечки бели, за слънце пролетно сме зажаднели! - 35

• 15 467
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Данинка,  smile3501

# 196
daninka страхотно стихотворение  Hug Искрено се смях, много е готино.

Романтично изкарване на всички мами тази вечер  Two Hearts

А децата - Да заспиват веднага  Naughty

# 197
Мили момичета тук сме още! Ужас! Няма да е Валентинчо явно! Cry На всичкото отгоре контракциите сега съвсем спряха! Голям мързеланчо е този бебчо. А за новините, не се тревожете, има кой да съобщи. Обясних на приятелката ми какво да прави и къде да пише! Но ако искате дайте номерче за sms, така ще научите по- рано. Оф, пак почнаха болките! Айде, оставям ви, отивайте да се отдавате на любов и пиянство, /в умерени количества, поне от второто, от първото май не пречи да се прекалява Laughing/! newsm68

# 198
Мили момичета тук сме още! Ужас! Няма да е Валентинчо явно! Cry На всичкото отгоре контракциите сега съвсем спряха! Голям мързеланчо е този бебчо. А за новините, не се тревожете, има кой да съобщи. Обясних на приятелката ми какво да прави и къде да пише! Но ако искате дайте номерче за sms, така ще научите по- рано. Оф, пак почнаха болките! Айде, оставям ви, отивайте да се отдавате на любов и пиянство, /в умерени количества, поне от второто, от първото май не пречи да се прекалява Laughing/! newsm68
Бравос много си смела...аз досега щях да отлетя в болницатаСкоро -скоро ще се радваш на baby_neutral

# 199
честит свети Валентин момичета Hug

# 200
Честит свети Валентин на всички влюбени и на всички,който обичат половинката си!!!  mrstraetzЧестит имен ден на всички ВАлентинчовци И ВАлентинки!!! smile3525Да ви е живо и здрави името и да го носите с радост и обич!!!Наздраве !!!! cheers

# 201
Еййй мамчета! Роди се новина! По-точно бебе Сашко! Мама Саши е добре и бебо е готин! 3,350кг и 51 см. Само за 2 часа!!! Joy

# 202
Да и е честит и много да я радва

# 203
  • Откъм Варната
Ехааа супер, да са живи и здрави, бързо да се възстановят и бързо да се прибират в къщи
  bouquet  bouquet  bouquet

Измисляйти име на темата, че и се вижда края, мен хич ме няма по стихоплетството, а тука забелязвам има таквиз надарени мами  Wink

# 204
  • Варна
ЧЕСТИТОООО! Да е жив и здрав Сашо! На мама бързо възтановяване Simple Smile

Днес ли се е родил?

# 205
Саши  Hug
Ех, че хубава новина. Да ти е жива и здрава рожбата, само радости да ти носят с баткото!! Мъжка майка герой си ти Hands Clap
Бързо възстановяване ти пожелавам jump

Данинка, страхотно стихотворение. Снощи и ние почнахме по твоя план за прекарване на вечерта:  1datingluvbed, но малката терористка точно вчера реши, че не и се спи и иска компания  smile3514 , така че само стъпка номер 3 остана за сутринта  Joy

# 206
Саши, честито бебче! Да ви е живо и здраво!

# 207
Саши роди в 5,30ч.  Laughing

# 208
Честито бебче!!!Да ви е живо и здраво и да ви носи много щастие и положителни емоции!!!!  ylinfant newsm76

# 209
Честито бебче на мама Саши
Да е живо ,здраво и спокойно мъниче...да носи мнООООго радост в дома Ви.
 :kissss05: Kissing HeartДа направите много и все хубави smile3509че да ни го покажете веднага като се завърнете у дома...И тати да внимава с тежките почерпки днес за наследника :drunk1:

Кали няколко предложения от мен...скромни ,но от сърце
1.Преполовява вече малък Сечко
   за разходки точи се варненският дечко!!
2.Зимен Сечко да си ходи вече
иска варненското мъничко човече
3.Към морето варненкИ отправят взор
че с детето в къщи си е зор!!

От мен за сега толкоЗ ..ако още нещо  умно  Shockedме споходи
на лист ще го кача и чак тогава  ША го пусна да  си ходи

Общи условия

Активация на акаунт